Zobacz pełną wersję : Witam
Ktoś polecił i zachęcił, więc jestem. Witam wszystkich forumowiczów:) Przeglądałam, poczytałam i stwierdzam, że groch z kapustą to mało powiedziane, tu jest szwarc, mydło i powidło. Jeszcze nie wiem, czy to dobrze, czy źle, ale zobaczymy:))
;-)
mAAtylda
19-12-2006, 23:07
I tak ma być, posiedzisz, poczytasz, spodoba Ci się i sama coś dorzucisz do tego bigosu!
Witaj!Z ogromnym sentymentem wspominam wiejskie sklepiki bieszczadzkie,gdzie było mydło,powidło,szwarc,nafta i chleb.Każdy znajdował tam coś dla siebie.Mam nadzieję,że też coś przypadnie Ci do gustu.Pozdrawiam.WUKA
Witaj! Cieszę się, że przybyła nam autochtonka. Witam też pana psa. Jedno mogę Ci zagwarantować nie będziesz się tu nudzić.:mrgreen:
A powitać powitać...:) Heh! Wszędzie poznam tą zieloną okiennice..:mrgreen:
Witam serdecznie i życzę miło spędzonego czasu przed komputerem ;-)
wojtek legionowo
20-12-2006, 12:02
Witaj na forum i czuj się tu dobrze.
Ach te okiennice może niedługo je otworzę.
Serdecznie pozdrawiam.
Ktoś polecił i zachęcił, więc jestem. Witam wszystkich forumowiczów:) Przeglądałam, poczytałam i stwierdzam, że groch z kapustą to mało powiedziane, tu jest szwarc, mydło i powidło. Jeszcze nie wiem, czy to dobrze, czy źle, ale zobaczymy:))
;-)
Witaj :) Już wyjaśniam: pierwszy zestaw jest jadalny i nawet smaczny, a drugiego niech nikt nie próbuje jadać :P Powidło psuje smak :P Ale reszta jak najbardziej...
Tak czy siak odkarmisz się tu intelektualnie całkiem, całkiem, czasem pośmiejesz, a czasem wściekniesz do kwadratu.
A mnie się jakoś smutno zrobiło,że nikt nie powiedział mi "dzień dobry".....
Nie marudź... Czasem ktoś przychodzi i jest tak, jak by już od dawna siedział z innymi, a odszedł tylko na chwilę. Czasem kto inny głośno się przedstawia, a i tak ledwie go dostrzegą (tu nie piję do AgiPe) :) I kto ma gorzej?;)
Witaj na forum i czuj się tu dobrze.
Ach te okiennice może niedługo je otworzę.
Serdecznie pozdrawiam.
Jak je otworzysz to przyjdzie pan strażnik leśny:twisted:
bertrand236
20-12-2006, 16:26
Z tego co wiem, to tylko Barnaba miał z nim jakiś problem i w dodatku niezbyt duży.
Pozdrawiam i witam
bertrand236
20-12-2006, 16:34
Proszę bardzo: http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?p=37175#post37175
Żeby Ci smutno nie było:-D
pozdrawiam
Dzięki!Jakoś tak się zaraz zrobiło "słoneczniej".Pozdrawiam świątecznie i....piernikowo!
Dziękuję za ciepłe przyjęcie mnie na forum, jestem tym niesamowicie mile zaskoczona.:)
Pozdrawiam wszystkich bieszczadowo! ;)
Witaj! Jesteś wśród zacnego towarzystwa. Na pewno nie będziesz się tu nudzić, a gdyby tak się stało, sama "dasz nam kopa", dobrze?
Dziękuję za ciepłe przyjęcie mnie na forum, jestem tym niesamowicie mile zaskoczona.:)
Pozdrawiam wszystkich bieszczadowo! ;)
Cześć, może dlatego tak Cię cieplutko przyjmują, że ładnie wyglądasz na fotce wraz z psem oczywiście :mrgreen:
taaaa, znamy go znamy;)))
bertrand236
20-12-2006, 22:09
Cześć, może dlatego tak Cię cieplutko przyjmują, że ładnie wyglądasz na fotce wraz z psem oczywiście :mrgreen:
To nie jest kwestia fotki. My tacy fajni jesteśmy.... no i skromni oczywiście też. Poza tym wszyscy otwierający tą zieloną okiennicę z pewnością są przemiłymi ludzmi. Innych tam nie poznałem.
Pozdrawiam
Witaj! Jesteś wśród zacnego towarzystwa. Na pewno nie będziesz się tu nudzić, a gdyby tak się stało, sama "dasz nam kopa", dobrze?
a dam, dam, z tym raczej problemu nie będzie;))
dzięki:))
gorzej. przyjdzie strażnik łowiecki i wymachując paragrafami przepędzi wszystkich na cztery wiatry. a co?
Mnie też nikt nie powiedział,ale i tak chyba bym nie usłyszała :) Najbliższy Forumowicz (z tych,którzy się przyznali) mieszka pod drugiej stronie Krakowa.No poza tym nie mam takiego pięknego psa...
Cześć Ci,AgaPe :grin: "Zostańmy razem,zostańmy razem my i Ty..." :-P
Zielone okiennice wcale nie są kompatybilne z manualnymi zdolnościami zwykłych smiertelników :)
Natasha rozwiń swoją myśl "okiennicową", jakoś nie zatrybiłem....
Nieco opóźniony, witam szanowną Diabligrodziankę:)
No w sensie,że wcale nie łatwo je otworzyć :lol:
Pozdrawiam wszystkich nietrybiących :) Barni- Ciebie zwłaszcza :lol:
Hyhy, moje manualne zdolności są bardzo kompatybilne Czyż nie?
Cześć, może dlatego tak Cię cieplutko przyjmują, że ładnie wyglądasz na fotce wraz z psem oczywiście
Dyplomata...oczywiście, że o psa chodziło:P
Pozdrawiam wszystkich nietrybiących :)
Trybiącym podpadasz;>
hehe ale za to zyskuje u nietrybiących:)
Trybiącym podpadasz;>
jeszcze nawet nie zaczęłam..a już podpadłam :-P Ale mi w związku z tym źle:razz:
Na wniosek trybiącego Derty'ego-pozdrawiam również trybiących.No i oczywiście AgePe,bo to w końcu jej wątek :-P
Ps.teraz chyba straciłam u nietrybiących :)) Barni-manualne zdolności masz rozwinięte w stopniu zadowalającym:-P
Nieco opóźniony, witam szanowną Diabligrodziankę:)
A skąd to wiadomo, że ja z Diabligrodu??? Widać po mnie czy jak??
pozdrawiam
A skąd to wiadomo, że ja z Diabligrodu??? Widać po mnie czy jak??
pozdrawiam
A to chyba określenie z filmu "komunistycznego" i z "książeczki" komunistycznej, jako żywo nie daję wiary, że ktoś :x owego określenia używa :oops:
da się słyszeć.... ja usłyszałem to określenie za okiennicą.... kiedy to słuchałem opowieści....
A skąd wiem? Czytam forum, oglądam zdjecia, kojarzę fakty no bystrzacha jestem:) hehe a tak po prawdzie, to przyznaj się Agape czyż nie zmieniłaś profilu swego forumowego? JA WSZYSTKO WIDZE!!! Albo mi się tylko tak wydaje :)
da się słyszeć.... ja usłyszałem to określenie za okiennicą.... kiedy to słuchałem opowieści....
A skąd wiem? Czytam forum, oglądam zdjecia, kojarzę fakty no bystrzacha jestem:) hehe a tak po prawdzie, to przyznaj się Agape czyż nie zmieniłaś profilu swego forumowego? JA WSZYSTKO WIDZE!!! Albo mi się tylko tak wydaje :)
Ja tam widze tylko ślicznego pieskaaaaa :-P
Nic nie zmieniłam, bo jestem tu od niedawna. Chyba jednak coś Ci się wydaje.
pozdrawiam
Ja tam widze tylko ślicznego pieskaaaaa :-P
Ładny jest to fakt, niestety charakterek diabełka, złośliwy, ruchliwy, czasem namolny, ale w gruncie rzeczy kochany. Jeśli chcesz mieć zajętą każdą wolną chwilkę w swoim wolnym czasie, to polecam. Zaręczam, że nudzić się z nim nie będziesz, a on zamęczy Cię na śmierć.
pozdrawiam