Zobacz pełną wersję : Zaduszki Jazzowe "Tołhaje" w lesku 30 pazdziernika
Z CYKLU:
"HERBACIANY POMYSŁ NA KULTURĘ"
Zapraszam na:
"ZADUSZKI JAZZOWE"
ZAGRAJĄ MUZYCY
ZESPOŁU "TOŁHAJE"
DAMIAN KURASZ (g)
JANUSZ DEMKOWICZ (bas)
ŁUKASZ MOSKAL (dr)
PIOTR "FALKO" RYCHLEC (kb)
TOMASZ DUDA (sax)
Niedziela, 30 października, godzina 18:00
Wstęp 10,00 pln
pozdrawiam tearz czasami i z Leska :D
Byliśmy, słuchaliśmy i czekamy na dalsze pomysły.
keikobad
11-11-2005, 01:33
Leszczu miły - jeśli bedziesz za rok, albo wcześniej organizował taką imprezę i szukał np. młodych i "po bieszczadzku kreatywnych" artystów to daj znać. Co prawda sam jazzu nie gram i jestem bardziej "średni niż młody" (choć duchem jurny że ho ho :lol: ), ale z muzyką jestem za "pan brat" i znam wielu znakomitych młodych artystów. A może jakieś spodkania z muzyką klasyczną taką bardziej alternatywną? - żadne tam nudziarstwo dla wyfraczonych snobów. Zakopane i Tatry miały Szymanowskiego a teraz Góreckiego (mieszka i tworzy w Zębie po drugiej stronie Gubałówki) i Kilara - skomponował Krzesanego, Kościelaca 1909 i Orawę. Może Biesy też powinnismy powoli zaklinać się w dźwięki?
keikobad
11-11-2005, 01:37
Tfu: z rozpędu niegramatycznie napisałem ostatnią kwestię :wink: To powino brzmieć tak: może Biesy też powoli powinny być zaklinane w dźwięki?
Ps Tym co napisałem nie chcę broń Boże negować wszystkiego co do tej pory robiono