Zobacz pełną wersję : pytanie jak inne
Jedziemy w Bieszczady, pierwszy raz. Przejrzałam część tematów tutaj (nie będę kłamać, że na wszystie po prostu mi nie starczyło wytrwałości), ale jest tu tyle możliwości, tyle miejsc, i wszystko wydaje się równie ciekawe.
Co, jako bywalcy bieszczad, byście nam polecili? Jakieś konkretne miejsce(a)? cokolwiek?
trzymajcie się ciepło
-zojka
.
Co, jako bywalcy bieszczad, byście nam polecili? Jakieś konkretne miejsce(a)? cokolwiek?
"zojka" nie podajesz żadnych szczegółów ani terminów, ale nic to!
Widzę, że "głód" pojechania w Biessy jest u Ciebie ogromny. proponuję wejdź na stronkę
www.twojebieszczady.pl
a tam znajdziesz wszystko co ci do szczęścia na pierwszy raz potrzebne. Opisy tras, czasy przejść, ciekawostki co warto zobaczyć a to wszystko poparte zdjęciami w galerii. A do tego zaopatrz się koniecznie w mapę i dobry przewodnik i w drogę!!!
Witaj Zojka na naszym Forum :)
Oprócz strony podanej przez Marekma, polecam równiez gorąco odwiedziny innych stron bieszczadzkich:
www.bieszczady.pl
www.bieszczady.info.pl
www.bieszczady.net.pl
www.bieszczady.prv.pl
No i nie zapominaj o systematycznej lekturze Forum... :wink:
Pozdrawiam
dzięki wielkie, idę w takim razie studiować strony.
Ale, coby wyjaśnić wszystko do końca, jedziemy w ten wtorek, a szczegółów nie podaję, bo nie mamy zielonego pojęcia, gdzie chcemy jechać. Uwielbiamy jednak łazić i chcemy wyłazić sie za wszystkie czasy.
trzymajcie się
-zojka
Zosia samosia
23-08-2004, 00:25
Łaźcie, łaźcie. Od siebie tylko dodam, że w nocy z soboty na niedzielę zaczęło lac i leje prawie bez przerwy. (nie mylić z padać) Zresztą już w sobotę miejscami wystepowały deszcze. Jeżeli chcesz informacji na temat warunków pisz na prv.
Łaźcie, łaźcie. Od siebie tylko dodam, że w nocy z soboty na niedzielę zaczęło lac i leje prawie bez przerwy.
A to dlatego, że myśmy wyjechali :wink:
A poważnie, to od poniedziałku do piątku pogodę mieliśmy wyśmienitą do noclegów pod chmurką.
Zalewasz!
Popatrz przez kamerkę, nie pada, jest pięknie
Długi
Zosia samosia
23-08-2004, 10:49
Po co mam patrzec na kamerke, wystarczy mi popatrzec przez okno.Ale dzis jest poniedziałek i faktycznie pogoda sie poprawiła. Pytanie tylko na jak długo.
Po co mam patrzec na kamerke, wystarczy mi popatrzec przez okno.Ale dzis jest poniedziałek i faktycznie pogoda sie poprawiła. Pytanie tylko na jak długo.
przelotne deszcze zapowiadaja dopiero na 25, ale zobaczymy jak to bedzie
Zalewasz!
Popatrz przez kamerkę, nie pada, jest pięknie
Długi
Zalezy któą masz kamerkę na myśli, bo np. w kamerze "Gromadzyń wyciąg Ustrzyki D" nadal widze śnieg :)
Czyżby nagły atak zimy ? ;)
a teraz tragedia roku: nigdzie nie jedziemy..
tylko skoczyć do wisły.. :cry:
trzymajcie się.
trzymajcie się.
E tam, od razu do Wisły. Pomyśl, że ten wyjazd ciągle przed Tobą. Jak nie teraz, to za chwilę. A może i nawet lepiej, bo Biesy na jesieni są niepowtarzalne. Polecam drugą połowę września. Mniej ludzi, widoki i kolory trudne do opisania.
trzymajcie się.
No co Ty?
Myśl to niedobra i grzeszna!
A poza tym, to Wy tam, w Wołominie, Wisły przecież nie macie... :lol:
Pozdrawiam