Zobacz pełną wersję : Przewodnicy beskidzcy - kurs
Zwracam się z wielką prośbą o podanie wszelkich możliwych informacji na temat organizowanych kursów przewodnickich ( przewodnik beskidzki ) w Rzeszowie lub okolicy, niestety rok temu chciałem się na takowy kurs zapisać w PTTK w Rzeszowie ale chętnych zabrakło...teraz odnalazłem Studęckie Koło Przewodnikow Beskidzkich w Rzeszowie ale niestety nic nie jest napisane na ich stronie czy w tym roku też będzie kurs....Jeżeli ktokolwiek wie coś na ten temat to bardzo proszę o pomoc.
Z góry dziękuję!
__andzia
28-08-2006, 13:44
Wiem że takie kursy są organizowane na Politechnice, ale nie wiem w jakim terminie
Więcej mozna poczytać tutaj: http://www.prz.rzeszow.pl/szczeg/skpb/index.php?op=2,4
Pozdrawiam
Kursy organizowane co roku, sledz tylko ich strone, termin rozpoczecia bedzie podany, chyba ze dowiem sie szybiej to podam. Pozdrawiam, (jeszcze) student PRz.
Dzięki wielkie,sam właśnie od paru dni śledzę tą stronę skpb ale niestety są troche stareńkie nowinki kursowe:) ale mam nadzieję że to się zmieni...już nie mogę się doczekać tego kursu:)
człowiek z lasu
28-08-2006, 19:22
z tego co jawiem kurs sięodbędzie jeżeli min. 25 osób się zgłosi. tak mi przynajmniej jeden z obecnych uczestników tłumaczył.
Ale chodzi Panu o kurs w Ustrzykach bo tam też ponoć jest,czy ten w PTTK w Rzeszowie czy ten w SKPB?