Zobacz pełną wersję : Pytanie do szefostwa chatki
Lech Rybienik
06-11-2005, 16:08
Witam
Czy można zjawić sie na nocleg 11/12 listopada w chacie z grupą 10-15 osób?
Lech
Lechu, jak pewnie widziałeś, na dniach filmowych jest w tej chwili zapisanych już ponad 30 osób. Myśle że będzie jeszcze wiecej. Ale skoro w warunkach odbudowy zmieściliśmy się w 50 osób to myslę że teraz też się pomieścimy. Problem moze byc jedynie z szybkim przygotowaniem żarełka, bo widzowie mogą się buntować jak w kuchni będą gary na filmie :) Weźcie karimaty, najwyżej będzie troche ciasno, ale myslę że sobie poradzimy, więc zapraszam serdecznie!
Pozdrawiam! :P
Lech Rybienik
07-11-2005, 10:25
OKI, żarełko zrobimy sobie na ognisku,(oby nie lało) więc nie ma problemu.
Karimaty też będą...
Lech
Leszku w Chacie jest dużo przyjemniej niż przy ognisku ale mamy na zewnątrz wiatkę pod którą można palić ognisko w zasadzie w każdych warunkach, no chyba że snieg zasypie wiatę tak że jej nie widać :lol:
Grociu, Lech już był na 11 listopada w zeszłym roku jako pierwsza grupa, która nocowała w zamkniętej Chacie, wiec wiata powinna być mu znana :lol:
To w takim razie już nic nie pisze ale to dobrze że już byli to znają trochę zwyczaje panujące na górze:-)
Lech Rybienik
08-11-2005, 21:59
Hmmm. Skoro są jakieś kontrowersje to dzięki.
Ponieważ wyjazd mi się rozrósł do około 25 osób, nie będę Wam zawracał głowy.
Zwłaszcza że z tej ekipy tylko dwie osoby były już w chatce.
Poszukam sobie czegoś w Chmielu...
Przepraszam za zamieszanie.
Lech
:(
Lechu, nie ma zadnych kontrowersji. Mam nadzieję że tak tego nie odebrałeś! Po prostu mogą wystąpić "obiektywne trudności" ale przecież to nie znaczy że nie możemy sobie poradzić. tylko fakt, przy 25 osobach to moze być rzeczywiscie problem, bo Dni rozrosły się również do ok. 50 osób... Zapraszam serdecznie następnym razem!
Lech Rybienik
09-11-2005, 15:04
Nieeee, spoko szystko OK.
Zresztą, będziemy pzechodzili koło Was to wpadnę i pogadamy.
W tym wypadku i tak pasowało by nam pod tą wiatką upichcić obiad:)))
Nawet mi to na rękę, kursanci pochodzą sobie trochę po nocy ...A co...Będzie bliżej następnego dnia.
Lech