Zobacz pełną wersję : Już za chwileczkę, już za momencik, jesień w Bieszczadach...
zacznie się (mnie) kręcić.
Witam wszystkich - udało mi się dzisiaj (tj. 11.09.2004) wyskoczyć na kilka godzin w Biesy (niestety obowiązki rodzinne nie pozwalają na dłużej).
Pogoda była super, kolor nieba - jak marzenie, dobra przejrzystość powietrza!
Jesień czuć w powietrzu ale jeszcze nie jest kolorowo (no może pojedyńcze drzewa).
Z Wetlińskiej zrobiłem kilka amatorskich fotek - podrzucam link (serwer grzecznościowy) - może ktoś ma ochotę zobaczyć (800x600) jak się sprawy letnio-jesienne mają :-)
http://62.129.204.133/Bieszczady20040911/Bieszczady_2004_09_11.html
Pozdrawiam
Ebik,
PS. Ludzi idących z Przełęczy Wyżnej były dzikie tłumy. Najlepszy był Lutek Pińczuk, który mimo to zatrzymał swój pojazd ....i jak gdyby nigdy nic "zaznaczył teren" :D
Mialem ochotę zobaczyć Twoje zdjęcia bo tez czekam na jesień. Oczywiście są wspaniałe , bo tam zdjęcia "robią się same". Sam też chodzę z aparatem , jak nie ma czasu jechac to można sobie pooglądać. W pracy pod oknem mam jarzębinę, liście na niech już troche przyżółkły, na Twoim zdjęciu jarzębina rzeczywiście jest bez śladów jesieni.
Ebik
Dzięki, dzięki. Mnie w tym roku zostaje tylko podziwiać Biesy Waszymi oczami. Dlatego oglądam wszystkie zdjęcia jakie nadsyłacie i czytam Wasze relacje z zapartym tchem (a co się dzieje w środku - nie powiem sami się możecie domyślić).
Pozdrawiam
Ewa
Dzięki za zdjęcia. Piękne aż dech zapiera. Zazdroszcze choć takich krótkich wypadów. To się nazywa akumulatory naładować na maksa.
Pozdrawiam
Kamila777
12-09-2004, 10:08
Tak, tam jesień jest najpiękniejsza. Tutaj gdzie teraz mieszkam, jesień objawia się ciężkimi, malarycznymi mgłami... Tęsknię za Bieszczadzką, jesienną ferią kolorów i... niebem... Jak otwierałam pierwsze zdjęcie - myślałam, że znowu mi się coś popsuło: Tylko błękit i błękit...
Pozdrawiam (Lutka szczególnie ciepło)
Naprawdę niezłe zdjęcia, zresztą nie ma piekniejszej pory roku niż bieszczadzka jesień. Dzięki Ebik :)
Z Wetlińskiej zrobiłem kilka amatorskich fotek - podrzucam link (serwer grzecznościowy) - może ktoś ma ochotę zobaczyć (800x600) jak się sprawy letnio-jesienne mają :-)
Piękne dzieki za te zdjęcia. Tym bardziej mnie ucieszyły, że w tym roku Biesy tylko na zdjęciach oglądam... Ale jeszcze kilka dni i to się zmieni.
Pozdrawiam
Ebik! Z żoną stwierdzilismy że jesteś KAT :wink: Jak ogladaliśmy zdjęcia to nas skręcało, ale cóż, szykujemy się na przyszły rok na jesień...bo teraz czekamy na narodziny maleństwa.pozdr
PYTON
PS. Z tym KATem to sie nie pogniewałeś, mam nadzieję....
Ebik! Z żoną stwierdzilismy że jesteś KAT :wink: Jak ogladaliśmy zdjęcia to nas skręcało, ale cóż, szykujemy się na przyszły rok na jesień...bo teraz czekamy na narodziny maleństwa.pozdr
PYTON
PS. Z tym KATem to sie nie pogniewałeś, mam nadzieję....
No pewnie, że się nie gniewam :-)
Pozdrawiam,
Ebik
Pierwszy raz w tym roku nie miałem aparatu w Bieszczadach i teraz bardzo tego żałuje a Twoje zdjęcia są super.
Pozdrawiam Rob.