Zobacz pełną wersję : Spotkanie 12 w bacówce pod Małą Rawką
Kochani: Koleżanki i Koledzy wysiadam finansowo. Rachunki za telefony przekroczyły tysiąc zł. Nie będę więc dzwonić i wystłąć sms. O ile Admni i Moderatorzy pozwolą to za pośrednictwem forum informuję, że wybieramy się do bacówki 12. Samochody wyjeżdżają z Sanoka i Polańczyka. Oczywiście wszystkich biesolubów też zapraszam. Ostatnio imprezy w których uczestniczyliśmy ukazały się bardzo udane, mam więc nadzieję, że także ta pozwoli nam choc na chwilę pobyć w interesującym towarzystwie. Ale jestem zarozumiała. Pa lucyna
Jak się świat nie zawali, to będę :lol: :lol: :lol:
Długi
bertrand236
03-11-2005, 13:44
Jak się świat nie zawali, to będę
Nie będę mógł być z Wami ale będę trzymał świat z całych sił, żeby sie nie zawalił.
:D :D :D
Pozdrawiam
Lech Rybienik
03-11-2005, 14:17
Ja będę... ale w rejonie Żukowa i Olszanicy hehehe:)
Lech
Jedziemy popołudniu przez Olszanicę.
Lech Rybienik
03-11-2005, 22:54
Dwunastego?
Najprawdopodobniej z dwunastego na trzynastego będę nocował gdzieś w Teleśnicy, albo tam gdzie mnie zawiodą kursanci. Ja mogę swoja trasę podac mniej-więcej dlatego że z tą grupą kursancką jadępierwszy raz i nie znam ich tempa, poziomu wyszkolenia, tendencji do błądzenia, zdolności do stwarzania sytuacji dziwnych i nieprzewidzianych.
Mogę tylko podać, że 11 rano wyjście ze Smolnika and Sanem, wieczorem prawdopodobnie Polana, potem (12) Paniszczów, Żuków nocleg nieznany i 13 chcę skończyć z nimi gdzies w rejonie Olszanicy właśnie. Jednak głównym decydentem będą kursani i aura.
Poza tym... nie zostawię grupy :)
Lech
Niestety, nijak sie nie uda....... :(
Anyczka20
04-11-2005, 10:48
Ja budem :mrgreen:
bertrand236
04-11-2005, 11:13
Ja budem
No tak. Z Anyczkogrodu to można i pieszo zajść :lol: :lol:
pozdrawiam
Anyczka20
04-11-2005, 11:21
No tak. Z Anyczkogrodu to można i pieszo zajść
Zajść to można co najwyżej w ciążę :twisted: :lol: ...a ja wygodny człowiek i se podjade jakimś samochodzikem aż pod samiuśkie schronisko 8) :lol: ...a co taką ładną drogę zrobili, to co se bede żałowac :twisted: :mrgreen: 8) :lol:
Pozdrowionka Bertrandzie :mrgreen:
żal mi coś ściska jak tak czytam, że tak sobie jeździcie.... będę z wami duchem!!!! popijcie czymś i moje zdrowie!
DP
Dla wszystkich zainteresowanych. Polecam reportaż www.bieszczady.net.pl