PDA

Zobacz pełną wersję : Majowy urlop - gdzie??

Klementynka
10-04-2006, 21:17
witam :) planuję niezaplanowany urlop, który chcę spędzić w bieszczadach, w związku z tym poszukuję miejsca w którym mogłabym się zatrzymać na dłużej, ok. 2 tygodnie. najchętniej okolice Cisnej, Wetliny, Ustrzyk Górnych czyli tam gdzie cicho i spokojnie...
aaa, urlop przypada na początek maja!

no i jest jeden ważny szczegół - jadę z psem, dlatego troszkę trudniej znaleźć mi noclegi, a bardzo mi na tym zależy. czyli jedna osoba + pies (duży, wesoły, ułożony).
ważny dla mnie jest pokoik i możliwość przygotowania sobie jedzonka (na wykup posiłków mogę nie zarobić)

poradżcie, proszę gdzie uderzyć?

dziękuję i pozdrawiam :)

KAHA
11-04-2006, 10:40
moze od razu sprobuj przesunac urlop o jakis tydzien zeby nie zahaczyc o dlugi wekend majowy... bo w tym czasie to raczej nie wykonalne jest znalezienie gdziekolwiek noclegu...

Marcowy
11-04-2006, 11:48
bo w tym czasie to raczej nie wykonalne jest znalezienie gdziekolwiek noclegu...

A gdyby nawet Ci się udało, to na pewno nie będzie "cicho i spokojnie" :)

KAHA
11-04-2006, 12:24
swiete slowa....

Klementynka
11-04-2006, 21:16
zaplanowane z perfidią ;) pierwsze dwa/ trzy dnie na odespanie i obwąchanie terenu a kiedy majówkowicze pojadą pa... to ja już będę na chodzie i gotowa do wyjścia w teren!

no chyba, że nie znajdę noclegu :/ ale bedzie ok!!

KAHA
12-04-2006, 09:01
no wlasnie dlatego (ze bedziesz mniala problem ze znalezieniem noclegu) odradzamy wekend majowy ;)

Ale to i tak bedzie Twoj wybor i zyczymy milego wypadu oraz czekamy na relacje :D

Klementynka
21-07-2006, 17:41
majowy weekend dawno zniknął z pamięci, urlop jak to bywa nie wypalił, ale dzięki temu mam szansę wyjechać teraz! tym razem w srodku sezonu :/ też kiepsko ale cóż, tak bywa :)