Zobacz pełną wersję : jak się zmotywować?
W sensie, żeby wyjść w końcu w góry?
Ja wprawdzie bliżej mam Sudety niż Bieszczady, ale to tak na marginesie. Niby sprzęt jest, samochód na jednodniową wycieczkę też - pociągi także kursują - a w praktyce weekendy wyglądają tak, że się siedzi i ogląda skoki :mrgreen: zamiast wyjść na świeże powietrze, poruszać się, poodychać bez maseczki (bo tereny zielone). To chyba nie tylko kwestia pogody, ale też głowy:shock:
bartolomeo
13-01-2021, 14:45
Jeżeli Cię w góry nie ciągnie to po co się mobilizować? Za karę chcesz tam jechać? Siedź w domu i oglądaj skoki :twisted:
don Enrico
13-01-2021, 20:22
W sensie, żeby wyjść w końcu w góry?
Ja wprawdzie bliżej mam Sudety niż Bieszczady, ale to tak na marginesie. Niby sprzęt jest, samochód na jednodniową wycieczkę też - pociągi także kursują - a w praktyce weekendy wyglądają tak, że się siedzi i ogląda skoki :mrgreen: zamiast wyjść na świeże powietrze, poruszać się, poodychać bez maseczki (bo tereny zielone). To chyba nie tylko kwestia pogody, ale też głowy:shock:
Zrób sobie test.
nie, nie na koronawirusa
Test własnej aktywności, czy jesteś żywotny ? a może już kanapowcem ?
W tym celu zrób coś co nie ma sensu, np jedź samochodem w góry przez 5 godzin , aby wyjść na nieznaną górkę a potem kolejnych 5 godzin powrotu.
To tak jak w tej piosence
nie zginiesz w tłumie , póki jeszcze umiesz przystanąć ,
gdy zaśpiewa ptak
Siła przyzwyczajenia, rytuału codzienności...
Czasem trzeba porąbać kanapę, by coś zmienić. Autentyczne!
agatkaka
13-04-2021, 11:24
Po prostu wstać i iść, mega frajda w trakcie i zadowolenie po gwarantowane 8-)