Zobacz pełną wersję : Szukam kwatery nad Soliną na pobyt z dziecmi
Witam,
Poszukuję kwatery (może być "apartament" 2 pokoje + lazienka) z bardzo bliskim dostepem do plazy nad zalewem - tak by dzieci mogly same swobodnie sie przemieszczac miedzy domem a plaza.
Czy ktos z grupowiczow moglby mi polecic jakies dobre miejsce na spedzenie tygodnia z dziecmi. Byc moze jest jakis osrodek, ktory organizuje codziennie 2 godziny przedszkola, teatrzyki i koncerty [modertator - adres który usunąłem wyglądał jak reklama]?
Warunki konieczne:
- czystosc
- bliskosc plazy
- indywidualne lazienki
Termin pobytu to: 17-24 lipca 2005, potem jedziemy na konie do miejscowosci Wołosate.
Witamy na forum!
Tu jest więcej info o noclegach ktorych poszukujesz:
http://forum.bieszczady.info.pl/bieszczady1982.html
Prosze w takim razie o informacje jak uzyc tych wyszukiwarek by zwrocily odpowiedzi spelniajace moje kryteria:
- blisko plazy
- czysto
- specjalny program dla dzieci
Zamiast fukać na wszystkich zainteresowanych opiniami na temat kwater, może lepiej założyć oddzielne formum dla takich ludzi?
Wyszukiwarki to nie wszystko, szczególnie, gdy ma się specjalne wymagania wynikające z charakteru rodziny...
Pozdrawiam i przepraszam "urazonych".
PS. Ach przemijają te Bieszczady bogate w otwartych ludzi...
Prosze w takim razie o informacje jak uzyc tych wyszukiwarek by zwrocily odpowiedzi spelniajace moje kryteria:
- blisko plazy
- czysto
- specjalny program dla dzieci
Nie ma takich opcji w wyszukiwarkach bo nikt takich atrakcji nie zapewnia :(.
Jedyne co przychodzi mi do głowy to WZW Jawor - byla dyskusja na temat tego ośrodka na forum. Boję się jedynie o program dla dzieci bo z tym z pewnością będzie trudno. Choć w sezonie - kto wie :)
Pensjonatów / ośrodków z dojściem do wody (jeziora) w rozumieniu np. Mazurskim nie jest wiele w Bieszczadach.
Zamiast fukać na wszystkich zainteresowanych opiniami na temat kwater, może lepiej założyć oddzielne formum dla takich ludzi?
Ale po co? Temat kwater wałkowany jest przez 2 miesiące w roku i co roku tak samo więc może zamiast zakładać nowego forum wystarczy zerknąć do archiwum.
P.S.
http://forum.bieszczady.info.pl/bieszczady1807.html
Ale po co? Temat kwater wałkowany jest przez 2 miesiące w roku i co roku tak samo więc może zamiast zakładać nowego forum wystarczy zerknąć do archiwum.
Łuubu dubu, łuuubu dubu
niech nam żyje Admin naszego "klubu".
p.s - to pisałem ja, Piotr - moderator III kategorii ;)