Zobacz pełną wersję : Impreza urodzinowa Wodników
W imieniu swoim ale nie tylko chciałem na impreze urodzinową Wodników która odbędzie sie w weekend 17-19 lutego. Nie wiem jeszcze ilu będzie solenizantów ale napewno bedzie fajnie. Ja bede na miejscu troche wcześniej wiec nie ma problemu z wcześniejszym przybyciem. Czekam na chętnych zodiakalnych wodników, którzy chcieli by współorganizować imprezę. Zachęcam wszystkich do robienia rezerwacji na w kalendarzu co ułatwi wszystkim sprawę
Pozdrawiam
Grotek jeszcze 23:-)
Ja chętnie pomogę we cwszystkim, ponieważ mam nadzieję, że będę sporo wcześniej.
Urodzinuy z Grotkiem na pewno chce wyprawić JACEK DOPART. Zaprasza wszystkich bardzo serdecznie i będzie Was cisnął, bo powiedział, że w tymroku Wam nie popuści, coś w tym rodzaju, więć go nie rozczarujcie
Tak Jacek jest jednym z tych którzy urodzili sie pod znakiem wodnika i też was zaprasza zadzwonie do niego u zaprezentuje termin. Jacek we wtorek mówił że jak pogoda pozwoli to bedzie wjeżdzal na góre wiec może kulig zrobimy:-)
Dzwoniłem dzisiaj do Jacka Doparta i powiedział że dostosuje sie do naszego terminu ze swoimi urodzinami bo jak stwierdził ma blisko i luźna pracę wieć witam drugiego solenizanta na pokładzie oraz zapisujących sie w kalendarzu gości :lol:
Tym razem to i ja w końcu dojadę, jakem Wodnik :) Proszę o kontakt na gg, albo prywatną wiadomość, ewentualnie telefon - 505 906 785 Pozdrawiam.
No Kriss wreszcie może się spotkamy. Ja wody nie lubię (koziorożec), ale z Tobą chętnie popłynę. Pzdr. Julo
Trzymam za słowo :) Chcę namówić również Siostrę (tyż Wodnik i nawet w te wyznaczone dni wypadają Jej urodziny) Jeszcze tylko Ajgor do szczęścia potrzebny, bo coś mnie ostatnio denerwuje na Poemie, ale tam nie będę Mu o tym mówił :))) Słonka Wszystkim Otrytczykom. Krzysztof
Grotek - przypominam tylko, ze chodzi o JUBILATOW, a nie solenizantow, chyba, ze jedziecie tam imieniny obchodzic... 8)
Pozdro dla wszystkich Wodnikow,
a.
Kriss, tym razem pewnie mi nie uda się dotrzeć. Ale to jeszcze nic przesądzonego. Jednak to zależy od zbyt wielu czynników.
Natomiast jesli chodzi o poemę, to gdzie jak nie tam możesz mi powiedzieć, co Cię denerwuje? ;) Także wal śmiało, postaram się przyjąć to z godnością ;)
Drogi Ajgorze, to temat na parę godzin, na wysokim poziomie (więc najlepiej w Chacie), no i przy piwie :). Pozdrawiam. Krzysztof
Andrzejku nie bedzie że nie solenizantów ale i nie jubilatów tylko jebilatów:-) Igorku może jednak sie dasz skusić Jacek powiedział że jak bedzie trzeba to Cię nawet zawiezie na góre bo wie że nie lubisz zimy :lol:
Dzięki za maila, odezwę się bliżej planowanego wyjazdu :) Pozdrawiam
Mam tylko nadzieje że masz na myśli najblizsze urodziny :lol: czekam na wiadomość
No najbliższe :) W tym roku... upijemy się po zmroku :)
Zgodnie z wcześniejszymi deklaracjami - wybieramy się. Dokładnie nie wiadomo w jakim składzie. Dzi i Kajo z Asią będą na pewno. Postaramy się (żal nie być na TAKIEJ IMPREZIE)
A dokładnie - 17-go lutego 2006 przed zachodem słońca :) Pozdrawiam
Na mnie, Panowie Jebilaci, też możecie liczyć.
Wszak nie opuszczę takiej imprezy... ;)
Przypominam Wam po raz kolejny, że Stary Zomb może zorganizować podobny kawał mięsiwa, jak ten, który pożeraliśmy parę tygodni temu na moich urodzinach. Musi jednak wiedzieć o tym co najmniej dwa tygodnie wcześniej. Jak się już namyślicie, to dajcie znać. Kto jak kto, ale Grotek i Jacek wiedzą doskonale, że warto.
Pozdrufki!
Kriss, miło Cię będzie w końcu zobaczyć i poznać.
Od pierwszego wirtualnego spotkania minęło już "trochę" czasu, więc pora najwyższa na spotkanie w realu. A Otryt to wymarzone miejsce do tego. O czym pewnie sam się niedługo przekonasz...
Serdeczności!
Przypominam Szanownym Jebilatom, że w ubiegły czwartek w Wieżycy swoją chęć do przyłączenia się do imprezy zgłosił również Mariusz. Szczegóły dogadacie sobie mejlowo, albo podczas kolejnego czwartkowego spotkania.
Serdeczności!
Przypominam Szanownym Jebilatom, że w ubiegły czwartek w Wieżycy swoją chęć do przyłączenia się do imprezy zgłosił również Mariusz. Szczegóły dogadacie sobie mejlowo, albo podczas kolejnego czwartkowego spotkania.
Serdeczności!
No na Otrycie to obawiam sie ze tak nie do konca bedzie w realu :lol:
Ale mam nadzieje, ze i ja dolacze :D
pzdr,
a.
Kriss, miło Cię będzie w końcu zobaczyć i poznać.
Od pierwszego wirtualnego spotkania minęło już "trochę" czasu, więc pora najwyższa na spotkanie w realu. A Otryt to wymarzone miejsce do tego. O czym pewnie sam się niedługo przekonasz...
Serdeczności!
Miło mi. Też nie mogę się już doczekać. Pomimo mrozu :) Pozdrawiam
A Otryt pozdrawia Ciebie... :)
Dzięki. Będę, potwierdziłem w ostatni czwartek w Wieżycy, więc jakby co, to są świadkowie :) Pozdrawiam serdecznie
Kriss Miło było nam że w koncu mozna Cię było zobaczyć na "żywo" :D a zatem do zobaczenia na górze
pozdrawiam
Grotek
Aha - będę mial dwa wolne miejsca... bez jakichkolwiek podtekstów finansowych :) Zainteresowanych proszę o kontakt 505 906 785
Kriss to ja na razie sie pisze na te dwa wolne miejsca;) Jakos zadzwonie do Ciebie w ciagu dnia (jeszcze dosyc wczesnie przeca;)
Pozdro poranne
Jasio
Bobry mi się pochowały, tylko czaple siwe latały. A na balkonie para kosów. Są takie ufne... Do zobaczenia w Chacie.
A najbardziej lubię bociany...
Już tylko kilka dni dzieli nas Wszystkich od spotkania na Górze...
Szkoda, Kriss, że nie udało nam się spotkać w Wieżycy.
Pozdrufki
Normalnie az bym ta chciala byc.. akurat w urodziny, przylaczam sie do grona Wodnikow obchodzacych, i przesylam pozdrowienia, serdecznosci wszystkim ktorzy tam wtedy beda:)
niech sie leje obfitosci..
Na drzewie juz to robilem, ale powtarzam to na forum. Pozdrawiam wszystkich uczestnikow imprezy, dobrej zabawy. A samym Jebilatom duzo radochi ze zycia, przyjemnosci, "dobrego zycia" po prostu:-)))
Niestety dopadla mnie dzis w nocy jakas okrutna infekcja - dopadla i powalila, wiec nasz wyjazd na impreze Wodnikow poszedl sie... :cry:
Wszystkim Jebilatom zyczymy oczywiscie Pomyslnosci Wszelakiej i pozdrawiamy goraco.
a.
Wielkie brawa i podziękowania dla Grotka :) Pozdrawiam serdecznie.