PDA

Zobacz pełną wersję : Szlak beskidzki

Zosia samosia
26-04-2004, 20:00
Moi Drodzy Wyrypiarze! Wszyscy Bieszczadnicy i kto tylko po górkach sie pląta!
Kto z Was przeszedł cały czerwony szlak beskidzki od Ustronia do Wołosatego????
Jest wsród Was ktos taki? A może znacie kogoś kto to zrobił, potrzebuje pilnie z nim kontaktu w celach hmmm....no w celach.:D:D:D. Trza mi go na gwałt!!!!!!

Piotr
26-04-2004, 20:32
Jest wsród Was ktos taki? A może znacie kogoś kto to zrobił, potrzebuje pilnie z nim kontaktu w celach hmmm....no w celach.:D:D:D. Trza mi go na gwałt!!!!!!
Całego to nie przeszedłem, ale znalazło by sie pare osób z wielu ktore to zrobiły. Tylko te cele, by trzeba było jakos sprecyzowac, bo nie wiem czy moge podac namiary... - na priv.Rekord przejscia jesli jest aktualny (z 2002 chyba) wynosi 9 dni, przeciętnie przechodzi sie w 14, marudom zajmie to 3 tygodnie. Trasa liczy 666 GOT, po zmianach zdaje sie, wczesniej było niecałe 660. Na godziny: 155h na okrągło.

Jaro
26-04-2004, 20:58
Trza mi go na gwałt!!!!!!

teraz szukasz "na gwalt" wczesniej chcesz loda niedziwiadkowi robic, z tej strony to ja Cie nie znalem ;p

Zosia samosia
27-04-2004, 20:47
Piotr, bardzo Ci dziekuje za odpowiedź. Ktos prosił mnie o to, teraz skrócił trase. Podałam oczywiscie Twoją odpowiedź. Jeszcze raz dziekuję.
Teraz do Jara. No jasne, ze mnie nie znasz, znasz tylko moja "bieszczadzka stronę". która jest w miare poprawna. pozdrawiam Panów wiosennie.

T.B.
27-04-2004, 20:56
To już wiemy, jak przejść szlak bez kicki.
A jak go przejść z kicką? :?

Zosia samosia
28-04-2004, 17:04
A jak go przejść z kicką?

Otóż z kicką przechodzi sie o wiele łatwiej niż bez kicki. Bierzesz kicke, wchodzisz w Ustroniu i schodzisz w Wołosatem. Proste? Czasy i odległości mniej więcej podał nam Piotr.Problem zaczyna się wtedy gdy ktos nie ma kicki. Ale ja chętnie pomogę załatwić bardzo fajną, uniwersalną, przyjemną, miłą, kosmiczna kicke. Tylko nie pisz mi jak S.B. że jesteś" święto... obywatelem i parfijaninem", (idź do tematu "Do panów T.B. i S.B.) bo wtedy z tego nic. A więc polecam sie w powyższej sprawie. Pozdrowienia

ww
28-04-2004, 18:35
Przychodzi facet do sklepu w UG i pyta
- Cy jest kiełbasa ?
- Jest ale Beskidzka
- Bez cego???

Jaro
28-04-2004, 19:08
Przychodzi facet do sklepu w UG i pyta
- Cy jest kiełbasa ?
- Jest ale Beskidzka
- Bez cego???

no to i ja o przetworach miesnych:
Jak się robi pasztet z zajęcy po bieszczadzku? Wyrywacie największego paszteta i walicie aż zajęczy.