Zobacz pełną wersję : Szukamy noclegu
kasiek41
05-01-2006, 01:33
Szukamy noclegów w jakims fajnym miejscu, które ma klimat. Co byście polecili? Nie interesują nas wygody, najchętniej chcialibyśmy nocować w schroniskach. Planujemy wybrać sie w Bieszczady w ostatnim tygodniu stycznia, dlatego muszą to być miejsca gdzie uda nam się dotrzeć nawet gdy będą złe warunki atmosferyczne. Myślimy o Bacówce pod Rawkami, Chacie Socjologa i Kolibie ale nie wiemy jak tam jest zimą ( zawsze odwiedzaliśmy Bieszczady latem). Dlatego jeżeli możecie poradźcie nam gdzie mozna pojechać.
bertrand236
05-01-2006, 08:58
Kolibrze
Ostatnio kolibry odlecdiały z Bieszczadu. :lol: :lol:
Nie wiem jak Koliba ale większość schronisk bieszczadzkich ma swoje strony internetowe..... Można tam zajrzeć, zapytać...
Na tym Forum jest podforum Chata Socjologa, to może tam lepiej?
Pozdrawiam
Polecam Schronisko pod Rawkami lub Stację Rejonową GOPR w Ustrzykach Górnych. Z miejsc z klimatem też polecam Latarnie Wagabundy w Woli Michowej.
ja to bym polecal raczej ustrzyki górne! schronisko pod mala rawka ma nie zbyt mily klimat stacja ratunkowa gopru w ustrzykach jes zadko kiedy trzezwa po dzwoncie po kwaterach prywatnych np pani paraniak czy raton :twisted:
schronisko pod mala rawka ma nie zbyt mily klimat
hmmm albo bylismy innym schronisku albo nie wiem o czym mowisz...
Ja bym Kaha powiedziała o tym bzdura.
ufffff a juz myslalam ze cos przegapilam... pozdrowki Lucyna
schronisko pod mala rawka ma nie zbyt mily klimat
No nie żartuj...Nie lubisz kotów wyskakujących przez okienko bufetowe? Tak to tam tylko jest czasami... :oops: Generalnie jest super a piwo z kija smakuje jak nigdzie indziej. :lol:
ja to bym polecal raczej ustrzyki górne! schronisko pod mala rawka ma nie zbyt mily klimat stacja ratunkowa gopru w ustrzykach jes zadko kiedy trzezwa po dzwoncie po kwaterach prywatnych np pani paraniak czy raton :twisted:Co Ty chłopczyku wiesz o Stacji Ratunkowej GOPR??!! Po pierwsze RZADKO pisze się przez ER ZET, po drugie żeby wypowiadać się na jakiś temat to dobrze by było mieć jakieś pojęcie, a tego widzę na temat Stacji Ratunkowej w Ustrzykach Grn. tobie brakuje. Pomyśl następnym razem zanim coś palniesz.
Viperaberus
07-04-2006, 14:48
ja to bym polecal raczej ustrzyki górne! schronisko pod mala rawka ma nie zbyt mily klimat stacja ratunkowa gopru w ustrzykach jes zadko kiedy trzezwa po dzwoncie po kwaterach prywatnych np pani paraniak czy raton :twisted:Co Ty chłopczyku wiesz o Stacji Ratunkowej GOPR??!! Po pierwsze RZADKO pisze się przez ER ZET, po drugie żeby wypowiadać się na jakiś temat to dobrze by było mieć jakieś pojęcie, a tego widzę na temat Stacji Ratunkowej w Ustrzykach Grn. tobie brakuje. Pomyśl następnym razem zanim coś palniesz.
Podpisuje się pod postem kolegi. Po co takie bzdury wygadujesz?