Zobacz pełną wersję : Nocleg Ustrzyki Grn, Wołosate
peruwianka
18-05-2007, 14:24
Witam,
poszukuję noclegu dla 1 osoby w Ustrzykach Górnych lub Wołosatym w terminie pomiędzy 19 a 30 lipca. Planuję pobyt przez 7 góra 8 dni.
Dodam że dzwoniłam już pod znalezione w necie adresy i wszędzie jest problem z noclegiem bo brak pokojów jednoosobowych....
A czy pytalas w Hotelu Gorskim PTTK?
Mieli jedynki.
Choc w sezonie moze byc ciezko.
peruwianka
28-05-2007, 11:20
cóż, chyba lepiej jechac po sezonie
nie wiem dlaczego ludzie zawsze myslą że wszędzie ludzie wybierają się parami
a może czas pomyśłeć o tych co przyrode chcą kontemplować w pojedynkę..
ale to już inny wątek
spróbuj w schronisku Koliba na Przysłupiu Caryńskim... co prawda to nie Ustrzyki ale o krok (biorąc realia bieszczadzkie) Poza tym świetna baza wypadowa... obsługa miła... i zjeść mozna tanio... i tanio przenocować... (z namiotem tez) i człowiek na człowieku nie siedzi... do kontemplacji jak znalazł...
tel. 013 461 18 48
szczerze polecam
życząc miłych kontemplacji
k.Sz.ysztof
cóż, chyba lepiej jechac po sezonie
nie wiem dlaczego ludzie zawsze myslą że wszędzie ludzie wybierają się parami
a może czas pomyśłeć o tych co przyrode chcą kontemplować w pojedynkę..
ale to już inny wątek
Poruszyłaś ciekawy temat:pobyt jako singel.
Nie jest tak łatwo ,szczególnie właśnie z noclegami.Otarłem się o ten temat idąc Głównym Szlakiem Beskidzkim.
Weż proszę pod uwagę to że Ustrzyki G. to nie Jurata czy Zakopane po prostu możliwości realizacji takiego zadania są tu dużo mniejsze i na razie to się nie zmieni.
Wyjścia są dwa:
-szukać noclegu dla 1 osoby[a nie pokoju jednoosobowego]
-przyjechać po sezonie.
Nie chciałbym Cię namawiać ,ale ta druga opcja ma same plusy:grin:
Uwierz ,że w środku sezonu trudno o warunki do kontemplacji przyrody nawet w zdawałoby się spokojnych,dzikich Bieszczadach.
Szczególnie trzymając się U.G,,Wetliny,Cisnej.
Diametralnie inaczej jest po sezonie-noclegi masz praktycznie wszędzie gdzie Ci przyjdzie ochota a pobyt na Dwerniku-Kamieniu[ot,tak żeby trochę pobyć ze swoimi myślami] czy przejście bardzo klimatyczną doliną potoku Caryńskiego-zostaną w Tobie na długo
Czego Ci serdecznie życzę
Pozdrawiam.
peruwianka
19-06-2007, 07:23
co do terminu wyjazdu jestem ograniczona praca i po sezonie raczej nie mam szans na urlop
w zeszłym roku udało mi się znależć noclego po sezonie dla jednej osoby, właśnie w Ustrzykach Górnych- ciężko było ale się udało....
zobaczymy jak będzie w tym roku
a przy okazji pozdrowienia dla zwiedzających Bieszczady w pojedynkę
Poruszyłaś ciekawy temat:pobyt jako singel.
Nie jest tak łatwo ,szczególnie właśnie z noclegami.Otarłem się o ten temat idąc Głównym Szlakiem Beskidzkim.
Weż proszę pod uwagę to że Ustrzyki G. to nie Jurata czy Zakopane po prostu możliwości realizacji takiego zadania są tu dużo mniejsze i na razie to się nie zmieni.
Wyjścia są dwa:
-szukać noclegu dla 1 osoby[a nie pokoju jednoosobowego]
-przyjechać po sezonie.
Nie chciałbym Cię namawiać ,ale ta druga opcja ma same plusy:grin:
Uwierz ,że w środku sezonu trudno o warunki do kontemplacji przyrody nawet w zdawałoby się spokojnych,dzikich Bieszczadach.
Szczególnie trzymając się U.G,,Wetliny,Cisnej.
Diametralnie inaczej jest po sezonie-noclegi masz praktycznie wszędzie gdzie Ci przyjdzie ochota a pobyt na Dwerniku-Kamieniu[ot,tak żeby trochę pobyć ze swoimi myślami] czy przejście bardzo klimatyczną doliną potoku Caryńskiego-zostaną w Tobie na długo
Czego Ci serdecznie życzę
Pozdrawiam.