Zobacz pełną wersję : Kolejny Maluszek- gratulacje
Drodzy koledzy i koleżanki z prawdziwą radością dzielę się z Wami radosną nowiną .
Właśnie doszło do mnie info iż mamy nowego Bieszczadnika .
Hania i PeterR zostali rodzicami syna Maćka .
Szczęśliwej rodzinie wszystkiego co najlepsze , samych radosnych
i słonecznych dni . Maluch niech się „dobrze chowa” i szybko rośnie
…………. niech też zawsze Wam przypomina że to właśnie w Bieszczadach
rozpoczęło się Wasze wspólne życie .
bertrand236
15-12-2006, 09:06
Świetny prezent Gwiazdkowy sobie sprawili. Prawie jak my 24 lata temu. Przyłączam sie do gratulacji i życzeń coby Wam się dobrze chowało.
No nareszcie ;)) Oczekiwanie sie opłaciło. Bardzo sie ciesze i zycze wraz z Pierkiem wszystkiego dobrego dla mlodych rodzicow ;))
Dołączam się całym serduchem do dobrych życzeń.
Nad Maciusiem będą czuwały Bieszczadzkie Anioły - a z naszej strony - tylko gratulacje i moc uścisków dla rodziców i malucha, niech się zdrowo chowa.
Za rok (no, może półtora) będzie już sam po Bieszczadach chodził.
Ciocia Jagna
no to pieknie!!!!!
Hanka Peter chowac mi GO zdrowo!!! na męża Maćka biorę, dla mojej Kaliny:)
ale super będą male nózki po Połonichach dreptac:))
GRATULACJE od nas od oleckiej i Zbynia
ps.
Nasza córcia http://wapno.prasalodzka.pl/~zbyniek/zdjecia.html
Hej:)
Aże mnie wczoraj zatkało, gdy mi Peter podawał tę radosną nowinę:) Przybywa zatem jeszcze jeden Bieszczadolub i ...ach słów brak:) Olecka, ty już swatasz?:P
kobieta_bieszczadzka
15-12-2006, 11:05
Wielkie buziaki dla całej Rodzinki, niech się zdrowo chowa i spogląda zawsze w kierunku Biesków .... ;-) ....
Kobita i Łysek
mAAtylda
15-12-2006, 13:14
Samych radości dla całej Rodzinki!!!
Ja także dołączam się do gratulacji. Mam nadzieję, że niebawem spotkamy się w gronie powiększonym o nowego Bieszczadnika :)
Hanka, ja jak zwykle mocno Cie sciskam!! :-D
Gratulacje dla Was!
Pogratulowac i czekamy na nastepne :)
Gratulacje ! Niech zdrowo rośnie Mały Bieszczadnik ! :-D
Witajcie
Bardzo dziękujemy za dobre słowa, postaramy się stanąć na wysokości zadania i wychodzi Maćka na prawdziwego Biesołazika. Póki co spanie urozmaica sobie przerwami na dłuuuugaśne jedzenie.
Pozdrawiamy wszystkich Was serdecznie
Hanka, PeteR i Maciuś