Zobacz pełną wersję : Bieszczadnik
Sledzac od pewnego czasu wszelkie dyskusje na Forum zastanawiam sie, co w dzisiejszych czasach oznacza pojecie "bieszczadnik". Ktoz to taki? Co decyduje, ze ktos jest juz bieszczadnikiem, a nie dopiero kandydatem?
A to zalezy tylko i wylacznie od liczby postow... Ale o tym juz byla kiedys mowa
Ktoz to taki? Co decyduje, ze ktos jest juz bieszczadnikiem, a nie dopiero kandydatem?
Nie ma to nic wspólnego z obyciem w Bieszczadach i wiedzą o nich. Możesz mieszkać 40 lat na Haliczu i jak napiszesz pierwszego posta to będziesz kandydatem. Więc pisz , pisz, pisz, piszcie ;)
Kamila777
31-07-2004, 18:36
No właśnie. Ja cięzko pracuję, bo mi głupio jak mnie nazywają kandydatem ... Swoją drogą, ile potrzeba postów, zeby sie pozbyć tego epitetu?
Ktoz to taki? Co decyduje, ze ktos jest juz bieszczadnikiem, a nie dopiero kandydatem?
Nie ma to nic wspólnego z obyciem w Bieszczadach i wiedzą o nich. Możesz mieszkać 40 lat na Haliczu i jak napiszesz pierwszego posta to będziesz kandydatem. Więc pisz , pisz, pisz, piszcie ;)
Tak ustalono - przez aklamację - i niech już tak będzie. Piszcie, piszcie, piszcie.... ale z sensem i na temat... i ... przepraszam ( bo nie chce być posądzony o złosliwość), ale , jak macie jakieś wątpliwości, to zaglądajcie do słownika ortograficznego.
Pozdrawiam
No właśnie. Ja cięzko pracuję, bo mi głupio jak mnie nazywają kandydatem ... Swoją drogą, ile potrzeba postów, zeby sie pozbyć tego epitetu?
25 postów i już epitet znika....
Głowa do góry - są gorsze epitety... hehe... a tych kilka brakujących pościków na pewno szybko doklikasz.
Pozdrawiam
No właśnie, rekord zostania "Bieszczadnikiem" to 10 dni i bez sensu...
Pozdrawiam
:idea: Kogo masz na myśli? :lol:
Pozdrawiam (i chyba się z Tobą zgadzam....)
Cóż, widać go szczególnie na Oftopic, dobrze się domyślasz, ale nie chcę wywoływać bezsensownej polemiki.
Pozdrawiam, Tomek.