Zobacz pełną wersję : Zaproszenie
Hej:)
W imieniu Zarządcy schroniska na Maciejowej w Gorcach zapraszam na 24 marca do bacówki na Wieczór Poezji przy Świecach. Będzie Piotr Fijałkowski, zaliczany do nurtu poetów 'ekologicznych'. Gdyby ktoś był chętny się wybrać, proszę o znak, to pomogę zarezerwować miejsce do spania. Gwarantowane piwo, grzaniec, krokusy, góry, gitarra, śpiew. Kobiety własnym sumptem;D
Pozdrawiam,
Derty
Napisz,proszę, czy będzie ktoś znajomy, (z Forum oczywiście), żeby integracji nie trzeba było zaczynać ab ovo.Chętnie się wybiorę! Trochę mnie zniechęca punkt programu stanowiący że "kobiety własnym sumptem"-cyt.
Moim zdaniem kobiety są zbyt kosztowne a orientacji sexualnej do 24. 03. nie zdąże zmienić. No ale to tylko jeden punkt programu, nieobowiązkowy,mam nadzieję,pozostałe mi odpowiadają. Pozdrawiam! +P..... .
juz wtedy beda krokusy????
duzo krokusow?????
bo moim marzeniem jest taka laka w krokusach....
juz wtedy beda krokusy????
duzo krokusow?????
bo moim marzeniem jest taka laka w krokusach....
Widziałem na shoutboxie że się dopytujesz o te krokusy,myślę że będą.W były weekend widziałem zakwitające(jeszcze nie rozchylone) krokusy w Beskidzie Wyspowym więc w ten weekend i za tydzień będzie ich pełno.Może nie przekwitną do 24 marca...
ale te krokusy sa nieprzewidywalne!! dwa lata temu byly w gorcach kolo 15.04 a rok temu ponoc jeszcze w weekend majowy nie bylo! a ja widzialam dzis krokusy w bytomiu!!!! nie byly wprawdzie na tle gor i szalasow tylko zasmieconego parku ale i tak dostarczyly wiele radosci :D
Ja tam zaryzykuję i pojadę na to spotkanko. Jak nie krokusy, to inne cuda się zdarzą:) 2 lata temu np napatrzyłem się na łączce przed Starymi Wierchami na ptaki. Jedna łączka - 10 gatunków na raz. Plątały się w startującym do życia zielsku za swoimi sprawami, a ja żałowałem, że mam niskoczuły film w aparacie;P
Krokusiki były:D Orsini, Ty nie kombinuj tylko jedź;> Pastor się ucieszy :wink:
Kto z Forum się zdecyduje, jeszcze nie wiem, bo brak zgłoszeń. Aha, gdyby był brak miejsc w bacówce, to na St. Wierchy 40 minut po nocy można zrobić. A może do takiego jednego gościnnego szałasu na Obidowcu?:) Co Ty na to Browar?
Pozdrawiam,
Derty
Derty ja tez bym byla wielce rada ze spotkania z Pastorem. Natomiast moja wątroba wydaje jakies niecenzuralne slowa z siebie;-))))nie bede ich tu przytaczac, gdyz grozi to banem;-))))nie rozumiem o co jej chodzi???:shock: :shock:
Niestety nie wiem, czy życie mi nie pokiełbasi tym razem planów i czy dam rade pojechać :-( Nadal jednak zapraszam - dawajcie znaki albo sami rezerwujcie miejsca:)
Pozdrawiam
Derty
skuter28
17-03-2007, 17:27
Chętnie pojechałbym na Maciejową ale w tym czasie jestem w Szklarskiej Porębie na Kursie Instruktorów Przewodnictwa.
Na Maciejowej na hasło "pozdrowienia z Zawiercia na Jurze" nie dostaniecie piwa ale miły uśmiech zawsze.
Dlaczego tak jest, przekonajcie się sami.
Pozdrawiam Skuter