PDA

Zobacz pełną wersję : Kto nie ma co robić w weekend majowy???

Lech Rybienik
23-04-2005, 20:46
Witajcie

Dosyć dziwna propozycja ale...
Jeżeli nie macie co robić w weekend majowy a dokładnie nawet między 29 kwietnia a 6 maja i chcielibyście spędzić ten czas w Bieszczadach nieco inaczej niż wędrując to...
Proponuję zabawienie się w cieśli i malarzy...
Będę remontował mostki w bazie w Łopience i odmalowywał szlaki bazowe na Łopiennik i Durną. Jeśli ktoś ma ochotę pomóc, dołączyć się, czy poprostu przyjść, serdecznie zapraszam. Oczywiście śpimy w namiotach a gotujemy na ognisku.
Nawet jak nie chcecie pomagać a tylko przyjść, to też zapraszam :)

Zapłata:
Uścisk dłoni, i podziękowania na stronie AKT (www.akt.waw.pl)

Nie chcę być posądzony o poszukiwanie darmowej siły roboczej - zapraszam tylko chętnych do zabawy, i nie ukrywam, że pomoc się przyda. Wiem, że część ludzi lubi takie "akcje"...

Lech

krzycho71
25-04-2005, 21:58
Mam pytanie.
Czy Twoja propozycja ma charakter jednorazowy czy organizujesz takie akcje częściej?
Pytam bo chętnie piszę się na taki wyjazd ale w najbliższy weekend będę pochłonięty podobnymi zajęciami przy swoim domu.
Odpisz mi czy będziesz jeszcze wybierał się w Biesy z taką "misją".
Jestem za i wstępnie możesz liczyć na moją pomoc.

Krzysiek

Lech Rybienik
25-04-2005, 23:02
Koło bazy pracy jest full i zawsze
"Akcje" jak to nazwałeś - pierwszy raz "organizuję".
Zawsze w maju robiliśmy wyjazdy robocze do Łopienki i zawszze jest coś do remontu.
Oprócz tego co roku są potrzebne ekipy na zwijanie i rozbicie bazy.
Pierwszy raz rzuciłem propozycję dołączenia się do bazowych prac publicznie.
Następna "akcja" - rozbicie bazy w ostatni weekend czerwca.

Lech

jeden z Pulpitów
26-04-2005, 09:55
Koło bazy pracy jest full i zawsze
Ech ... niestety już nie to zdrowie.

Jako zamieszany niegdyś w proceder "rozbijania i zwijania baz" wspomnę tylko, że było dużym honorem dla turysty pomagać w tych pracach.
A Łopienka chlubnie kontynuuje dawną kulturę studenckich baz namiotowych w Bieszczadach.

Dlatego zachęcam wszystkich, którzy mogą.

Pozdrawiam tych, którzy przynajmniej raz nocowali w jakiejś fajnej bazie bieszczadzkiej

tomkros
28-04-2005, 01:14
Tak sobie właśnie pomyślałem żeby sobie pojechac na weekend w bieszczady przy okazji mógłbym w czyms pomóc interesowały by mnie jakies szczegóły jak sie z tobą skontaktować gdzie przyjechac i na jakie towarzystwo się przygotować :):):) oto mój mail tomkros@o2.pl

tomkros
28-04-2005, 01:55
http://www.akt.rybienik.vel.pl/portal.php -juz prawie wszystko wiem ale jest jeszcze pewnie wiecej ciekawych rzeczy:)

Lech Rybienik
28-04-2005, 07:47
Witam
Właśnie upycham nogą ostatnie graty w plecaku i zaraz pędzę na poiąg do Przemyśla.
W Łopience będę w piątek wieczorem lub w sobotę rano.
Jeśli chcesz się ze mną skontaktować to tylko telefon - jak teraz odejdę od kompa rto włączę go równo za dwa tygodnie. 0-608-643-358
Gdzie przyjechać - studencka baza namiotowa w Łopience
Kiedy - kiedy chcesz
Hmmm szczegóły... przyjedziesz zobaczysz. Tylko weź rękawice robocze.
Lech

tomkros
02-05-2005, 00:55
Niestety nie udało się:(

Lech Rybienik
07-05-2005, 21:43
A żałuj:)))
Sporo się działo, przy ogniskach siadywało i śpiewało.
Oprócz tego ruszyliśmy kawałek roboty.
Jeśli kogoś interesuje co i jak zostało zrobione, szczegóły są tutaj:
http://www.akt.rybienik.vel.pl/viewtopic.php?t=139
Pozdrawiam
Lech

bertrand236
30-05-2005, 12:05
Byłem i widziałem. Zrobiliście kawał naprawdę dobrej roboty. Jestem pełen podziwu. wiem, ze mój podziw na nic sie przyda, lepsze byłyby ręce........

Pozdrawiam

Lech Rybienik
30-05-2005, 12:06
No i...
Jeśli ktoś chce zobaczyć jak działalismy, to zapraszam do galerii.
Link tutaj: http://www.akt.rybienik.vel.pl/album_cat.php?cat_id=13