Zobacz pełną wersję : AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady
majka777
22-05-2008, 21:42
no i chętnych brak... :-( trza szukać gdzie indziej...
Sturnus,
gdybyś z tego Inowrocławia jeździł przez Lublin ... ;)
Sturnus,
gdybyś z tego Inowrocławia jeździł przez Lublin ... ;)
przez Lublin też można... ;)
pozdrawiam
Alexandra
07-07-2008, 21:04
Nieśmiało ... postanowiłam wątek odkurzyć.
Może natchnie jakieś dobre, zmotoryzowane dusze =]
7891
czy ktoś śmiga w biesy 2 sierpnia? Przez Poznań, Wrocław, Łódź, Warszawę, Kraków? Jakkolwiek- chętnie dołączę
wojtek legionowo
13-07-2008, 12:01
Ja jadę w
wojtek legionowo
13-07-2008, 12:04
Jadę 15 lub 16 sierpnia wracam 27lub 28 przez Spałę
Wyruszam z Legionowa ale możemy podjechać nie ma problemu
wojtek legionowo
17-07-2008, 00:13
Trasa w sierpniu jest aaktualna teraz poszukuję 2,3 osoby na podróż Kołobrzeg -Baligród oczywiście z prawkiem wyruszam 23 lipca zaraz po obchodzie
wracam w niedzielę też Kołobrzeg
wojtek legionowo
17-07-2008, 00:52
Cóż czuję.ze to będzie moje ostatnie spotkanie w zacnym gronie więc być muszę
Wojtku a o której ten obchód?
Jeżeli jest ktoś zainteresowany to będę jechał do UG w nocy z 10/11 sierpnia i wracał 17 koło południa. Ruszam ze Skierniewic przez Opoczno Busko Tarnów, ale mogę też trochę zjechać;), dwa miejsca się znajdą
Szukam kogoś kto będzie miał 2 miejsca w bieszczady(Ustrzyki G) wyjazd z 14 na 15 sierpnia lub godziny wczesno poranne tak by w piatek jak najszybciej być na miejscu. Wyjazd Z krakowa
prawdopodobnie jadę jutro czyli 13.08 w godzinach popołudniowych, a napewno 14... wyruszam z okolic inowrocławia... potem konin, łódź, piotrków, kielce, tarnów, lesko, dwernik. wracam raniuteńko 18 przez kraków, katowice, do wrocławia...
pozdrawiam
Carrmelita
19-08-2008, 17:19
Witajcie :-) To mój debiut na forum, więc wybaczcie ewentualne błędy i brak wprawy. Moje Bieszczady startują 27.09.2008. z Warszawy ( może przez Sandomierz i z pewnością przez Zagórz ) do Wetliny. Prawdopodobnie będzie jedno miejsce wolne w Mondeo. Powrót: 11.10.2008. ale tym razem to ja szukam transportu. Czy ktoś będzie wracał wtedy do Warszawy ?
Pod koniec września (termin do ustalenia) wybieram się na 4 (może więcej) dni w Bieszczady. W ramach cięcia kosztów szukam chętnych do wyjazdu. Możemy pojechać moim samochodem (form mondeo) lub dorzucę się do paliwa. Jadę z Wrocławia. Jeżeli znajdą się chętni to proszę o kontakt kkrukar1@wp.pl.
Ewentualne szczegóły możemy dogadać telefonicznie - jestem elastycznym faciem, mam 34 wiosny.
Witam,
prawdopodobnie będę jechał w Bieszczady 26.09. 2 miejsca w autku są. startuję z Mogilna... Jadę do Dwernika, więc jakby po drodze... :)
pozdrawiam
Lech Rybienik
11-09-2008, 08:57
Witam
Jutro (piątek 12.09) dwa miejsca w aucie w Bieszczady. W jedną stronę, z powrotem mam zawalony samochód sprzętem. Wyjazd z Warszawy ( BlueCity) około 11 przed południem, przez Lublin do Łopienki.
jakby co dzwonić, 608-643-358
Lech
OT do Lecha.
Do kiedy będzie można kogoś w bazie w Łopience spotkać?
Lech Rybienik
11-09-2008, 21:32
do niedzieli
Lech Rybienik
12-09-2008, 10:11
Nie znam jego planów, jak będzie to będzie :D
Dzięki. Będę z moją klasą w cerkwi, myślałem, że podskoczę i pokażę im to wyjątkowe miejsce. Chciałem też zapytać, czy wypada. ;-)
majka777
14-09-2008, 19:24
Czy ktoś jedzie samochodem w Bieszczady Wysokie przez Lublin 18 lub 19 września?
Lech Rybienik
14-09-2008, 19:59
A dlaczego nie? Tylko jest kupę bota na dojściu, bo leśni znów ciągną.
Czy ktoś jedzie samochodem w Bieszczady Wysokie przez Lublin 18 lub 19 września?
no wybieram się... ale niestety tydzień później.... :sad:
pozdrawiam
Z racji, ze to mój pierwszy post, więc witam wszystkich...
7 października rano wybieram się autem w Bieszczady w okolice Komańczy, moze być też dalej. Wszystko jeszcze jest "płynne", a moze ktoś z zabranych namówi mnie gdzieś indziej - jednym słowem wolna partyzantka i bez spinania się. Wyjazd z Krakowa...jakby ktoś był chętny to z dwa miejsca się znajdą. Powrót w niedzielę 12.10
Acha...niektórzy jak widzę podaja swój wiek :)... no to mój trzydzieści kilka
Witam!Może ktoś wybiera się autem w Bieszczady na ten weekend.Ma jedno wolne miejsce i jedzie przez Puławy albo okolice????
Witam!Może ktoś wybiera się autem w Bieszczady na ten weekend.Ma jedno wolne miejsce i jedzie przez Puławy albo okolice????
My jedziemy chyba przez Puławy, ale w czwartek około 17.00
W czwartek około 17 wyjeżdżacie czy może bedziecie przejeżdżać przez Puławy??
W czwartek około 17 wyjeżdżacie czy może bedziecie przejeżdżać przez Puławy??
odpisałam na prv
Może ktoś na dniach wybiera się w Bieszczady, jedzie z Opola, przez Opole, albo z okolic lub przez okolice Opola i może zabrać jedną duszę z plecakiem?
Wojtek1121
28-10-2008, 20:22
Wybieram się 31.10 w Bieszczady do Bystrego koło Baligrodu. Powrót prawdopodobnie 05.10 Mogę zabrać dwie osoby a nawet nie których zawieść do chatki (wtajemniczonych).Start rano z Warszawy. Może Barnaba reflektuje.
mAAtylda
28-10-2008, 20:41
Powrót prawdopodobnie 05.10
To na następny rok tam Wojtku zamierzasz zostać?
Wojtek1121
28-10-2008, 20:44
Rzeczywiście popełniłem omyłkę wracam 05.11 Może teraz będą chętni bo na roczny pobyt byłoby trudno znaleźć amatorów.
katarzynowosc
27-01-2009, 22:08
A może ktoś jedzie z okolic Cisnej (dokądkolwiek, nawet do Sanoka;) ) po weekendzie, najlepiej wtorek/środa?
Czekam na info, jeśli :)
Pozdrowienia!
katja
katarzynowosc
04-02-2009, 02:10
No dobra, to teraz trzeba mnie odwieźć :mrgreen: Z Krakowa prefere.
Jedzie ktoś w piątek albo sobotę w okolice Cisnej?
Pozdrawia nocnie!
Katja
katarzynowosc
09-02-2009, 19:38
Kurczę, chyba zmonopolizowałam wątek :mrgreen:
Pytanie: nie będzie ktoś wracał z okolic Cisnej przez Kraków albo Rzeszów po najbliższym weekendzie? może być sobota, niedziela albo poniedziałek.
Jeśli - prosiłabym o info na PW dziś albo jutro.
Pozdrawiam ciepło!
katja
Kaśka, nic sie nie bój ..
22 lutego szykuje się trasa
P-ń, Wroc, Krak. Sanok....
Chętnych na pw proszę.
28. luty, 1 marzec- szykuje się powrót
kukaburo
16-02-2009, 12:17
Witam! Nie wiem czy ten autostop jest dla stałych bywalców czy "nowi" też są chętnie zabierani :)...ale jeżeli ktoś wybiera sie w ten piątek w Bieszczady (Ustrzyki Górne- byłoby optymalnie super, ale oczywiście inne pobliskie miejscowości też wchodzą w gre) i będzie jechał przez Przemyśl koło godz.15 i miałby wolne miejsce to...byłoby miło :)
Uwaga! W najbliższy piątek 13-stego jadę spod Hrubieszowa w Okolice Cisnej. Mijane miejscowości to Tomaszów Lub. Bełżec, Narol,(Jarosław -Przemyśl-Lesko I opcja) lub Przeworsk-Dynów-Sanok opcja II. Nieprzesądnym i tym co mają podobne plany i po drodze polecam się do usług. Będę miał w porywach do 4 miejsc wolnych w aucie. Kontakt : 2946085 GG Ruszam w piątek kolo14.Wracam w niedzielę.
sq5jrv-mario
19-03-2009, 21:29
Witajcie.
Jeśli ktoś chętny się ze mną zabrać autem w Biesy w terminie: wyjazd-25/26.03, a powrót 31.03 to chętnie podwiozę. Trasa z Warszawy do Wetliny.
Kontakt też na gg-7193459.
Oj szkoda, że nie w kwietniu:( no ale może ktoś inny ma jakieś plany na kwiecień związane z Bieszczadami?
ktoś jutro startuje z Rzeszowa?
a czernogora cie pewnie nie interesi :)
jakby ktoś ze Gorzowa, Szczecina czy okolic jechał, to ja się chętnie zabiorę ;]
Może ktoś zmierza w strone Ustrzyk Dolnych,Sanoka ...20 kwietnia?Najlepiej przez Toruń,ale może chociaz z Warszawy?
kompletnie NIKT nie pomyka?
Czy ktoś będzie wyruszał z okolic Poznania w stronę Bieszczadu w przyszły czwartek tj. 30.04, okolo lub po godz. 12.00 i będzie miał miejsce dla pasażerki?
Polecam się!
Myślę, że jadący stopem na KIMB niech trzymają na trasie tabliczkę z napisem "KIMB". Powinno to zmiękczyć serce jadących Kongresmenów :)
Aleksandra
09-05-2009, 18:07
Jedzie ktoś 15. V późnym wieczorem lub sobotnim świtem z W-wki?
Stały Bywalec
09-05-2009, 20:35
Jedzie ktoś 15. V późnym wieczorem lub sobotnim świtem z W-wki?
I drugi cytat:
W piątek 15.05. ok. południa wyjeżdżam z Warszawy do UG via Rzeszów, niestety tylko na weekend i bez dziewczyn :( Dobra wiadomość jest taka, że samochód będzie prawie pusty, więc jak komuś po drodze, to mogę zabrać.
Aleksandra
10-05-2009, 21:27
Ale ok południa, to wciąż nie to samo, co późnym wieczorem ;)
mAAtylda
13-05-2009, 15:07
Jadę jutro tj w czwartek 14.05.2009r. około 17.00-17.30 z Tarnobrzega, przez Rzeszów, Sanok, mam jedno miejsce wolne, więc mogę zabrać chętną osobę!
Dwa miejsca do wzięcia na trasach:
- W-wa - Rzeszów, wyjazd w czwartek ok. 18,
- Rzeszów - UG, wyjazd w piątek ok. 9.
:-)
Wyruszam w piątek bladym świtem, albo nawet wcześniej. Trasa: Mińsk Maz. - Lublin - Rzeszów - Sanok - UG, lub Mińsk Maz. - Warszawa - Lublin - Rzeszów - Sanok - UG, dla osób spoza trasy istnieje możliwość przyjazdu do mnie w czwartek i przenocowania do piątku. Mam 3 miejsca na obecną chwilę.
Wyjazd z UG w niedzielę wieczorem lub w poniedziałek.
januszcz1
29-05-2009, 07:56
Wyruszamy 8 czerwca w dwie osoby z Warszawy w kieunku Bieszczad. Może ktoś w tym samym czasie ma też zamiar jechać samochodem i miałby 2 wolne miejsca??
katarzynowosc
09-06-2009, 12:36
A może ktoś bardzo chce zabrać w Bieszczad jedną hrabynę, hm? Może by sobie pojechała... Hrabyna może się zmaterializować w mieście Krakowie od czwartku popołudnia wzwyż, względnie w czwartek rankiem - mogłaby być w Limanowej abo gdzieś blisko w.wymienionej... A powrót - jak będzie, tak dobrze.
Może ktoś się zmiłuje? :)
Pozdro ciepłe!
katia
Jadę w środę o 16,mogę Cię wziąć :twisted:
Stały Bywalec
09-06-2009, 18:58
Jadę w środę o 16,mogę Cię wziąć :twisted:
Ładna buzia na ładnym zdjęciu czynią cuda.
Oczywiście nie Twoja buzia, lecz Hrabiny.
:lol:
katarzynowosc
10-06-2009, 00:50
...ładna buzia... - no nie wiem, myślę, że raczej rzecz w tym, że ludzie jakoś przyzwyczajają się do hrabyny i nieodłącznego stadka żubrów w samochodzie... i raz na czas postanawiają to wspomnienie odbudować ;)
Pozdrawiam niezmiennie!
k.
A może ktoś bardzo chce zabrać w Bieszczad jedną hrabynę, hm? Może by sobie pojechała... Hrabyna może się zmaterializować w mieście Krakowie od czwartku popołudnia wzwyż, względnie w czwartek rankiem - mogłaby być w Limanowej abo gdzieś blisko w.wymienionej... A powrót - jak będzie, tak dobrze.
Może ktoś się zmiłuje? :)
Pozdro ciepłe!
katia
Eee, burżujstwo! Kawałek kartonu, marker, plecak - i na wylotówkę ! ;) Dodatkowa przygoda. Tylko jako kobieta - najlepiej z jakimś towarzyszem płci męskiej lub żeńskiej. Pozdrawiam.
Alexandra
21-07-2009, 01:35
Tylko jako kobieta - najlepiej z jakimś towarzyszem płci męskiej lub żeńskiej. Pozdrawiam.
Zakładając podróżowanie bardzo nocne to koleg niezbędny, ale we wszelkich innych przypadkach z asertywną koleżanką da się utworzyć cudowny podróżniczy kolektyw, zabierany przez rodziny, kobiety no i - rzecz jasna - panów, którzy bez ogródek komentują sytuację: "...z kolegą bym nie wziął - niech se sam jakoś radzi" ;)
Na różnych ludzi chyba trafiamy, bo wśród moich znajomych (i ja potrwierdzam) panuje opinia, że najchętniej są brane pary mieszane ;)
Alexandra
21-07-2009, 01:48
...że najchętniej są brane pary mieszane ;)
No to pozostaje mi mieć nadzieję, że - litością zdjęty, mimo niezgodności płci, w przypadku spotkania - nie zostawisz nas na poboczu :)
Witam
jestem tu nowy, więc wypada się przedstawić.
Mam na imię Tomek, urodziłem się, mieszkam i pracuję we Wrocławiu.
Lat 25.
W Bieszczadach byłem raz, 2 lata temu i muszę tam wrócić:)
Jadę 1go września, wracam 6-7go.
Jak ktoś chce się zabrać z Wrocławia albo po drodze to mam wolne miejsca w aucie.
pozdrawiam:)
No to pozostaje mi mieć nadzieję, że - litością zdjęty, mimo niezgodności płci, w przypadku spotkania - nie zostawisz nas na poboczu :)
Ja własnego środka transportu nie posiadam, ale kiedy korzystam z samochodu rodziców to zabieram, także jeśli tylko trafisz na mnie, możesz być pewna, że się zatrzymam ;)
Tomal, to odległy dość termin jeszcze, ale gdyby jednak pojawiło Ci się na trasie między Krosnem, a Cisną coś z plecakiem, kartonem w ręce i z długimi dredami to możesz się zatrzymać ;)
Invisible
24-07-2009, 19:36
Ja będę jechać 6 września z Kielc w kierunku Bieszczad, gdyby komuś pasowało, chętnie zabiorę ;) (Przez Tarnów)
Ok Kufel
plecak, karton i długie dredy - postaram się zapamiętać :wink:
Ok Kufel
plecak, karton i długie dredy - postaram się zapamiętać :wink:
Karton oczywiście z nazwą miejscowości ;)
Jadę prawdopodobnie 10 sierpnia bladym świtem lub nawet przed świtem. Trasa Mińsk Maz. - Lublin - Rzeszów - Sanok - UG. Posiadam 3 miejsca dla ludzi i 1 dla roweru. Jak ktoś jest po drodze to mogę zabrać.
majka777
30-07-2009, 16:48
Jadę prawdopodobnie 10 sierpnia bladym świtem lub nawet przed świtem. Trasa Mińsk Maz. - Lublin - Rzeszów - Sanok - UG. Posiadam 3 miejsca dla ludzi i 1 dla roweru. Jak ktoś jest po drodze to mogę zabrać.
Kurcze felek, wreszcie ktoś jeździ przez Lublin!
Hero proszę, ogłaszaj się zawsze, gdy będziesz jechał na południe. :-)
Kurcze felek, wreszcie ktoś jeździ przez Lublin!
Hero proszę, ogłaszaj się zawsze, gdy będziesz jechał na południe. :-)
No się przecież ogłaszam, jak tylko mam wolne miejsca. Następny wyjazd we wrześniu, potem na CZART Granie, a potem na Sylwestra, można rezerwować miejsca :)
Jadę z Krakowa do Przysłupia. Wyjeżdzam w piatek (14.08 ) powrót w niedzielę (16.08 ). Mam 3 wolne miejsca i jak kogoś nie nuży smoothjazz w głośnikach to mogę brać :)
Alexandra
18-08-2009, 16:46
... to ja poproszę głośnik ;)
najprawdopodobniej 22 ruszam z Poznania. Powrót 25. Trasa nieznana.
... to ja poproszę głośnik ;)
Dałbym...ale stereo bym stracił :mrgreen:
Kolejny wyjazd najprawdopodobniej w ostatni weekend sierpnia. Jakby ktos miał ochotę to kontakt na PW
pioabram
04-09-2009, 09:32
Witam wszystkich!
Beda 2 miejsca wolne w samochodzie osobowym,na trasie Gdansk-Bieszczady,przez W-we,Lublin.Wyjazd na ,"kolorkowy",tydzien,prawdopodobnie od 3.10 ,do 10.10,zapraszam i pozdrawiam.
sq5jrv-mario
08-09-2009, 23:30
Witajcie.
Wybieram się w Biesy (do Wetliny) samochodem. Wyjazd 19 IX rano, powrót 23 IX. Trasa: Warszawa - ... - Wetlina. Jeśli ktoś się też wybiera zawsze się można dogadać.
Wyjazd na CZART Granie 8 października rano. Trasa taka jak zwykle: Mińsk Maz. - Lublin - Rzeszów - Lesko - UG. Mam 2 miejsca, no góra 3.
<macha> ;)
A, raz kozie... może się jaki zatrzyma i zabierze? 02.10, z Radomia, jedna taka stoi i (jak wyżej) macha mając nadzieję że do UG ktoś podrzuci. Albo choć na powrót, 04.10 po południu/wieczorem.
Na krótko jadę i strasznie mi szkoda czasu na tłuczenie się pksami, cały piątek będę jechać :cry:
Uwaga!
3. X na trasie P-ń- Wroc- Krk - Sanok będzie pomykał zielony, klekoczący i podejżliwie świszczący LR Disco. Jeśli ktoś odważy się wsiąść to podwiozę...
najprawdopodobniej jade w środe 21 po południu do niedzieli 25 sz-n -gorzów-zielona góra-legnica-kraków-jasło -sanok będą 2 miejsca jak ktos chętny jeszcze podam na poczatku przyszłego tygodnia czy jade na sto procent pozdrawiam
WItam... Wyjazd 16.10 trasa Toruń-Bydgoszcz-Poznań - Kraków - Bieszczady - koniec świata? :)
1 ew. 2 miejsca. powrót następny weekend...
pozdrawiam
30 XII najprawdopodobniej 2-3 miejsc.
Trasa P-ń-> KRK przez UĆ lub Wrocek (tego jeszcze nie wiem), dalej przez Duklę, lub Sanok (tego też nie wiem).
Nazad w niedzielę
(ekipę z Konina prosze o nie zawracanie mi d.. gitary, rozjadę a nie zabiorę), resztę otwartą na przygody zapraszam
hydrauliq
12-12-2009, 12:56
wyjazd sylwestrowy Lublin- Rzeszów-Bieszczady; lub Lublin-Przemyśl- Bieszczady wolne jedno miejsce dla osoby z bagażem lub 2 bez bagażu;bo samochód jest mały a jest już 3 pasażerów. Planowany wyjazd w nocy z 27/28.12.2009 z Lublina. Planowany powrót którąś z tych tras 03.01.2009
Mam jeszcze 2 miejsca na Sylwestra. Wyjazd 28.12 rano, powrót 03.01. Trasa jak zwykle.
wyruszam 30.12.09 (środa) o 12 w południe ze Szczecina wolne 2 miejsca jade na legnice potem a4 jak ktos chętny dyfre@o2.pl
zmiana trasy: P-ń Lublin Przemyśl... Miejsca wolne jeszcze 2
Mamy dwa wolne miejsca w samochodzie. Wyjazd z Łodzi 31 grudnia ok. południa. Istnieje możliwość dogadania powrotu. Docelowo zmierzamy do Cisnej.
Tel. 693534092
kasia laszlowa
18-01-2010, 00:56
wybiera się ktoś w Biesy 3lutego??
chętnie dolączyłabym się do czyjegoś środka transportu
wyruszę z warszawy, ale zawsze mogę gdzieś dojechać
dziabka1
18-02-2010, 14:20
Moi drodzy.
Jadę w okolice Bieszczadów w niedzielę 21 lutego. Wyjazd z Kielc porankiem, cel - prawdopodobnie Ustrzyki Dolne (ale jeszcze nie wiem). Mogę zabrać jedną, maks dwie osoby.
Gdyby kto miał życzenie, mogę pojechać przez Kraków.
madzia
Myly Państfo!
Plan mam takowy by z poczatkiem marca wybrać sie tam gdzie człek wybierać sie powinien. Startuje ze Szczecina z wyciągnietym kciukiem i podręcznikiem Autostopem przez Polske.Międzylądownie w Poznaniu jeszcze chwilowe.
I pytanie zatem wystosowuje czy ktoś w podobnym terminie nie wybiera sie w Bieszczady i czy przypadkiem nie ma jakiego wolnego miejsca ?
Pozdrawiam Bison
Się przypominam...Tak tylko:mrgreen:
Pozdrawiam Bison
i krew mnie zalała!!!
Zacząłem wątek pod tytułem "auto stop". Jest on jeden ze starszych wątków i bardziej poczytnych na tym forum. Ludziska się przyzwyczaili, a i ja sam (jak juz zejdzie z pierwszysch stron) to szukam jego jako "auto stop". Szukałem szukałem i co? i lipa. Zajrzałem na statystyki własnego konta, watki zaczęte, i co?
"Jadę w Bieszczady, mam wolne miejsca / szukam transportu"
Pytam się moderatorów: Gdzie i kiedy, wyraziłem zgodę na edycję własnych wypowiedzi, które nijak nie odbiegają od regulaminu forum, dobrych obyczajów, nie naruszają nic, i nikogo chyba nie godzą w jakiekolwiek uczucia?
Na forum zaglądam już głównie tylko po to aby napisać że jadę, i że chętnie odwdzięczę się losowi za pomoc którą kiedyś otrzymałem, kiedy sam jej potrzebowałem. I znów się zeźliłem, bo któryś mod sam nie wiem po kiego licha edytuje moją wypowiedź.
Proszę o wyjaśnienie conajmniej niesmacznej dla mnie sytuacji, zadość uczynienie, oraz poszanowanie tego co inni, w tym przypadku konkretnie ja, piszę- i nie usuwanie tego ani edytowanie bez wyraźnego naruszenia regulaminu forum.
Pozostałych czytelników informuję, że zielona dyskoteka pomknie we wtorek przez Kalisz, Piotrków Kielce Rzeszów.... wolnych miejsc 2 szt. trasa "nazad" pewnie w weekend
Drogi Barnabo, jam ci to uczynił, a dokładnie - zmieniłem tytuł Twego wątku. Uczyniłem to z jednego prostego powodu: nie wszyscy użytkownicy kojarzyli jednoznacznie tytuł z treścią, o czym świadczy zakładanie przez nich bliźniaczych wątków pod innymi tytułami (choć "Auto-stop" był pod nosem). Może i "ludziska się przyzwyczaili" do tytułu, ale - jak widać - nie tylko nowi użytkownicy czasem nie mają pojęcia, co się pod nim kryje.
Druga rzecz - wątek pod poprzednim tytułem trudno było odnaleźć za pośrednictwem forumowej wyszukiwarki, a uwzględnienia tej funkcji domaga się pkt. 4. ppkt. 3 regulaminu forum. W Offtopiku taka dezynwoltura by jeszcze uszła, ale w wątku tematycznym, który ma charakter przede wszystkim użyteczny, już niekoniecznie.
Poza tym nikt "nie edytował Twoich wypowiedzi", więc nie rozumiem, skąd ten "niesmak" i zarzut "braku poszanowania". No i jakiego rodzaju "zadość uczynienie" masz na myśli?
Zrobiłem to, do czego jestem powołany, czyli usprawniłem działanie forum, nie sądzę więc, by było to coś nagannego. Oczywiście masz prawo do własnego zdania i do odwołania się do wyższej instacji. Ale możesz także np. zaproponować inny tytuł, dzięki któremu i mod będzie syty, i user cały :)
Pozdrawiam
Czy zatem temat nie mógłby się nazywać: "AUTO STOP, jadę w Bieszczady, szukam transportu/mam wolne miejsca" ?
Pozwoliłem sobie przekleić temat, teraz nie będzie zjeżdzał, co do nazwy to Wam się nie mieszam.
Stara nazwa podobała mi się.I ten temat od razu kojarzyłem
Przyjmuję też tłumaczenie Marcowego, więc może to co zaproponował Hero będzie najlepszym wyjściem.
Niech się Barnaba wypowie.
poniedzialkowski
05-03-2010, 15:42
Witam serdecznie.
Wybieram się w tym miesiącu (marcu) na Otryt. Najchętniej między 07 a 16 marca. Ewentualnie po 22. Na dwa lub trzy dni. Szukam kogoś kto wybierałby się w tamtą stronę samochodem i miałby wolne miejsce. Będę startował z Dąbrowy Górniczej. Mogę się ewentualnie zabrać z Krakowa.
Pozdrawiam
Łukasz
jak ktoś nie ma kasy (na pkp pks własne auto itd) to już dobrze wie co to auto stop, ci co jadą autem i zabierają- też wiedzą (pewnie dlatego że kiedyś też śmigali stopem). Tak więc, ten co nie wie co to auto stop i tak nie będzie korzystał z wątku.
Nazwałem temat najlepiej jak potrafiłem, czyli krótko, treściwie a nikt mnie nawet nie poinformował że dłubie w moich wypowiedziach (no bo tytuł, temat, teza czy nagłówek, to także chyba treści wypowiedzi). W tym temacie własnie próbowałem dodać nowy wątek o nazwie "auto stop" i forum nie pokojarzyło że wątek jest już taki. Wyszukiwarka (jak zaznaczyłem to w poprzednim poście) też dała ciała. Za to google po wpisaniu "bieszczady auto stop" jako drugi link podaje do takze poprzedniego postu.
Ma być prosto: auto stop. Wyszukiwarki www rozróżniają tytuł strony, adres strony, i słowa kluczowe. Propozycja Hero byłaby świetna na podanie słów kluczowych. Skoro już na tym forum temat wątku jest także tematem dyskusji i negocjacji (co jest absolutnyą chyba nowością forumową- dyskutować nie o treści tylko brzmieniu tematu dyskusji), niechaj będzie jak proponuje Hero....
PS właśnie wróciłem, i było.... oj było...
Nie widzę sensu rozpętywać kolejnej jałowej dyskusji, więc zgódźmy się na kompromisową propozycję Hero. Za parę dni skasuję tę dyskusję, żeby nie zaśmiecać wątku.
po co kasować? niech czytelnicy wiedzą co się dzieje?
Marcowy, opanuj swoje zapędy edytorskie proszę. Bylo pomyśleć zanim edytowałeś tytuł wątku czy będzie jakaś jałowa niby dyskusja na ten temat. Edytowałeś tytuł, ja to zauważyłem i wytknałem miej więc jaja i nie kombinuj już więcej :)
Marcowy, weźże w ogóle proszę ja Ciebie coś zrób (ze sobą najlepiej). bo już nie tyko moje posty tniesz i edytujesz (załącznik)
Tnę siebie, żeby nie wyjść z wprawy. Za rzadko tu pisujesz, chopie ;P
wojtek legionowo
09-03-2010, 13:39
wybieram sie tradycjnie na święta Wielkanocne wBieszczady jadę peugotem 207 będą 2lub3miejsca zależy od bagaży telofon mój to503-802-812 pozdrawiam a swoją drogą wspaniały pomysł z tym auto stopem kiedyś sam korzystałem z tego sposobu nia odkąd jestem posiadaczem auta zabieram wszystkich nawet podjeżdżam po bieszczadników
Hej, nie offtopujta! To jest wątek służący podwózkom, obecność w Bieszczadach anonsujemy tutaj (http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?t=4513). Czepiam się oczywiście z zazdrości 8)
sq5jrv-mario
05-04-2010, 15:20
Widzę, że są co czytają ze zrozumieniem ;p
Przepraszam czytających za pomyłkę - chodziło mi o KWIECIEŃ.
Termin 14 ÷ 18 kwietnia.
(tak to jest jak sie dostaje w pracy chwile wolna bez urlopu :) )
Pozdrawiam Bieszczadników.
Wojtek1121
06-04-2010, 11:23
Wyruszam 9 kwietnia rano z Warszawy do Bystrego k. Baligrodu (ośrodek Wisan) powrót 14 kwietnia tylne siedzenie w samochodzie wolne.
kasia laszlowa
14-04-2010, 15:29
ale jak już się osoba oferująca miejsce zobowiąże do zabrania kogoś, to niech słowa dotrzyma. A nie człowiek narobi sobie nadziei, planów i nagle dowiaduje się, że jednak kierowca zmienił plany i postanowił wyruszyć wcześniej bez żadnego znaku.
dziękuję bardzo za taką "autostopową" życzliwość
ja chcę w bieszczady!
bertrand236
14-04-2010, 19:25
Mam rozumieć, że masz żal do Wojtka?
Wojtek1121
14-04-2010, 20:55
O kogo chodzi kasia laszlowa
Wojtek1121
14-04-2010, 21:05
Napisz o kogo chodzi
Witam wszystkich
Najprawdopodobniej w weekend majowy czyli od 30 kwietnia do 3 maja będę wyruszał w Bieszczady własnym autem. Wstępnie są dwa miejsca wolne. Będę wyruszał z Radomia lub Iłży w nocy tak aby w Bieszczadach być na śniadanko. Termin może ulec przesunięciu o jeden dzień ze względu na pracę.
Zainteresowanych proszę o kontakt na PW lub gg 10424595
Pozdrawiam
sq5jrv-mario
17-04-2010, 20:59
ale jak już się osoba oferująca miejsce zobowiąże do zabrania kogoś, to niech słowa dotrzyma. A nie człowiek narobi sobie nadziei, planów i nagle dowiaduje się, że jednak kierowca zmienił plany i postanowił wyruszyć wcześniej bez żadnego znaku.
dziękuję bardzo za taką "autostopową" życzliwość
ja chcę w bieszczady!
Nie po to podaję nr telefonu i czekam przez kilka dni na info (czy na pewno jedzie osoba chętna), żeby odebrać info na telefon późnym popoludniem w dniu wyjazdu z pytaniem.
Mam tylko nadzieję, że to było przez roztargnienie (..., zabieganie, zapomnienie czy inne takie tam). Inni "bieszczadnicy" korzystali z mojej podwózki od kilku lat i zawsze mialem od nich telefon zaraz po napisaniu postu lub kilka dni przed wyjazdem.
Witajcie,
chciałbym pojechać w Bieszczady na majowy weekend. Może znalazłoby się dla mnie jakieś miejsce u kogoś jadącego z Lublina lub przez Lublin? szczupły jestem i introwertyczny, więc raczej nie powinienem sprawiać wielkich kłopotów ;)
a gdyby jeszcze na dodatek znalazł się jakiś transport powrotny, to już w ogóle byłbym w siódmym niebie :)
Może to nie autostop, ale ekipa z Lublina, więc może sie dogadasz: http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?t=3004&page=3
Czytałem tamten wątek. Generalnie jest przydatny, ale problem polega na tym, że pierwszego dnia chcę się wybrać do Sianek, a na nocleg trafić do Bacówki pod Rawką. A to oznacza, że z Bukowca muszę wyjść dość wcześnie. Dlatego szukam jakiegoś nocnego transportu (wiem, że z Lublina jest też jakiś PKS w okolicach północy, ale stopem będzie szybciej i wygodniej :))
To jak? przygarnie mnie ktoś? :)
Witam
Czy może wybiera się ktoś 1 maja z Ustrzyk Górnych do Leska (tak żeby być w Lesku przed 12 :) i zabrałby ze sobą 3 osoby? Dojazd PKS trochę marny a my koniecznie musimy być na wernisażu bieszczadzkich artystów :)
A napiszę sobie już wcześniej, to może ktoś się znajdzie. :-)
W Bieszczady... (a dokładniej do Sękowca) wybieram się 24 lipca.Powrót to 10 sierpień.
Nie szukam auto - stopu.
Poszukuję jakiegoś miłego kolegi, jeszcze lepiej koleżanki, albo grupy osób(max 3)
No dobrze, już piszę o co mi chodzi.
Chodzi o to że poszukuję kierowcy.A sam bym z chęcią sobie posiedział z boku, jako pasażer.No i oczywiście napajał się tymi pieknie złocistymi napojami.
Pozdrawiam.
Wyjeżdzam z Rzeszowa w czwartek ok. 16, mam dwa miejsca wolne. Kierunek na Ustrzyki Górne. Powrót z Ustrzyk w sobotę późnym wieczorem (ok. 23, 24??) do Brzozowa.
Podróż za jeden uśmiech, no dobrze niech będzie kilka uśmiechów. W poniedziałek 17 maja wcześnie rano z Krakowa do Rzepedzi. Jedno wolne miejsce. :grin:
B the Little
24-05-2010, 22:02
A wyjeżdża ktoś w Bieszczady w weekend czerwcowy, kiedy jest Boże Ciało?
Petefijalkowski
30-05-2010, 23:49
Hej, 3.06 czyli czwartek, z Poznania do Cisnej, jedno wolne miejsce. Wyjazd 3.06 ok 5.30-6 przyjazd do Cisnej po ok 9h. Zakwaterowanie pod Honem. Noclegi ok 25zł za noc. Równe dwie doby na miejscu, wyjazd ok 15-16 w sobotę, przyjazd do Poznania ok północy. Koszt ok 120-130zł. Uwaga. Będziemy gadać o bieganiu.... (Jedziemy na Bieg Rzeźnika).
A wyjeżdża ktoś w Bieszczady w weekend czerwcowy, kiedy jest Boże Ciało?
Dołączam się do pytania. Może ktoś przez Lublin podróżuje? obiecuję, że nie będę sprawiał kłopotów :) najchętniej bym się dostał w rejon Worka Bieszczadzkiego, ale aż tak wymagający nie jestem i zadowolę się jakimkolwiek rejonem Bieszczadów. To jak? ktoś zabierze biednego studenta ostatniego roku studiów, który to student chciałby przed obroną trochę odpocząć i nabrać sił? :)
Petefijalkowski
01-06-2010, 07:05
W weekend z Bożym Ciałem jest Bieg Rzeźnika, gdybyś na forum biegajznami.pl w wątku poświęconym tej imprezie napisał może ktoś by się znalazł. Bierze udział ok 150dwuosobowych drużyn plus osoby towarzyszące, a nuż...
P.
Jadę z kolegą 23.06.2010 z Warszawy do Kalnicy (gm. Cisna), może ktoś ma miejsce? Wyruszyć możemy najwcześniej koło 14:00.
Mam taką informację, że gdyby ktoś z forumowiczów widział między poniedziałkiem, a środą w Bieszczadach gościa z długimi dreadami i towarzyszącą mu rudawą dziewczynę łapiących stopa, to oni się nie obrażają, kiedy ktoś się zatrzymuje i ich zabiera i w dodatku są bardzo wdzięczni ;)
pioabram
20-06-2010, 12:20
Jadę z kolegą 23.06.2010 z Warszawy do Kalnicy (gm. Cisna), może ktoś ma miejsce? Wyruszyć możemy najwcześniej koło 14:00.
Wyjezdzamy 23.06 wieczorem z w-wy,po 18tej,do Przemysla,i nastepnie w Bieszczady wschodnie,powrót w niedzielę.Sa dwa miejsca wolne w samochodzie.
jutro 22 czerwca jadę w Bieszczady w kierunku na cisną od strony Rzeszowa około 7 rano ale mam tylko jedno wolne miejsce w samochodzie
H.Gear357
25-07-2010, 12:45
Witam Wszystkich! Jestem tu nowy. Mam pytanie czy w okresie 1/2.08.2010r. ktoś jedzie z Poznania lub przez Poznań w Bieszczady i miałby dwa wolne miejsca dla pary? Szczerze mówiac w Bieszczady jedziemy pierwszy raz i chcemy je w końcu zobaczyć te piękne tereny. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź i pomoc. Pozdrawiam !
iluzjanka
25-07-2010, 17:45
Witam wszystkich
Czy ktos w najblizszym czasie tj. lipiec wybiera sie w Bieszczady, bo ja wlasnie chcialabym sie wybrac, ale nie mam z kim. Podr.
Witam.
Wyjazd w Biesy z rejonu lubelskiego w poniedziałek 26 lipca. Mogę zabrać 3 osoby z Lublina, Chełma lub Zamościa itd. Wiem że to trochę późno ale tel. 664-199-099 i moja trasa się zmieni:))
Do-misiek
27-07-2010, 21:51
Poszukuję transportu w Bieszczady w terminie 30. lub 31. lipca. Jakby ktoś jechał przez Rzeszów i chciał przygarnąć kropka... ;)
Pilnie szukam miejsca w aucie na trasie Poznań- Sanok w piątek
black mamba
30-07-2010, 17:01
jakby ktoś jechał 31 lipca/1, 2 sierpnia w Bieszczady z okolic Wrocławia z wielką chęcią się zabiorę ;)
poszukuje dwoch miejsc dla zmęczonych wędrowców w dniach 21/22 sierpnia tyle że z UG Kalnicy Cisnej czy jakiejś z pobliskich miejscowosci w kierunku Kielc Krakowa :)
Samarytanka
17-08-2010, 17:51
Poszukuje transportu z Jarosławia do Wetliny a dniu 20.08 liczba miejsc dwa lub więcej. Dziękuje za pomoc
mizar1177
25-08-2010, 23:32
wyjazd z lublina do wetliny 18.09.2010 jedno lub dwa miejsca wolne
wyjazd z poznania. dzisiaj , to jest 28. miejsc 3
hej,
w okolicach 18 września wybieram się z Białegostoku do Ustrzyk Górnych, 2 lub 3 miejsca wolne.
kasia laszlowa
06-09-2010, 13:17
wybiera się ktoś w bieszczady (mój cel: baligród) 13 września?? chętnie bym dołączyła do transportu. Jadę z warszawy. pozdrawiam
Wojtek1121
14-09-2010, 18:54
Wyruszam 22.09 rano z Warszawy do Sękowca. Mogę kogoś zabrać.
Wybieram się z Warszawy 30 IX / 01 X (czwartek lub piątek) w Bieszczady (najchętniej okolice Ustrzyk Górnych/Mucznego)
- szukamy 2 wolnych miejsc!
..w ostatecznej ostateczności będziemy dysponować 2-3 miejscami ; )
6-7 października ktos ma wolne miejsce?
jarekJM23
05-10-2010, 18:17
8-go w piątek rano wyjeżdżam z Ostrowca św.-Wetlina.Mam 2 wolne miejsca.
mAAtylda
05-10-2010, 19:32
Może ktoś jedzie z Warszawy około czwartku lub piątku i ma wolne 1 miejsce?
Mam, w czwartek, sprawdź PW
Pozdrawiam
Długi
krzychuprorok
06-10-2010, 16:58
Czy jedzie ktoś z Krakowa lub przez Kraków w piątek wieczorem lub w sobotę wcześnie rano i ma jedno wolne miejsce?
Jutro świtem bladym wyruszam z Sopotu, przez Toruń, Płock, N. Miasto nad Pilicą (postój ok 3 h)
mam wolne miejsce
Długi
kasia laszlowa
11-10-2010, 22:19
jeśli ktoś wybiera się z warszawy/ przez warszawę w Bieszczady w przyszły weekend (ok. 22 X), to ja baaaardzo chetnie się przyłączę ;)
pozdrawiam!
No i ja Kasiu sie dopisze ;)
Tez szukam transportu.
Chcialem wystartowac z Wawy, najlepiej w ten pt (22.X). Piwko stawiam oczywiscie i mila atmosfere gwarantuje :)
kukaburo
04-11-2010, 00:17
Witam
Czy ktoś może wybiera się w Bieszczady z Warszawy, okolic, lub gdzieś po drodze (gdzie ewentualnie można dojechać z Warszawy i się zabrać ;))
10 listopada wieczorem lub 11 od rana.
Hmmm, tylko potrzebujemy miejsca aż dla 3 osób (zaznaczam,że miłych, sympatycznych, młodych ludzi ;p)
Jeżeli ktoś taki by się znalazł, byłabym bardzo wdzięczna ;)
dowiaduj się u mnie ok poniedziałku. mam komplet... ale życie znam na tyle żeby wiedziec że może się zmienić wszystko. 517975220
kukaburo
04-11-2010, 17:04
Ok, fajnie by było....
Yyyy to znaczy, nie życzę Ci, żeby ktokolwiek Ci się wykruszył z ekipy....
ale będę się kontaktować po poniedziałku ;)
kukaburo
09-11-2010, 22:39
Hmm, a może chociaż ktoś wybiera się z samego rana w czwartek z Sanoka (lub jedzie przez Sanok) do Wetliny?
Jak tak to dajcie znać 511144027 (na tel, bo mogę już nie mieć dostępu do neta)
Pozdrawiam
WITAM WSZYSTKICH :razz:
MAM PYTANIE CZY NIE MA CHETNYCH NA WYPAD W BIESZCZADY 1-DNIOWY W DNIACH 18 LUB 19 LISTOPAD. JESTEM Z DEBICY. MOGE ZABRAC 3 OSOBY . RUSZAM Z DEBICY.CHETNI MOGA BYC Z OKOLIC ,I WSZYSTKIE MIEJSCOWOSCI NA TRASIE DEBICA-PILZNO-JASLO-KROSNO-SANOK-LESKO ITD:)
ZRZUTA NA GAZ I JEDZIEMY :)W GRUPIE ZAWSZE RAZNIEJ
CHETNYCH PROSZE O KONTAKT
MICHAL
Witaj.
Po pierwsze od takich ogłoszeń jest temat: http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php/2780-AUTO-STOP-szukam-transportu-mam-wolne-miejsca-w-Bieszczady
Po drugie: netykieta zobowiązuje - naciśnij caps lock jeszcze raz.
Hey
Dzieki za info-dopiero raczkuje w tych sprawach
kasia laszlowa
25-11-2010, 10:31
cześć, wybiera się ktoś autkiem z warszwy w bieszczady 1,2 lub 3 grudnia?? chętnie bym się przyłączyła
pozdrawiam
z chęcią podczepię się jeśli ktoś z 3city będzie zdążał w Biesy,
bylebym mógł być w Bieszczadach w dzień powszedni (a nie tylko weekend) gdy pracują urzędy,
termin w zasadzie dowolny
z góry będę wdzięczny na sygnał pod mieszko1313@op.pl
Witajcie!
Szukam konkretnych osób które planują wyjazd w bieszczady w dniu 26/27 GRUDNIA 2010r.!
Planuję jechać samochodem i chciałbym zaoferować Wam transport z podziałem kosztów benzyny (ropy)
WYJAZD
Wyjazd byłby w dniu 26 grudnia późnym wieczorem albo 27 grudnia rano z Warszawy
POWRÓT
powrót w dniu 1 STYCZNIA 2011 wieczorem (dojazd do wawy w nocy) ! :)
KTÓRĘDY JEDZIEMY
Jedziemy przez Sanok i Ustrzyki Dolne na pewno a ostatecznym celem są USTRZYKI GÓRNE :)
Zainteresowani?
KONTAKT
GG: 77400
KOM: 696 460 723
mail: mariuszpl@gmail.com
$$$$ KOSZT $$$$$
około 75zł na osobę w obie strony! :)
Chętnie zabierzemy dwie osoby tylko takie które chcą na 100% jechać bo nie chcę potem zostać na lodzie...
Co Wy na to? :) Zapraszam!
Witam!
Organizuję wyjazd sylwestrowy dla znajomych z Wielkopolski i Dolnego Śląska. Jako, że PKP odcięła Bieszczady od połączeń kolejowych to jesteśmy zdani na komunikację prywatną. Wyjeżdżamy 27.12.2010 o godzinie 22.42 z Poznania TLK przez Wrocław, Opole,Katowice,Kraków, by wg planu przybyć do Rzeszowa na 9.45. W stolicy Podkarpacia czeka na nas już zamówiony bus, którym przez Sanok,Lesko,Baligród,Jabłonki,Cisną docieramy do Kalnicy. Pozostały nam 4 miejsca do wykorzystania w busie! Może ktoś z Was chce będzie chciał się podłączyć i dotrzeć w Bieszczady szybko, bez obawy o PKS w miłym towarzystwie:-) Dzielimy koszty busa solidarnie na pasażerów i wychodzi 20zł/osobę.
Powrót 2.01.2011 tak by zdążyć na pociąg o 10.52 z Rzeszowa do Poznania
Więcej informacji na moim blogu:
http://rubenzahl.wordpress.com/sylwester-bieszczady-2011
Pozdrawiam
Szymon, przewodnik górski
mAAtylda
14-12-2010, 20:53
Może ktoś jedzie w okolicach 30/31.12.2010r.do Ustrzyk Górnych lub Mucznego i ma wolne miejsce?
O ile nie bedę dachował, nie spalę alternatora, i nie będzie działo się nic co na ogół mi się dzieje mam zamiar dojechać w środę w biesy. Trasa ogólnie przez Warszawę, liczba miejsc 1 lub 2. Choć to może się zmienić (ostatnio na widok dymu i ognia spod maski dwie dziewczyny zrezygnowały i zwolniło się parę miejsc hehe)
kasia laszlowa
08-02-2011, 16:51
kotś wybiera się w kierunku ustrzyki dolne-lutowiska 10/11 lutego? bardzo chętnie się przyłączę ;)
pozdrawiam, kasia!
pasikonik
10-02-2011, 01:35
kotś wybiera się w kierunku ustrzyki dolne-lutowiska 10/11 lutego? bardzo chętnie się przyłączę ;)
pozdrawiam, kasia!
Będę ok. piętnastego lutego. Zaczynam w Cisnej jedenastego, jeśli będą turyści mam koncert w Łemkowynie. Mogę zmienić plany i z Cisnej dwunastego podjechać do Lutowisk, nocleg Chata, potem spacer do Koliby z przystankiem na Beleczce w Dwerniku. Autostop cały czas :lol:
Samarytanka
21-02-2011, 21:30
Szukam transportu 11-13 marzec 2011 r. na przegląd piosenki turystycznej YAPA do Łodzi dla 3 osób
hehe, czyli kierunek wręcz odwrotny. Jakaś akcja szykowała się zebym w tym terminie był w biesach... ale to jeszcze moc czasu... może się pozmieniać i w ogóle... ale może dałoby radę zawinąć Ciebie po drodze do domu... kto wie.
anka-szklanka
22-02-2011, 13:25
w pt ok. godz.12 wyjezdzamy z Nowego Targu do Ustrzyk G, możemy chętnych zabrać
sq5jrv-mario
12-03-2011, 17:17
Witam.
Wyjeżdżam w Biesy (docelowo do Wetliny) w nocy 27/28 marca autem. Mam wolne 2 miejsca z Warszawy (wstępnie trasa: W-wa - Radom - Rzeszów - Wetlina).
Kontakt gg-7193459.
Mariusz
wyjazd z wawy w nocy ze środy na czwartek, tak około 4:00; 30 min postoju w sanoku i dalej do Cisnej...
mikigl@tlen.pl
kasia laszlowa
05-04-2011, 14:24
wybiera się ktoś z warszawy 14-15kwietnia? chętnie podczepiłabym się na jedno miejsce
pozdrawiam
Sir_Yaro
07-04-2011, 20:25
Czy jest ktos kto jedzie z 3 miasta 29go albo z wawy 29go ? Z tym ze z wawy to nie wczesniej niz 10-13...
Złapałem kaprys aby pojechac na 2-3 dni w stare kąty w ustrzykach i wetlinie i sie "lekko" podłamałem komplikacjami transportowymi...
chcialam sie wybrac w najblizszy czwartek 21 kwietnia z katowic w kierunku bieszczad. powrot w niedziele wieczorem. mam auto albo zalapie sie chetnie jako pasazer.
trasa jeszcze nie ustalona:) jesli ktos szuka transportu - zapraszam:)
aga
monica98ksu
26-04-2011, 21:55
Ja bym miała pytanie czy ktoś z Lublina albo okolic wybiera się na majówkę i miałby wolne miejsce?
Wyjeżdżam w Bieszczady 16 maja bladym świtem, mam 3 miejsca. Trasa: Mińsk Maz. - Lublin - Rzeszów - Sanok - UG - Wetlina. Mogę dogadać się z Forumowiczami ze stolicy.
Witam wszystkich Forumowiczów,
Czy wybiera się ktoś może w lubianym przez nas tutaj kierunku 6. - 7. maja? Chciałbym zdążyć na "Czejtowiska" pod Małą Rawką - startują w sobotę punkt 20:00 w bacówce - i ciut ciężko tego dokonać polegając na komunikacji publicznej. Wyjeżdżam z Opola w piątek wieczór, byłbym w Rzeszowie w sobotę około siódmej rano, a co do dalszej trasy - zwracam się z uprzejmym zapytaniem. Pozdrawiam!
witam, klania sie Łukasz z okolic Olkusza - szukam bratniej duszy w Bieszczady trasa do ustalenia dysponuje wolnym w maju w nastepujacych dniach 10,11,12,13 oraz od 22 do 26 - milo by ktos mial transport oczywiscie doloze sie na paliwo;)8-) pozdrawiam ps kontakt szewczykluk@gmail.com
Wyruszamy z Warszawy do Wetliny w środę 18.05. ok. godz. 10-11 rano. Planujemy jechać drogami nr 7 i 9, przez Radom i Rzeszów. Mamy jedno wolne miejsce w samochodzie, zapraszamy! :)
kasia laszlowa
15-05-2011, 17:32
szkoooda, jakby jeszcze popołudniu, to może bym się przyłączyła...
a ja tak dużo za wcześnie ale co tam;) może ktoś się wybiera z Warszawy do Wetlicy, Rzeszowa czy może Ustrzyk jednych lub drugich na początku czerwca(2.06 po południu?) i ma jedno wolne miejsce? :):)
mAAtylda
16-05-2011, 22:11
OK. godz,. 16.30 wyjeżdżam w czwartek 19.V.,2011r. z Tarnobrzega do Wetliny, mam 1 miejsce wolne. Zapraszam.
mAAtylda
18-05-2011, 18:40
Jedzie może ktoś w piątek po południu lub w sobotę rano przez Rzeszów i ma 1 miejsca wolne?
kasia laszlowa
19-05-2011, 21:09
wybiera się ktoś w bieszczady z warszawy/przez warszawę 25maja? baaaardzo chętnie się przyłączę ;)
robson10
19-05-2011, 21:17
Wybieram sie w Bieszczady na początku sierpnia na jakis tydzień jadę z okolic Wrocławia, chętnie przygarnę paru forumowiczów ;)
don Enrico
19-05-2011, 21:28
Witaj Robson na forumie, tutaj każdy pokazuje co umie
http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php/4837-Nowy-u%C5%BCytkownik-powitanie
W sobotę ruszam raniutko z Brzozowa. Będę miał 3 miejsca.
A ja takie mam pytanko: czy ktoś w okolicach Bożego Ciała nie podrzuciłby 2 osób z Cisnej w okolice powiedzmy Mucznego i z powrotem?;-)
22 czerwca jade w bieszczady i mam 2 wolne miejsca.
trasa:
Jawor - Wrocław - Katowice - Kraków (autostradą) - Tarnów - Pilzno - Jasło - Krosno - Sanok - najprawdopodobniej Terka.
startuje z Jawora o 23.00 w środę 22.06. planowany przyjazd do Terki ok. 6.00
Wracam 26.06. startuję z - najprawdopodobniej Dwernika , ok godz 22.00 we wrocławiu ok 3.00, w krakowie ok 0,30.
jesli ktos ma podobne plany a ma problem z wybraniem srodka lokomocji, to może wybrac taki. pozdrawiam wszystkich oszolomów bieszczadzkich
8-)
kasia laszlowa
15-06-2011, 03:15
a może ktoś wybiera się z warszawy 28czerwca w okolice ustrzyk dolnych/lutowiska? służę miłym towarzystwem ;)
cricket87
16-06-2011, 12:56
Witam.Jestem tutaj nowy .
Wybieram się 2 Sierpnia 2011 w Bieszczady dokładnie Polańczyk , a wracam 16 sierpnia..
Trasę mam Andrychów>Wadowice> Myślenice >msza dolna>limanowa>nowy sącz> Gorlice >nowy Żmigród >dukla> Sanok > Polańczyk
Jeżeli ktoś tego dnia wybiera się w tamte rejony to zapraszam do wspólnej podróży.
niedźwiedź_1
30-06-2011, 22:37
Hej ku górom.
30 lipca bladym świtem mykam w Biesy
Krosno - Sanok - Lesko -
Gliwice - Oświęcim - Wadowice - Rabka - Limanowa - Nowy Sącz - Gorlice - - Cisna - Wetlina
Dukla - Komańcza -
Jedzie ktoś ?
krzychuprorok
30-06-2011, 23:44
Nie mogę pojąć twojej trasy niedźwiedziu.
No ja też nie mogę ,ale nawet się sobie nie dziwię skoro prorok nie daje rady:)
Czepiacie się, w skrócie Gliwice-Wetlina najśliczniejszą z możliwych trasą;-)
niedźwiedź_1
01-07-2011, 09:23
Program usunął spacje.
Odcinek Gorlice - Cisna przez Krosno-Sanok lub opcjonalnie przez Dukla-Komańcza
monica98ksu
01-07-2011, 12:09
a może ktoś wybiera się z warszawy 28czerwca w okolice ustrzyk dolnych/lutowiska? służę miłym towarzystwem ;)
ja jadę 4 lipca do Ustrzyk Dolnych,jakbyś jeszcze była, pisz :)
W dniu 12.08 wyruszam z Krakowa do Wetliny na trasie Kraków - Tarnów - Pilzno - Krosno itd. Jeśli ktoś by był chętny do podwiezienia, to prośba o kontakt na private !!!
Lutek Danielak
28-07-2011, 13:45
Gorzów Wlkp. - Bieszczady Wysokie( docelowo m.Wetlina )
wyjazd 12 sierpnia na noc. ok godz 22-23 start , planowany przyjazd do Wetliny 13 sierpnia ok.godz. 13-14
2 miejsca wolne w samochodzie/ zrzutka na paliwo/ możemy zabrać 2 osoby jadące w tym samym kierunku (trasa Gorzów-Zielona Góra-Nowa Sól-Szprotawa-Katowice_Kraków_Tarnów_ Jasło_Krosno_Sanok_Lesko_Cisna_Wetlina możliwość dogadania się co do dowiezienia pasażerów do ich miejscowości docelowej kontakt via FB
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001638305194#!/profile.php?id=100001638305194&sk=info (http://www.facebook.com/pages/Autostoppl/175376578954#%21/profile.php?id=100001638305194)
cricket87
29-07-2011, 09:02
Ja mykam 1/2 Sierpnia Okolice Bielska Białej i Oświęcimia
rollingstone
01-08-2011, 18:45
Dzień dobry
czy ktoś może wybiera się jutro albo pojutrze z Lublina do Ustrzyk? Mieliśmy pięknie zaplanowaną wycieczkę, a nasz jedyny kierowca musiał skrócic urlop... i zostaliśmy niestety z busem o 0.34;) ale gdyby ktoś, coś to prosze pisac na nr gg 9301931 albo pw. ewentualnie, jeśli ktoś posiada prawko, i ma ochote jechac, mamy samochod do dyspozycji, wiec 2 osoby oprócz nas sie zmieszczą
rollingstone
02-08-2011, 14:45
kierowca nam sie znalazł, wiec posiadamy dwa wolne miejsca, jakby kto reflektował na szybki wyjazd;) powrót w poniedziałek a wyruszamy dzisiaj o 18 albo juto o 7 rano. jesli ktos by chcial to prosze dzwonic lub pisac pod 534 666 456
kasia laszlowa
12-08-2011, 19:00
poszukuję transportu z Kielc w Bieszczady, najlepiej do Zatwarnicy ;) muszę dotrzeć na piątek rano 19 sierpnia. Zapewniam szeroki uśmiech ;) pozdrawiam
Witam, szukam transportu z Ostrowa Wielkopolskiego w Bieszczady, Ustrzyki Górne, a docelowo Wołosate. Muszę być na miejscu 30 września, piątek, w godzinach południowych lub wczesne popołudnie. I od razu powrotu z Wołosatego lub Ustrzyk Górnych do Ostrowa na 9 października - niedziela. Tak żeby w poniedziałek rano, 10 października iść do pracy :) Pozdrawiam, Ola
jade z katowic w piatek po pracy do komanczy. powrot w niedziele po poludniu. mam 3 miejsca w samochodzie, ewentualnie miejsce na 1 osobe i rower:) zapraszam:)
Jedzie ktoś w Bieszczady w połowie września ? :) jestem z pomorza :)
kasia laszlowa
29-08-2011, 16:49
jedzie ktoś jutro w stronę kielc?? obozuję w zatwarnicy. pozdrawiam
kasia laszlowa
29-08-2011, 17:12
i jeszcze raz ja, zmieniam temat. Może jedzie ktoś do przemyśla i mógłby mnie tam podrzucic razem z moim kulawym psem??
witam;] wybieram sie z kolezanka w przyszlym tyg w okolice jablonki kolo sanoka na weekend.(planowany wyjazd pt po 17 z warszawy na poludnie;], powrot w nd wieczorem z poludnia do warszawy.) w zwiazku z tym mam pytanie czy ktos moze bedzie podorzowal w ta sama strone w tym samym czasie i ma dwa wolne miejsca....?
Pozdrawiam;]
zmiana planow szukamy transportu jednak na jeszcze nastepny weekdn (16-18 wrzesnia).. reszta pozostaej bez zmian:)
Witam :)
czy ktoś z Rzeszowa 13 września zmierza w kierunku Wetliny ?
diabel-1410
17-09-2011, 14:56
Jutro ok.10 rano ruszam z Tarnobrzegu mam wolne jedno miejsce-kontakt-500-241-173
Sylwek74
19-09-2011, 10:27
Jakby Ktoś w tygodniu z Krakowa lub przez Kraków "leciał" tam to proszę o info. Z góry wielkie dzięki.
Czy na weekend z 11listopada ktoś z autkiem się wybiera?
12stego muszę się dostać z Cisnej jak najbliżej Beniowej.
W zamian zapraszam kierowcę na koncert SDMu dzień wcześniej w Cisnej.
Puk, puk! Wyjeżdża ktoś z Biesów 4 lub 5 X. do lub przez Warszawę (a najlepiej jeszcze dalej w kierunku Torunia)?
Wyjeżdżam 30.09. ok 11 z centralnej Polski na weekend, mogę zabrać 1 max 2 osoby , miejsce docelowe muczne
kontakt wyłącznie rumcajs77@gazeta.pl
Witam :)
Chcę wyjechać w Bieszczady z Wielkopolski ok. 13/14.X Szukam jakiejś fajnej ekipy na wyjazd :) Oczywiście po to żeby chodzić po szlakach :D ale wieczorna gitarka i piwko tez ok :D
Jeszcze tam nie byłem więc samemu trochę cykam ;p
Zainteresowanych proszę o kontakt :D
Miejscowy
11-10-2011, 16:07
absolutnie nie masz co cykać samemu :D
Ciągnie mnie w biesy. Ktoś, coś?
krzychuprorok
20-10-2011, 09:28
W Sobotę 22.10 lub w niedzielę 23.10 prawdopodobnie będę jechał w Bukovske Vrchy. Wyjazd z Rymanowa lub z Biecza, 1 miejsce wolne.
krzychuprorok
22-10-2011, 12:37
Wciąż mam wolne miejsce w samochodzie w Bukovske Vrchy. Wyjeżdżam jutro nad ranem z Rymanowa przez Barwinek do miejscowości Rusky Potok.
wyjazd z wawy w nocy z 31 na 1
około 23:00 z białołęki
jedno wolne miejsce do Cisnej się znajdzie
mikigl@tlen.pl
W piątek 25 listopada (wcześniej się nie udało) w dwie osoby wybieramy się z Kielc w Bieszczady. Autobusem. Bo chyba, że ktoś będzie wtedy przejeżdżał przez CK lub okolicę i będzie miał dwa wolne miejsca.
krzychuprorok
07-11-2011, 09:13
W środę 9.11 jadę z Rymanowa do Ubli. Jeśli ktoś wybiera się na Ukrainę lub w Bukovske Vrchy mogę zabrać. Mam 2 miejsca.
mizar1177
07-11-2011, 11:32
w czwartek lub piątek(10-11.11) jadę z lublina do wetliny, mam jedno alibo dwa miejsca.
Adikson92
08-11-2011, 21:34
Dnia 11 listopada (piątek) wybieram się z dziewczyną w Bieszczady - Ustrzyki górne. Wyjeżdżamy ok 6-7 z okolicy Lublina. Przewidywana trasa to przez Przemyśl i zajazd nad Solinę na przerwę itp Powrót w niedzielę w godz popołudniowych. Ilość wolnych miejsc max 5 (ale wtedy ograniczone bagaże) ;]
Tel: 725636344 Adrian
E-Mail: adikson92@wp.pl
dzwonić najlepiej w godzinach wieczorowych ew. pisać smsa.
kasia laszlowa
12-11-2011, 16:26
wraca ktoś z Bieszczadu do Warszawy jutro_ 13 XI 2011?? Stanuję w smolniku, chętnie się przyłączę i wesprę zaskórniakiem na paliwo,
pozdrawiam, Kasia
Wojtek1121
12-11-2011, 17:05
Wracam do Warszawy w poniedziałek rano mogę zabrać kogoś bezinteresownie. Start z okolic Baligrodu.
zainteresowanych zapraszam na maila:
yamat@poczta.onet.pl
HADAMLICZ
06-12-2011, 15:41
Podaj. chociaż miejsce startu
jadę jutro, mam wolne miejsca..ktoś reflektuje ( z udziałem w paliwku) ?
ja wracam w poniedziałek do Wawy-zainteresowana?
start z Wawy.
diabel-1410
11-12-2011, 11:34
26.12.-wyjazd z Pruszkowa około 21 punkt docelowy Wetlina mogę zabrać 1 lub dwie osoby jeśli z mniejszym bagażem kontakt priv lub mail diabel-1410@o2.pl
Będę jechał na Sylwestra i wracała zaraz po. Prawdopodobny wyjazd trochę wcześniej (środa, czwartek), ale tu brak pewności. Kontakt PW lub GG.
Dwa, w porywach trzy miejsca.
oleander
16-12-2011, 12:48
czy ktoś jedzie 27.12 ? Szukamy 2 miejsc do Ustrzyk Górnych lub Wetliny (a najlepiej na Przełęcz Wyżniańską:) ). Możemy wsiąść w Lublinie lub Kraśniku (na trasie Lublin-Rzeszów). Będziemy mieć ze sobą po jednym dużym plecaku.
kasia laszlowa
25-12-2011, 11:54
wybiera się ktoś 28.12 w bieszczady przez kielce?? chętnie się przyłączę
Radosnych Świąt życzę, Kasia ;)
Prawdopodobnie pojadę mieszkam koło Kielc
Napisz lub zadzwoń 515-660-220
Michał
kukaburo
30-12-2011, 19:22
A może ktoś planuje wyjazd "gdzieś" w Bieszczady na następny weekend (6-8.01) z okolic Warszawy i ma przypadkiem dwa wolne miejsca? ;)
Witam, chce sie dzisiaj wybrac w Bieszczady z okolic Siedlec, samochodem.
Jezeli ktos chce sie przylaczyc, prosze o info.
:-)
krzychuprorok
15-01-2012, 10:13
Witaj. Mam nadzieje, że zdajesz sobie sprawę z tego, że mocno sypie. W Bieszczadach i na Podkarpaciu są kiepskie warunki do jazdy. Miejscami w lasach śniegu po ja...:smile:
Cześć,
27/01 rano jadę z Warszawy w Bieszczady, konkretnie Cisna i Zatwarnica. Mam 2 wolne miejsca, zapraszam jeśli ktoś się chce dołączyć. Zrzuta na benzynę.
G
Hej!
Jutro jadę w Bieszczady, w okolice Lutowisk. Ruszam ok 13-14 jeżeli ktoś ma ochotę się zabrać to dzwońcie
510545066
To jak? Chce się ktoś zabrać za jakieś 2-3 godziny?
17.02 jak ktoś ma ochotę znaleźć się w bieszczadach to mamy 2 wolne miejsca.
krzychuprorok
18-02-2012, 17:00
Witam. Jutro jadę w Biesy wcześnie rano z Rzeszowa, mogę kogoś zabrać.
kasia laszlowa
15-03-2012, 00:16
ktoś może wybiera się w Bieszczady w piątek 15.03?? chętnie się przyłączę, jestem z kielc.
Pozdrawiam