Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : pytanie jak inne

zojka
22-08-2004, 00:22
Jedziemy w Bieszczady, pierwszy raz. Przejrzałam część tematów tutaj (nie będę kłamać, że na wszystie po prostu mi nie starczyło wytrwałości), ale jest tu tyle możliwości, tyle miejsc, i wszystko wydaje się równie ciekawe.
Co, jako bywalcy bieszczad, byście nam polecili? Jakieś konkretne miejsce(a)? cokolwiek?

trzymajcie się ciepło
-zojka

marekm
22-08-2004, 01:04
.
Co, jako bywalcy bieszczad, byście nam polecili? Jakieś konkretne miejsce(a)? cokolwiek?

"zojka" nie podajesz żadnych szczegółów ani terminów, ale nic to!
Widzę, że "głód" pojechania w Biessy jest u Ciebie ogromny. proponuję wejdź na stronkę
www.twojebieszczady.pl
a tam znajdziesz wszystko co ci do szczęścia na pierwszy raz potrzebne. Opisy tras, czasy przejść, ciekawostki co warto zobaczyć a to wszystko poparte zdjęciami w galerii. A do tego zaopatrz się koniecznie w mapę i dobry przewodnik i w drogę!!!

Kriss40
22-08-2004, 11:22
Witaj Zojka na naszym Forum :)
Oprócz strony podanej przez Marekma, polecam równiez gorąco odwiedziny innych stron bieszczadzkich:
www.bieszczady.pl
www.bieszczady.info.pl
www.bieszczady.net.pl
www.bieszczady.prv.pl
No i nie zapominaj o systematycznej lekturze Forum... :wink:
Pozdrawiam

zojka
22-08-2004, 13:17
dzięki wielkie, idę w takim razie studiować strony.
Ale, coby wyjaśnić wszystko do końca, jedziemy w ten wtorek, a szczegółów nie podaję, bo nie mamy zielonego pojęcia, gdzie chcemy jechać. Uwielbiamy jednak łazić i chcemy wyłazić sie za wszystkie czasy.

trzymajcie się
-zojka

Zosia samosia
23-08-2004, 00:25
Łaźcie, łaźcie. Od siebie tylko dodam, że w nocy z soboty na niedzielę zaczęło lac i leje prawie bez przerwy. (nie mylić z padać) Zresztą już w sobotę miejscami wystepowały deszcze. Jeżeli chcesz informacji na temat warunków pisz na prv.

Doczu
23-08-2004, 08:21
Łaźcie, łaźcie. Od siebie tylko dodam, że w nocy z soboty na niedzielę zaczęło lac i leje prawie bez przerwy.

A to dlatego, że myśmy wyjechali :wink:
A poważnie, to od poniedziałku do piątku pogodę mieliśmy wyśmienitą do noclegów pod chmurką.

długi
23-08-2004, 09:21
Zalewasz!
Popatrz przez kamerkę, nie pada, jest pięknie
Długi

Zosia samosia
23-08-2004, 10:49
Po co mam patrzec na kamerke, wystarczy mi popatrzec przez okno.Ale dzis jest poniedziałek i faktycznie pogoda sie poprawiła. Pytanie tylko na jak długo.

Jaro
23-08-2004, 10:55
Po co mam patrzec na kamerke, wystarczy mi popatrzec przez okno.Ale dzis jest poniedziałek i faktycznie pogoda sie poprawiła. Pytanie tylko na jak długo.

przelotne deszcze zapowiadaja dopiero na 25, ale zobaczymy jak to bedzie

Doczu
23-08-2004, 12:35
Zalewasz!
Popatrz przez kamerkę, nie pada, jest pięknie
Długi

Zalezy któą masz kamerkę na myśli, bo np. w kamerze "Gromadzyń wyciąg Ustrzyki D" nadal widze śnieg :)
Czyżby nagły atak zimy ? ;)

zojka
23-08-2004, 14:09
a teraz tragedia roku: nigdzie nie jedziemy..
tylko skoczyć do wisły.. :cry:

trzymajcie się.

Goska
24-08-2004, 13:33

trzymajcie się.

E tam, od razu do Wisły. Pomyśl, że ten wyjazd ciągle przed Tobą. Jak nie teraz, to za chwilę. A może i nawet lepiej, bo Biesy na jesieni są niepowtarzalne. Polecam drugą połowę września. Mniej ludzi, widoki i kolory trudne do opisania.

Kriss40
24-08-2004, 17:21

trzymajcie się.

No co Ty?
Myśl to niedobra i grzeszna!
A poza tym, to Wy tam, w Wołominie, Wisły przecież nie macie... :lol:
Pozdrawiam