PDA

Zobacz pełną wersję : Sylwester 2005/2006 Wetlina.

nelly23
11-09-2005, 16:37
Witam wszytskich!!!!!
mam małe pytanko związane zespędzaniem sylwestra w Wetlinie?czy ktos może z was spędzał tam jakiegoś sylwestra?jesli tak to czy moglibyście polecić jakieś miejsca gdzie mozna spędzic miło i przyjemnie sylwestrowa noc i pobawic się do białego rana? prosze was o poradę ipomoc:)

Puszkin25
11-09-2005, 18:36
Sylwestra milo się spedza na wysokości 1228 m npm w schronisku "Chatka Puchatka" na Połoninie Wetlińskiej.Miła atmosfera, fajna zabawa.Klimat tworzą gospodarze schroniska Lutek Pińczuk i Dorcia.

nelly23
11-09-2005, 19:28
Chatka Puchatka-tak jest tam naprawde super ale ja szukam raczej czegos na mniejszej wysokosci i raczej w samej wetlinie w jakiejs restauracji,badz zajezdzie!jeśli ktoś moze cos mi polecic byłabym bardzo wdzięczna:)

Jabol
11-09-2005, 20:32
Doprawdy godna pochwały zapobiegliwość :lol: Brawo :lol: Przynajmniej nie jedna osoba mniej bedzie pytać 28 grudnia na forum o wolne miejsca w Wetlinie. Własnie zdradziłaś się, ze masz dostęp do internetu :) Wykorzystaj jego mozliwości. teraz dużo gospodarstw ma swoje stronki. Masz duże szanse i mozliwosci przebierać w wielu ofertach. Im blizej Sylwka tym gorzej...Dobry pomysł...Nowy rok w Bieszczadach to fajna sprawa...Życzę powodzenia i pozdrawiam :)

nelly23
11-09-2005, 20:47
hehe zapewne,ale neistety juz sie przekonalam jak to jest zalatwiac sylwestra na ostatnią chwile szczególnie w górach!!!!!!!! internet mam ale co z tego jak w sumie nic na temat wetliny i organizowania sylwestra nie ma:( dlatego chcialam zapytać tych którzy juz byli tam i spędzali tam sylwestra gdzie się mozna zabawić?w sumie w wetlinie juz byłam ale dawno temu teraz zapewne się już duzo tam pozmnieniało dlatego prosze was o pomoc:)

KAHA
12-09-2005, 10:30
nie pozostaje nic innego jak poszukac roznych ofert i podzwonic... lub wyslac mejla ispytac o to co cie intewresuje ;)

cointreau
12-09-2005, 11:32
dlatego chcialam zapytać tych którzy juz byli tam i spędzali tam sylwestra gdzie się mozna zabawić?
Wetlina, to nie jest metropolia jak Nowy York :D Poszukaj w internecie te miejsca w ktorych mialabys ochote spedzic sylwestra. Wystarczy Ci tylko numer telefonu, by zadzwonic i dowiedziec sie u wlascicieli czy warunki beda Ci odpowiadac. Na koncu mozesz zadac na forum konkretne pytanie na temat danego schoroniska, restauracji, baru...itp. Mysle, ze wtedy wiele osob Ci doradzi !! Nie oczekuj jednk, ze ktos zaplanuje Ci zorganizowanie calego sylwka od poczatku. Wykaz sie troche inicjatywa :D Udanej imprezki i...nie pij za duzo :wink:

lucyna
12-09-2005, 11:35
W Bieszczadach jest wszystko. Także ludzie, którzy planują innym wypoczynek. Z tego co wiem, już są programy zimowe i sylwestrowe. Najlepiej zadzwonić i samemu sprawdzic po biurach, osrodkach, pensjonatach.

Peter Pan
12-09-2005, 17:00
witam
sa tez alternatywne mozliwosci spedzania sylwestra
ale to juz dla ludzi nie lubiacych wygod
znaczy sie na opuszczonych schroniskach pttk
zazwyczaj z dala od wiosek
jakby ktos byl bardziej zainteresowany takim czyms
to zapraszam do rozmowy :wink:

nelly23
12-09-2005, 18:25
żebym jeszcze wiedziała gdzie podzwonic???interesuje mnie tylko miejsdce gdzie mozna pojsc na zorganizwanego Sylwestra z tego wzgledu ze nocleg juz mam zaklepany,wiec interesuje mnie sama zabawa.Jezeli chodzi o szukanie czegokolwiek w necie to troche lipna sprawa bo tak naprawde poza straym siołem i bazą ludzi z mgły nie znalazłam nic:( jezli ewentualnie macie jakies namiary na jakies inne stronki w necie gdzie mozna cos poczytac o Sylwestrze w wetlinie- podajcie chetnie skorzystam, ale najlepiej gdyby ktos z was był na sylwestrze w jakiejś tamtejszej knajpce i mógł cos polecic
pozdrawiam

bertrand236
12-09-2005, 20:21
Wykaz sie troche inicjatywa

Też tak uważam.

poza straym siołem i bazą ludzi z mgły nie znalazłam nic:

"Szukajcie a znajdziecie"

Owocnego szukania

nelly23
12-09-2005, 22:34
ok jesli nikt mi nie chce pomoc to moze zapytam bardziej konkretnie czy ktos spędzał może Sylwestra w karczmie Czartoryja, Pensjonacie łuka, Chacie Wedrowca, starym Siole lub Hotelu Górskim? ewentualnie w innych miejscach w wetlinie i czy ktoś ewentualnie mógłby wyrazic sowją opinie na temat sędzania tam Sylwestra??

marekm
12-09-2005, 23:17
" Leśny Dór " P i G Ostrowskich, możesz tam spróbować zadzwonić. Linka znajdziesz w ofertach turystycznych, no i jest tam trochę drogo - ale to zależy od Twoich możliwości finansowych.
Piszesz,że nocleg masz zaklepany, to może gospodarze ci cosik doradzą? - popytaj!

nelly23
15-09-2005, 20:20
naprawde nikt nie spedzał sylwestra w Wetlinie,żeby owiedziec cokolwiek i podzielić sie wrazeniami jak było i co polecacie?ludzie??!!!!Napiszcie coś!!!

kobieta_bieszczadzka
19-09-2005, 15:57
Ja spędzałam z grupa wspaniałych ludzi..... poszukaj relacji "Jak to baby wedrowac chciały ...." tu na forum i sama oceń jak było :) ... pozdrawiam

kb

Wisza
26-09-2005, 00:19
niestety w Wetlinie an sylwestra jeszcze nie byłam- ale Cisną polecam!! choć w tym roku mozliwe, że do Wetliny się udamy, bo tam też podobno jest świetna atmosfera!:)
i "Baza Ludzi z Mgieł"!

marcingd
04-10-2005, 18:38
a ktos zamierza spedzic sylwestra w mucznym ??

jarek_ka
08-10-2005, 00:03
Polecam Piotra i Grażkę Ostrowskich, czyli Lesny Dwór. Może i troszke drogo, ale warunki i klimat NIEZAPOMNIANE!!!
Kto wie, może się spotkamy;-)