Zobacz pełną wersję : Domek z kominkiem szukam
szukam domku z kominkiem do wynajecia...hm, chciałbym by to były trochę "spartańskie warunki", ważne by domek miał kominek:), no i elementy łazienki:), szukam na necie, ale jak widać bezskutecznie, to mój pierwszy wyjazd w Bieszczady...termin od października.dziekuję za pomoc
dziękuję, chociaż na necie nie ma zbyt wielkiego opisu...., ale coś w tym kierunku, najchetniej domek gdzieś ukryty w lesie.....:),
Stały Bywalec
22-08-2007, 17:30
Jak najbardziej Sękowiec - domek nr 1. Położony w głębi ośrodka (w październiku są już tam całkowite puchy), drewniany z bali, 2-kondygnacyjny, z łazienką i kuchnią na parterze.
Mieszkałem w nim 2 razy po 3 tygodnie w 1999 r. i 2000 r. (wtedy jeszcze nie miał kominka).
Nie będziesz żałował.:-D
hm, ok, jadę z nad morza, więc mam nadzieje, ze podpowiedź dot. Sękowca będzie trafiona, dziękuję za pomoc
Właśnie spędziłem w tym domku z rodziną i kotem tydzień, wypędziła nas pogoda oraz oświadczenie małego że "nie będzie już się wspinał".
Ośrodek bajka, spokój, bez tłumów ludzi, do wyboru sklep w Zatwarnicy lub w Chmielu, Chmiel lepszy. Kominek jest i wszystko co do niego potrzebne. Pozdrawiam
a "spartanski" i "elementy lazienki" to sie nie wyklucza nawzajem???? ;)
KKKrzychoo
05-09-2007, 21:43
Bystre koło Baligrodu. Tam jest osrodek chyba Wisanu. Mieszkałem tam kiedyś. Domki są z kominkami łazienką i aneksem kuchennym a drzewo dostarczaja pod drzwi za drobną opłatą. Teraz powinno byc tam pusto tyle ze to nie w lesie i nie spartańsko. No i jednak to jest ośrodek.
Hej:) Elementy łazienki to np kabina prysznicowa bez prysznica:D Widziałem taką dogodność kiedyś:P A poważniej - SB zapodał domek nr 1 w Sękowcu i jest to rozwiązanie niemal idealne - czy przyznasz rację? Kominek jest zaiste magiczny, gdy się w nim nafajcuje porządnie. Zaczarował kiedyś mnie i Czarta;)
Pozdrawiam,
Derty
Czy ktoś wie kiedy w domku 1 pękła szyba w kominku, przysłoniłem folią aluminiową, teraz dopiero pali :grin:
trochę po czasie ale może przyda się na drugi rok
polecam ośrodek PGNIG w Czarnej w domku kominek łazienka z prysznicem a na tarasie gril plus kryty basen i sauna w głownym budynku hotelu
pozdrawiam Tasiek
ha, dziękuję za pomoc, ja odwiedziłem sękowiec:), byłem widziałem, :) super:), ale basen?, to brzmi fajnie:)
trzykropkiinicwiecej
07-11-2007, 15:31
...ajjj...szkoda...
..ale polecam również Bazę 'Berdo" w Myczkowcach, sa dwa domki z kominkiem i tzw. full wypas... sęk w tym że nie dojedziesz tam autem ( w lecie terenowym i dobrym da rade) , jedyni9e na nogach dookoła jeziora..., albo w sezonie łódką, tudzież wpław, cisza i spokój... a i klimat się znajdzie
Fajny domek jest także w Przysłupie w gospodarstwie agroturystycznym Leśne Berdo.
Jest tam kominek i ogólnie fajne warunki. Trzeba jednak wcześniej zrobić rezerwację.
Był może ktoś w domku nr w Sękowcu w 2010 roku?
jeśli tak to proszę podać jaki jest koszt wynajmu.
Dziękuję
A nie prościej zadzwonić do p. Basi?
daj mi namiar na PW bedę wdzięczny
Był może ktoś w domku nr w Sękowcu w 2010 roku?
jeśli tak to proszę podać jaki jest koszt wynajmu.
Dziękuję
Jaki numer?Jak już MUSISZ pisać, to chociaż pisz ze zrozumieniem. A namiary są w necie. Wystarczy poszukać.Trochę własnej inicjatywy.Mam nadzieję, że nie wybierasz się do Sękowca, a przynajmniej nie w tym okresie co ja.