PDA

Zobacz pełną wersję : MARCOWA Kostrzyca 03.2024r. i Głuszec i Staja Bołota

jojo
25-03-2024, 20:17
Tak sobie wpadam czasem na Forum.
Przyznam się szczerze, że dawno się nie udzielałem pisząc przynajmniej te już kultowe Kol. Ciepłego "trzy posty na forum".
Ale nie mogę się już patrzeć na ostatni tytuł wątku we Wschodnim Łuku Karpat pt. SIERPNIOWY Pikuj
A zaraz będzie już kwiecień i niedługo znowu sierpień ...... No to postanowiłem wkleić link do naszej MARCOWEJ
Kostrzycy 2024 !!!!

https://www.youtube.com/watch?v=E6EZm3zRkIA

Pozdrawiam Wszystkich Aktywnych i Sporadycznie Wpadających na Forum.
Jojo

P.s. oczywiście nie mam nic do Sierpniowego Pikuja . Bardzo Ok i fajny wątek.

komisaRz von Ryba
10-04-2024, 08:31
pięknie

jojo
11-04-2024, 19:12
pięknie

Tak Rafałko, potwierdzam było pięknie.
I tęsknota żeby TAM wrócić z każdym tygodniem jest coraz większa ......

don Enrico
22-05-2024, 20:08
Może Jacku podzielisz się (choćby krótkim wpisem) z ostatniej wyprawy ?
Ja czuję się zaszczycony, ...ale domniemywam że są też tacy którzy z zazdrością czekają takich wiadomości ze wschodu.

Gipsar
22-05-2024, 22:33
Może Jacku podzielisz się (choćby krótkim wpisem) z ostatniej wyprawy ?
Ja czuję się zaszczycony, ...ale domniemywam że są też tacy którzy z zazdrością czekają takich wiadomości ze wschodu.

Czekamy już bardzo tych wiadomości ze wschodu i też sami już byśmy chcieli się czymś podzielić ...
Był ktoś ostatnio może i mógłby podrzucić jakieś info jak teraz z przekraczaniem granicy w Krościenku?
Bo Sierpniowy Pikuj był mój i od tamtej pory nie udało się wrócić na wschód i żal...

jojo
30-05-2024, 14:44
Czuję się wezwany przez Henia do popełnienia krótkiej relacji z ostatniej majowej UA w ramach Łuku Wschodniego.
Niestety nie było Romana z Turki i nikt nie filmował.
To pasuje mi coś skrobnąć i wkleić.
To w miarę dostępnego czasu i chęci postaram się krótko zrelacjonować w wątku "MAJOWA PAŃSKA DOLINA"