PDA

Zobacz pełną wersję : Świeta!!!!

KKKrzychoo
22-12-2006, 12:40
Drogie Bieszczadołazy tudzież Bieszczadoluby!

Na najbliżesze Święta życzę wszystkim dobrze. Naprawde dobrze wam życzę! Spędźcie te dni w miłości i spokoju razem z rodziną bo.....
Na NOWY ROK to życze wam licznych wypraw w góry, aby ścieżki nie były zbyt gładkie a pogoda za dobra, by przygoda spotykała was każdego dnia na szlaku i nie kończyła się nigdy. :-P

Szczęścia Zdowia i Słodyczy w Nowym Roku Krzysiek Życzy

PS.
I wełołego alelluja :-P

KKKrzychoo
22-12-2006, 12:48
Admin..... chyba cię nie lubie ale skoro wpakowałes ten post do kosza to trudno....
Tu nikt nie zagląda.... więc i zyczenia są do nikogo. Tobie za to życzę byś nie brał tych zyczen do siebie.
Pozdrawiam
Krzycsiek

WUKA
22-12-2006, 13:26
A ja zajrzałam!Dzięki i WZAJEMNIE teto samego ,a moze i więcej!WUKA

banana
22-12-2006, 14:22
I jeszcze, odkrytych na nowo starych wydeptanych szlaków....... ;))

Piotr
22-12-2006, 14:36
Admin..... chyba cię nie lubie ale skoro wpakowałes ten post do kosza to trudno...
No a ja mimo wszystko życzę Ci wszystkiego dobrego, a także mniej nieprzemyślanych, emocjonalnych reakcji w Nowym Roku.
Jeszcze raz najlepszego.
p.s - A Kosz znajduje się gdzie indziej, natomiast czy tego działu (OffTopic) nikt nie odwiedza, niech świadczy wątek obok - Skojarzenia - blisko 15,5 tysiąca odsłon, wątki Witam, Kutia, Bigos, Życzenia czy Gratulacje :) Wierz mi - całe mnóstwo ludzi tu zagląda - to najodpowiedniejszy dział do życzeń na całym forum :)

Małgocha
22-12-2006, 15:31
...i ja też zajrzałam.... dzięki KKKrzychoo :) i jeszcze jednego bym życzyła nam wszystkim --> by Bieszczady dzikie jak najdłużej pozostały....

lucyna
22-12-2006, 16:04
Ciepłych, pełnych miłości i wesela Świąt! Obyśmy ten czas spędzili razem ze swoimi najbliższymi i czasami nawet w takie dni zajrzeli tu, na forum. Przeżyjmy ten czas w pokoju, zdrowiu i szczęściu.

Marcowy
22-12-2006, 16:47
No a ja mimo wszystko życzę Ci wszystkiego dobrego, a także mniej nieprzemyślanych, emocjonalnych reakcji w Nowym Roku.
Jeszcze raz najlepszego.

Wersal jak przy wigilijnym stole :-P

Wesołych Świąt!!! :-)

Polej
22-12-2006, 19:12
Na te piękne Święta - wszystkiego dobrego, wszystkim forumowiczom !

Jaro
22-12-2006, 20:41
Życzę wszystkim dużo zdrówka, jak ono będzie to ze wszystkim sobie poradzicie :)

KKKrzychoo
22-12-2006, 22:38
No dobra dobra może się zagalopowałem. Przepraszam Admin. Ale na forum świątecznie sie zrobiło. Dzzieki wszyskim za życzenia.

Pozdrawiam
Krzysiek

wojtekbieszczad
22-12-2006, 23:49
wszystkiego dobrego Wszystkim obecnym i nieobecnym

Wesołych Świąt

bertrand236
22-12-2006, 23:56
Tych, którym podpadłem - PRZEPRASZAM!
WSZYSTKIM życzę Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, najlepiej w gronie Najbliższych.
pozdrawiam.

joorg
23-12-2006, 00:00
Wersal jak przy wigilijnym stole :-P

Wesołych Świąt!!! :-)

Ja .... ja też życzę Wszystkim co tylko... najjjjjj lepszego jest, z okazji Świąt Bożego Narodzenia i nie tylko z tej okazji, ale tak na codzień też.

Ps. Wersal jest wskazany(zwłaszcza w Polsce ) -- dobrze by było nie tylko raz w roku.

włóczykij
23-12-2006, 22:27
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
*
* Życzę wszystkim Wesołych Świąt !
* trochę śniegu :)
*
*

wojtek legionowo
24-12-2006, 01:02
Zyczę Wszystkim Spokojnych i Zdrowych Swiąt Bożego Narodzenia.
Jak Najczęstszych powrotów w Bieszczady.

DUCHPRZESZŁOŚCI
24-12-2006, 11:47
Dużo Zdrowia Szczęścia i Spokoju

marekm
24-12-2006, 12:11
Radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia

WUKA
24-12-2006, 14:21
Chociaż już składałam Wszystkim życzenia(w różnych miejscach),dobrego nigdy za dużo!
Jeszcze raz z okazji Świąt "Niech się zdarzy,co się marzy"każdemu!WUKA

Derty
24-12-2006, 16:01
Hej:)
Wreszcie dopadłem komputerek :) I życzę Wam ciepłej i szczęśliwej Wigilii, cudownych Świąt, a w nadchodzącym roku spełnienia marzeń, rwalizacji planów i przede wszystkim niekończących się gór zielonych...

Smyk
25-12-2006, 12:52
Bóg się rodzi...

Szczęść Wam,
Nowonarodzony,
w pięknych myślach,
dobrych czynach,
miłych słowach,
trwałym zdrowiu,
wielkiej serdeczności
spraw to ... niech miłością odwdzięczamy
miłość, której doznawamy
_ _ _ _ _ _ _ _ kolędy polskie

natasha
25-12-2006, 13:40
Wyrozumiałego żołądka i wątroby na Święta a na Nowy Rok- dużo planów bieszczadopodobnych życzy Wam z całego serca Natasha.

chris
29-12-2006, 00:20
no i wreszcie po swiętach ;)), jak to bywa rok po roku .

kobieta_bieszczadzka
29-12-2006, 17:31
Spóźnione, ale nie mniej szczere, życzenia spełnienia tych najskrytszych marzeń, śniegu, Bieszczad i zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia... bo bez niego trudno...... uśmiechu na buzi codziennie koniecznie i szczęścia w Nowym.....

kobita