PDA

Zobacz pełną wersję : Stacje LPG w Bieszczadach

wojtek legionowo
18-05-2006, 17:44
Witam.
Jadę w bieszczady w śodę po raz pierwszy samochodem na gaz.
Proszę o informację gdzie znajdę stacje LPG.
Pozdrawiam

długi
18-05-2006, 17:54
Sanok, Lesko, Ustrzyki D., Komańcza, to wiem na pewno.
Długi

Jabol
18-05-2006, 18:03
W Lesku chyba ze trzy :lol: dodam do kompletu jeszcze Hoczew, Baligród, i Soline... pamietaj że na południe od "linii" Baligród- Solina -Ustrzyki Dln możesz znaleźć już tylko benzynke...Szerokości i przyczepności życze... 8)

Barnaba
19-05-2006, 00:42
Jadę w bieszczady w śodę po raz pierwszy samochodem na gaz.
Pogratulować zmiany auta..... to na jakie auto teraz machać z nadzieją? Bo co raz więcej pojazdów sunie dość obojętnie na pieszego zdzierającego buty na asfalcie.....

Astra:)
19-05-2006, 01:51
Spódniczka by się przydała :)
Kiedyś kumpel mi opowiadal jak z frustracji się przebrał....
Długowłosy :), kapelusz na głowę założył, przybrał stokrotkami :)... to się nie poznawali na nim w pierwszym momencie... :) Taki motyw potem robił już za każdym razem :D "Mam w dupie stać 3h bez rezultatu jak baran. Stopa łapię w 10 minut teraz"- wyznał mi w tajemnicy :D

Za "spudniczkę"- przepraszam :oops:

Barnaba
19-05-2006, 10:18
Spudniczka by się przydała

No, to fakt. Ostatnio łapałem stopa, i nienaganna figura w połączeniu ze spudniczką..... fiu fiu daje rezultaty.
Choć sam też złapałem jedną panią......

Żeby życie miało smaczek- raz dziewczynka, raz chłopaczek

Doczu
19-05-2006, 10:31
Ostatnio łapałem stopa, i nienaganna figura w połączeniu ze spudniczką..... fiu fiu daje rezultaty.
Koleżanki i Koledzy - a ja powiem jedno - korzystanie z internetu oraz ze strony http://so.pwn.pl/ daje rezultaty w postaci braku błedów ort. :wink: 8) 8)
P.S.
Musiałem :-)))))

KAHA
19-05-2006, 10:33
mysle, ze oni tak z rozpedu.. i juz na pewno myslami sa w bieskach :))

Barnaba
19-05-2006, 11:02

Zwalam winę na przedmówcę, ROTFL Jak nie wiem co i jak, to patrzę jak inni piszą.

korzystanie z internetu (...) daje rezultaty w postaci braku błedów ort
A ja jak tak korzystam z netu, to widzę zupełnie odwrotny efekt.... gg i takie tam.. zaczyna się od literówek, potem brak "alta" i pośpiech... dają ciekawe rezultaty.
Osobiście wychodzę z założenia, że gdyby to było forum filologów, to sprawdzałbym tekst w wordzie :p ale tu chyba bardziej kładzie się nacisk na treść.... niż na formę.

Doczu
19-05-2006, 11:02
mysle, ze oni tak z rozpedu.. i juz na pewno myslami sa w bieskach
Na pewno :-)

malo
19-05-2006, 19:04
pamietaj że na południe od "linii" Baligród- Solina -Ustrzyki Dln możesz znaleźć już tylko benzynke
A mi się zdaje że ostatnio z okien autobusu mi mignęła LPG w Cisnej, chyba na wylocie do Dołżycy.

KKKrzychoo
19-05-2006, 19:36
to na jakie auto teraz machać z nadzieją
Machaj na Opla Vectre na lubelskich numerach. Jeżeli tylko będę miał miejsce zawsze zabiore :D i zawsze zabierałem

KKKrzychoo
19-05-2006, 19:40
A mi się zdaje że ostatnio z okien autobusu mi mignęła LPG w Cisnej, chyba na wylocie do Dołżycy.
Aaa.... to byłaby nowość. Gdyby tak jeszcze ktoś wiedział czy dobry gaz tam mają bo na tym z Leska (stacja obok petrochemi) samochód mi kichał prychał i zdaje sie miał niestrawność :?

vm2301
19-05-2006, 21:59
Aaa.... to byłaby nowość. Gdyby tak jeszcze ktoś wiedział czy dobry gaz tam mają bo na tym z Leska (stacja obok petrochemi) samochód mi kichał prychał i zdaje sie miał niestrawność

Muszę powiedzieć, że tankuję tam od kilku lat i w sumie nie miałem nigdy problemu. Miałem co prawda przerwę blisko 2 letnią w jeździe na gaz, ale ostatnio zatankowałem tam auto i jeździło OK.

PS. Nie jestem udziałowcem tejże stacji :D

malo
20-05-2006, 07:25
bo na tym z Leska (stacja obok petrochemi) samochód mi kichał prychał i zdaje sie miał niestrawność
Krzycho, ale do gazu chyba nie da się niczego dolać. To nie tak że otworzy klapę i doleje jakiegoś rozpuszczalnika wiadrem.

wojtek legionowo
20-05-2006, 10:29

No, to fakt. Ostatnio łapałem stopa, i nienaganna figura w połączeniu ze spudniczką..... fiu fiu daje rezultaty.
Choć sam też złapałem jedną panią......

Żeby życie miało smaczek- raz dziewczynka, raz chłopaczek

Barnaba napisałPogratulować zmiany auta..... to na jakie auto teraz machać z nadzieją? Bo co raz więcej pojazdów sunie dość obojętnie na pieszego zdzierającego buty na asfalcie.....
Nie auta nie zmieniłem,jestem uczuciwo i sentymentalnie przywiązany do swojego Nissana
Teraz jadę autem córki. machajcie wszyscy napewno zabiorę.
Chociaż jest to małe autko najwyżej obróci się ze dwa razy
Więc od środy można śmiało zatrzymywać czarną sportowa Mazdę MX,pewnie nie wszędzie da radę wjechac,ale coś poradzimy.

Przez wiele lat korzystałem ze stopa ,a i teraz czasami się zdarza
Dlatego zawsze zabieram wędrowców

Pozdrawiam

wojtek legionowo
20-05-2006, 10:34
Boże kiedy ja się nauczę wysyłać tak jaknależy bo na razie to nie bardzo mnie to idzie

malo
20-05-2006, 11:08
Spoko, spoko Wojtku. My rozumiemy. Ta diabelska skrzynka zwana komputerem niejednemu zalazła za skórę.

23-05-2006, 00:54
Koleżanki i Koledzy - a ja powiem jedno - korzystanie z internetu oraz ze strony http://so.pwn.pl/ daje rezultaty w postaci braku błedów ort

Uwierz mi, Doczu, że poczerwienialam i na prawym i na lewym policzku.
Faktycznie pośpiech, jednak to nie powinno i nie jest usprawiedliwieniem.
Złapalam się za głowę- czlowiek przytomnieje dopiero wtedy, kiedy sam siebie przeczyta :(

Zwalam winę na przedmówcę, ROTFL Jak nie wiem co i jak, to patrzę jak inni piszą

Aha :evil:
Pozdrawiam

Barnaba
23-05-2006, 00:55
mam nadzieję ze nie masz mi tego Astro za złe, podglądam innych i potem tak wychodzi

23-05-2006, 01:05
:twisted: luz :o :oops: :D Widzisz teraz, jak to nieładnie jest podglądać innych :twisted:

Jabol
03-06-2006, 01:34
Chciałbym pozbawić was zbednych złudzeń 8) w Cisnej NIE MA stacji LPG... Jeśli nawet mignęła, to na krótko...i zniknęła :lol: :lol: :lol:

ojasia
11-06-2006, 11:25
Witajcie!
Mogę prosić jeszcze raz o info na temat stacji LPG? Wybieram się w sierpniu do Mucznego i muszę wiedzieć, gdzie zatankować na full.
A co do stopa, to śmiało machajcie na ciemnogranatowe Audi 80 na blachach z Lidzbarka Warmińskiego.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

bertrand236
11-06-2006, 11:39
Witajcie!
Mogę prosić jeszcze raz o info na temat stacji LPG?

:?: :lol:
Witaj na forum. Jak będziesz na samym początku sierpnia w Mucznem to się spotkamy.

Przeczytaj cały ten wątek, a odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz.
Pozdrawiam

wojtek legionowo
21-06-2006, 23:16
Witam
podaję stacje LPG,gdzie tankowałem,lub widziałem
Lesko-3.
Komańcza-
Szczawne
Solina
Ustrzyki Dolne
Ucherce Mineralne
Zagórz
Baligród--druga w budowie
więc nie jest tak żle

ojasia
26-06-2006, 18:49
Uffff, dzięki Ci dobry człowieku za wyczerpującą odpowiedź.

Pozdrawiam bardzo

wojtek legionowo
26-06-2006, 19:21
Uwaga!!!
Pamietajcie o godzinach otwarcia tych stacji.
jak narazie po godzinie 20 nie ma co liczyć na zatankowanie.
może od 1 lipca coś się zmieni chociaż wątpię.
całodobowa stacja LPG jest w Sanoku.
Ja niestety wczoraj zapomniałem o tym.
Pozdrawiam.

__andzia
26-06-2006, 23:06
Ale zatankować sie udało :-D

Pozdrawiam :D

malo
26-06-2006, 23:18
jeśli dopchał to zatankował 8)

ojasia
27-06-2006, 10:55
hehe, szkoda, że nie da się wykorzystać gazu z zapalniczki.
Ale faktycznie trzeba pamietać o tych godzinach, chociaż pewnie i tak trzeba będzie zatankować benzynę, tak w razie czego.
Pozdrawiam bardzo

wojtek legionowo
27-06-2006, 11:31
Witam!!
W ostatniej chwili,ale udało się zatankować.
Mam nauczkę,że nie można odkładać uzupełniania paliwa na ostatnią chwillę-trochęstresu było.
benzynę miałem nawet pełen bak,ale wybrałem się w drogę z zepsutą pompą paliwową
W przeciwnym razie musiałbym odłożyć wyjazd,a tego nie chciałem robić,więc pojechałem nie do końca sprawnym samochodem córki
.Za kilkanaście dni pojadę już swoim (jest w naprawie)na ON.
Pozdrawiam

__andzia
28-06-2006, 16:17
wybrałem się w drogę z zepsutą pompą paliwową

witam witam

a i coś z tłumikiem sie zadziało :-D
Nieważne, autko super, gaz udało sie zatankować a i tłumika nie było słychać

Dzięki za stopa
Pozdrawiam

wojtek legionowo
28-06-2006, 18:47
Witaj Aniu.
Mnie również było miło Ciebie poznać i podwiężć ba nawet dwukrotnie.
Tym bardziej,że tyle mogliśmy porozmawiać o naszej wspólnej pasji jakimi są Bieszczady
Do zobaczenia na szlaku ewentualnie na drodze,auto znasz więc machaj
Pozdrawiam

wojtek legionowo
20-04-2007, 13:24
W Bieszczadach przybyła nam jeszcze jedna stacja LPG znajduje sie ona w Cisnej na stacji benzynowej.

tomekpu
20-04-2007, 13:41
Kiedyś przegapiłem LPG w Sanoku i w Lesku czekałem rano godzinkę na otwarcie ...

Jabol
20-04-2007, 14:07
Mogłes jechać dalej :-) W Baligrodzie poza godzinami mozna też zatankować LPG tylko trzeba zadzwonic dzwonkiem i chwilke poczekać aż wyjdą mili właściciele stacji. Pozdrawiam

tomekpu
21-04-2007, 22:48
To było 3 czy też 4 lata temu. W Baligrodzie stacji chyba nie było.