PDA

Zobacz pełną wersję : Szukamy noclegu

kasiek41
05-01-2006, 01:33
Szukamy noclegów w jakims fajnym miejscu, które ma klimat. Co byście polecili? Nie interesują nas wygody, najchętniej chcialibyśmy nocować w schroniskach. Planujemy wybrać sie w Bieszczady w ostatnim tygodniu stycznia, dlatego muszą to być miejsca gdzie uda nam się dotrzeć nawet gdy będą złe warunki atmosferyczne. Myślimy o Bacówce pod Rawkami, Chacie Socjologa i Kolibie ale nie wiemy jak tam jest zimą ( zawsze odwiedzaliśmy Bieszczady latem). Dlatego jeżeli możecie poradźcie nam gdzie mozna pojechać.

bertrand236
05-01-2006, 08:58
Kolibrze
Ostatnio kolibry odlecdiały z Bieszczadu. :lol: :lol:
Nie wiem jak Koliba ale większość schronisk bieszczadzkich ma swoje strony internetowe..... Można tam zajrzeć, zapytać...
Na tym Forum jest podforum Chata Socjologa, to może tam lepiej?
Pozdrawiam

lucyna
05-01-2006, 11:38
Polecam Schronisko pod Rawkami lub Stację Rejonową GOPR w Ustrzykach Górnych. Z miejsc z klimatem też polecam Latarnie Wagabundy w Woli Michowej.

kuba
21-02-2006, 14:52
ja to bym polecal raczej ustrzyki górne! schronisko pod mala rawka ma nie zbyt mily klimat stacja ratunkowa gopru w ustrzykach jes zadko kiedy trzezwa po dzwoncie po kwaterach prywatnych np pani paraniak czy raton :twisted:

KAHA
21-02-2006, 14:58
schronisko pod mala rawka ma nie zbyt mily klimat

hmmm albo bylismy innym schronisku albo nie wiem o czym mowisz...

lucyna
21-02-2006, 15:52
Ja bym Kaha powiedziała o tym bzdura.

KAHA
21-02-2006, 16:17
ufffff a juz myslalam ze cos przegapilam... pozdrowki Lucyna

robines
21-02-2006, 18:33
schronisko pod mala rawka ma nie zbyt mily klimat

No nie żartuj...Nie lubisz kotów wyskakujących przez okienko bufetowe? Tak to tam tylko jest czasami... :oops: Generalnie jest super a piwo z kija smakuje jak nigdzie indziej. :lol:

PanNikt
05-03-2006, 02:41
ja to bym polecal raczej ustrzyki górne! schronisko pod mala rawka ma nie zbyt mily klimat stacja ratunkowa gopru w ustrzykach jes zadko kiedy trzezwa po dzwoncie po kwaterach prywatnych np pani paraniak czy raton :twisted:Co Ty chłopczyku wiesz o Stacji Ratunkowej GOPR??!! Po pierwsze RZADKO pisze się przez ER ZET, po drugie żeby wypowiadać się na jakiś temat to dobrze by było mieć jakieś pojęcie, a tego widzę na temat Stacji Ratunkowej w Ustrzykach Grn. tobie brakuje. Pomyśl następnym razem zanim coś palniesz.

Viperaberus
07-04-2006, 14:48
ja to bym polecal raczej ustrzyki górne! schronisko pod mala rawka ma nie zbyt mily klimat stacja ratunkowa gopru w ustrzykach jes zadko kiedy trzezwa po dzwoncie po kwaterach prywatnych np pani paraniak czy raton :twisted:Co Ty chłopczyku wiesz o Stacji Ratunkowej GOPR??!! Po pierwsze RZADKO pisze się przez ER ZET, po drugie żeby wypowiadać się na jakiś temat to dobrze by było mieć jakieś pojęcie, a tego widzę na temat Stacji Ratunkowej w Ustrzykach Grn. tobie brakuje. Pomyśl następnym razem zanim coś palniesz.

Podpisuje się pod postem kolegi. Po co takie bzdury wygadujesz?