PDA

Zobacz pełną wersję : Nietypowe pytanie - ochrona

Lech Rybienik
19-03-2006, 23:56
Witam serdecznie
Zastanawiałem się gdzie tego posta wcisnąć, ale wychodzi mi na to, ze ochrona mienia to jednak usługa.
Poszukuję firmy ochroniarskiej, z patrolami interwencyjnymi świadczącej usługi w zakresie monitoringu i ochrony obiektów w okolicy Cisnej / Dołżycy
Czy taka wogóle istnieje???
Lech

malo
13-04-2006, 13:57
Lechu, no na to nie ma szans.
Musisz pamietać że firma ochroniarska raczej nie będzie działała w miejscu gdzie:
a) nie dojedzie max. w 15 minut (starnard to 5-10 minut)
b) w obszarze wyznaczonym przez powyższy warunek nie będzie miała wystarczająco dużej liczby klientów.
Domyślam się o jaki obiekt ci chodzi. Pamiętamn że mieliście tam osobę która w ciagu roku doglądała bazy. Czy już nie ma tam tej osoby? Czy to jednak nie wystarcza?

Lech Rybienik
13-04-2006, 15:55
To nie baza, tylko magazyn.
Coś-niecoś poczyniłem rozeznanie, niestety wyszło mi to samo.
Lech

lucyna
18-04-2006, 14:38
Jest kilka firm ochroniarskich np. sprawdzona w Krośnie. Kiedy kończycie ścieżkę?

Doczu
19-04-2006, 09:46
No Lechu gdybym mieszkał bliżej, to mógłbym Ci świadczyć taką usługę (mam uprawnienia), ale na chwilę obecną polecam przejść się po placówkach bankowych i tam dopytać ochroniarzy, czy firma nie świadczyłaby takiej usługi.
Czasem też można się dogadac z konkretnym ochroniarzem na umowę zlecenie lub podobnie.
Popytaj też w lepszych lokalach czy sklepach, kto Im świadczy usługi i weź namiary.

Lech Rybienik
19-04-2006, 17:06
Witam

Kiedy kończycie ścieżkę?
Tablicę przykręcę już za dwa tygodnie.
Reszta - czyli uzupełnienie oznakowania - kiedy uda mi się zmusić projektantów i wykonawców do skończenia. Sorry, ale czasy kiedy robiłem wszystko za ludzi się skończyły. Zrobię co mogę własnymi siłami teraz (3-9 maja będę w Łopience), na Boże Ciało i na rozbiciu bazy. Więcej nie gwarantuję.

Odnośnie firmy - potrzebna mi jest konkretnie usługa elektronicznego monitoringu obiektu ze zdalnym radiowym powiadomieniem załogi interwencyjnej.. Póki co nie znalazłem czegos takiego. Lech