PDA

Zobacz pełną wersję : Witam

agape
19-12-2006, 23:02
Ktoś polecił i zachęcił, więc jestem. Witam wszystkich forumowiczów:) Przeglądałam, poczytałam i stwierdzam, że groch z kapustą to mało powiedziane, tu jest szwarc, mydło i powidło. Jeszcze nie wiem, czy to dobrze, czy źle, ale zobaczymy:))
;-)

mAAtylda
19-12-2006, 23:07
I tak ma być, posiedzisz, poczytasz, spodoba Ci się i sama coś dorzucisz do tego bigosu!

WUKA
19-12-2006, 23:09
Witaj!Z ogromnym sentymentem wspominam wiejskie sklepiki bieszczadzkie,gdzie było mydło,powidło,szwarc,nafta i chleb.Każdy znajdował tam coś dla siebie.Mam nadzieję,że też coś przypadnie Ci do gustu.Pozdrawiam.WUKA

lucyna
19-12-2006, 23:31
Witaj! Cieszę się, że przybyła nam autochtonka. Witam też pana psa. Jedno mogę Ci zagwarantować nie będziesz się tu nudzić.:mrgreen:

Bison
19-12-2006, 23:52
A powitać powitać...:) Heh! Wszędzie poznam tą zieloną okiennice..:mrgreen:

Polej
20-12-2006, 08:27
Witam serdecznie i życzę miło spędzonego czasu przed komputerem ;-)

wojtek legionowo
20-12-2006, 12:02
Witaj na forum i czuj się tu dobrze.
Ach te okiennice może niedługo je otworzę.
Serdecznie pozdrawiam.

Derty
20-12-2006, 13:56
Ktoś polecił i zachęcił, więc jestem. Witam wszystkich forumowiczów:) Przeglądałam, poczytałam i stwierdzam, że groch z kapustą to mało powiedziane, tu jest szwarc, mydło i powidło. Jeszcze nie wiem, czy to dobrze, czy źle, ale zobaczymy:))
;-)

Witaj :) Już wyjaśniam: pierwszy zestaw jest jadalny i nawet smaczny, a drugiego niech nikt nie próbuje jadać :P Powidło psuje smak :P Ale reszta jak najbardziej...

Tak czy siak odkarmisz się tu intelektualnie całkiem, całkiem, czasem pośmiejesz, a czasem wściekniesz do kwadratu.

WUKA
20-12-2006, 14:19
A mnie się jakoś smutno zrobiło,że nikt nie powiedział mi "dzień dobry".....

Derty
20-12-2006, 14:37
Nie marudź... Czasem ktoś przychodzi i jest tak, jak by już od dawna siedział z innymi, a odszedł tylko na chwilę. Czasem kto inny głośno się przedstawia, a i tak ledwie go dostrzegą (tu nie piję do AgiPe) :) I kto ma gorzej?;)

Browar
20-12-2006, 15:31
Witaj na forum i czuj się tu dobrze.
Ach te okiennice może niedługo je otworzę.
Serdecznie pozdrawiam.
Jak je otworzysz to przyjdzie pan strażnik leśny:twisted:

bertrand236
20-12-2006, 16:26

Z tego co wiem, to tylko Barnaba miał z nim jakiś problem i w dodatku niezbyt duży.

Pozdrawiam i witam

bertrand236
20-12-2006, 16:34
Proszę bardzo: http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?p=37175#post37175
Żeby Ci smutno nie było:-D
pozdrawiam

WUKA
20-12-2006, 17:28
Dzięki!Jakoś tak się zaraz zrobiło "słoneczniej".Pozdrawiam świątecznie i....piernikowo!

agape
20-12-2006, 19:49
Dziękuję za ciepłe przyjęcie mnie na forum, jestem tym niesamowicie mile zaskoczona.:)
Pozdrawiam wszystkich bieszczadowo! ;)

WojtekR
20-12-2006, 20:29
Witaj! Jesteś wśród zacnego towarzystwa. Na pewno nie będziesz się tu nudzić, a gdyby tak się stało, sama "dasz nam kopa", dobrze?

chris
20-12-2006, 20:50
Dziękuję za ciepłe przyjęcie mnie na forum, jestem tym niesamowicie mile zaskoczona.:)
Pozdrawiam wszystkich bieszczadowo! ;)

Cześć, może dlatego tak Cię cieplutko przyjmują, że ładnie wyglądasz na fotce wraz z psem oczywiście :mrgreen:

agape
20-12-2006, 22:09

taaaa, znamy go znamy;)))

bertrand236
20-12-2006, 22:09
Cześć, może dlatego tak Cię cieplutko przyjmują, że ładnie wyglądasz na fotce wraz z psem oczywiście :mrgreen:
To nie jest kwestia fotki. My tacy fajni jesteśmy.... no i skromni oczywiście też. Poza tym wszyscy otwierający tą zieloną okiennicę z pewnością są przemiłymi ludzmi. Innych tam nie poznałem.
Pozdrawiam

agape
20-12-2006, 22:17
Witaj! Jesteś wśród zacnego towarzystwa. Na pewno nie będziesz się tu nudzić, a gdyby tak się stało, sama "dasz nam kopa", dobrze?

a dam, dam, z tym raczej problemu nie będzie;))

agape
20-12-2006, 22:21

dzięki:))

Konio
20-12-2006, 23:09
gorzej. przyjdzie strażnik łowiecki i wymachując paragrafami przepędzi wszystkich na cztery wiatry. a co?

natasha
21-12-2006, 15:06

Mnie też nikt nie powiedział,ale i tak chyba bym nie usłyszała :) Najbliższy Forumowicz (z tych,którzy się przyznali) mieszka pod drugiej stronie Krakowa.No poza tym nie mam takiego pięknego psa...
Cześć Ci,AgaPe :grin: "Zostańmy razem,zostańmy razem my i Ty..." :-P
Zielone okiennice wcale nie są kompatybilne z manualnymi zdolnościami zwykłych smiertelników :)

Barnaba
24-12-2006, 21:20
Natasha rozwiń swoją myśl "okiennicową", jakoś nie zatrybiłem....

Nieco opóźniony, witam szanowną Diabligrodziankę:)

natasha
25-12-2006, 13:37
No w sensie,że wcale nie łatwo je otworzyć :lol:
Pozdrawiam wszystkich nietrybiących :) Barni- Ciebie zwłaszcza :lol:

Barnaba
25-12-2006, 18:43
Hyhy, moje manualne zdolności są bardzo kompatybilne Czyż nie?

Derty
25-12-2006, 23:02
Cześć, może dlatego tak Cię cieplutko przyjmują, że ładnie wyglądasz na fotce wraz z psem oczywiście

Dyplomata...oczywiście, że o psa chodziło:P

Derty
25-12-2006, 23:04
Pozdrawiam wszystkich nietrybiących :)

Trybiącym podpadasz;>

Barnaba
25-12-2006, 23:40
hehe ale za to zyskuje u nietrybiących:)

natasha
28-12-2006, 11:19
Trybiącym podpadasz;>

jeszcze nawet nie zaczęłam..a już podpadłam :-P Ale mi w związku z tym źle:razz:
Na wniosek trybiącego Derty'ego-pozdrawiam również trybiących.No i oczywiście AgePe,bo to w końcu jej wątek :-P

Ps.teraz chyba straciłam u nietrybiących :)) Barni-manualne zdolności masz rozwinięte w stopniu zadowalającym:-P

agape
28-12-2006, 22:37

Nieco opóźniony, witam szanowną Diabligrodziankę:)
A skąd to wiadomo, że ja z Diabligrodu??? Widać po mnie czy jak??
pozdrawiam

chris
28-12-2006, 22:40
A skąd to wiadomo, że ja z Diabligrodu??? Widać po mnie czy jak??
pozdrawiam

A to chyba określenie z filmu "komunistycznego" i z "książeczki" komunistycznej, jako żywo nie daję wiary, że ktoś :x owego określenia używa :oops:

Barnaba
28-12-2006, 23:12
da się słyszeć.... ja usłyszałem to określenie za okiennicą.... kiedy to słuchałem opowieści....
A skąd wiem? Czytam forum, oglądam zdjecia, kojarzę fakty no bystrzacha jestem:) hehe a tak po prawdzie, to przyznaj się Agape czyż nie zmieniłaś profilu swego forumowego? JA WSZYSTKO WIDZE!!! Albo mi się tylko tak wydaje :)

chris
28-12-2006, 23:27
da się słyszeć.... ja usłyszałem to określenie za okiennicą.... kiedy to słuchałem opowieści....
A skąd wiem? Czytam forum, oglądam zdjecia, kojarzę fakty no bystrzacha jestem:) hehe a tak po prawdzie, to przyznaj się Agape czyż nie zmieniłaś profilu swego forumowego? JA WSZYSTKO WIDZE!!! Albo mi się tylko tak wydaje :)

Ja tam widze tylko ślicznego pieskaaaaa :-P

agape
30-12-2006, 23:12

Nic nie zmieniłam, bo jestem tu od niedawna. Chyba jednak coś Ci się wydaje.
pozdrawiam

agape
30-12-2006, 23:15
Ja tam widze tylko ślicznego pieskaaaaa :-P

Ładny jest to fakt, niestety charakterek diabełka, złośliwy, ruchliwy, czasem namolny, ale w gruncie rzeczy kochany. Jeśli chcesz mieć zajętą każdą wolną chwilkę w swoim wolnym czasie, to polecam. Zaręczam, że nudzić się z nim nie będziesz, a on zamęczy Cię na śmierć.
pozdrawiam