Zobacz pełną wersję : Gdzie najlepiej pojechac w Bieszczady?
W tym roku postanowilam z męzem spedzic urlop w Bieszczadach.Zawsze jezdzilismy w Tatry i juz troche je poznalismy.Czy ktos moze mi doradzic od czego najlepiej zacząc w Bieszczadach?Gdzie najlepiej się zatrzymac aby spędzić milo czas we dwoje i jakie szlaki warto odwiedzic na poczatku:)Chcemy też aby nie byl to zbyt drogi wypoczynek:) GG 7354696
Jak tylko na tydzień to Wetlina, wszędzie blisko i jest gdzie popełzać przez kilka dni - wystarczy popatrzeć na mapę i obrać kierunek. Na miejscu jest gdzie spać i jeść.
No chyba że wersja hardcorowa tj. wysiadamy w Komańczy i lecimy z buta do Ustrzyk G. :lol:
Jak tylko na tydzień to Wetlina
Albo Ustrzyki G.Są to dwa chyba najlepsze "miejsca wypadowe" dla początkujących bieszczadników.Szlaków w pobliżu mnóstwo(pasmo połonin,Rawki itd)knajpek,campingów, hotelików i wspaniałych ludzi też dużo.
A klimacik :?: ...mój Boże...CUDOWNY :!:
Nic dodać,nic ująć tylko jechać :wink:
Pozdrawiam serdecznie :wink:
bertrand236
05-05-2005, 22:31
W dzisiejszych czasach Tatry kojarzą mi się z tłumem turystów. Jeżeli to właśnie lubicie to Wetlina i U.G. w sezonie Was zadowolą. Dobrze by było określić swoje oczekiwania. Jeżeli chodzi o ceny to wszędzie znajdziecie tanie kwatery, a o droższe tez nietrudno. Proponuje poszperać na tym Forum. Trochę to zajmie ale znajdziecie to, czego szukacie
Pozdrawiam
Witam.
Osobiście polecam Muczne.Zawsze Wilczą Jamę (strona w internecie).Dobre warunki i super kuchnia.Gra ukraińska kapela.Dobre miejsec na wycieczkę na Bukowe Berdo i Tarnicę oraz super wycieczka do źródeł Sanu.Polecam.U Pawlaków mozna wykupić wyprawę na podgladanie jeleni o świcie.My spotkalismy także żubry.
Pozdrawiam.
Osobiście polecam Muczne.Zawsze Wilczą Jamę
Owszem u Pawlaków jest całkiem przyjemnie ale w ich gospodarstwie są preferowane tzw.turnusy rodzinne:plac zabaw dla dzieci,domki 9-cio osobowe itd. Gospodarze starają się bardzo o zachowanie rodzinnej,domowej atmosfery.Po prostu jest tam bardzo fajnie ale nie dla dwóch osób (byłem tam w zeszłym roku przez 3 dni właśnie we dwoje) tylko dla większej ekipy.
Pozdrawiam serdecznie :wink: