Zobacz pełną wersję : [Romantyczne miejsce w Bieszczadach] wielka prosba o pomoc!!!!
peternovy
01-12-2007, 19:38
mam tydzien na znalezienie uroczego miejssca w bieszczadach gdzie spedze 4 dni z moja dziewczyna!! szukamy spokojnego, ale takiego z ktorego jest wszedzie blisko miejsca, najlepiej kominek;) wiec baaaaaaaardzo prosze o pomoc!!!nigdy nei bylem w bieszczadach i licze na pomoc zyczlwych! goraco pozdrawiam!!!!!
Krzysztof Franczak
02-12-2007, 21:20
polecam "gęsi zakręt"
bertrand236
04-12-2007, 09:38
Na samym dole tej strony masz linki na inne strony bieszczadzkie, a tam już sam znajdziesz to czego szukasz. znajdziesz tam też mapę Bieszczadu, więc będziesz wiedział skąd jest wszędzie blisko.
Witam na forum
Stały Bywalec
07-12-2007, 21:10
mam tydzien na znalezienie uroczego miejssca w bieszczadach gdzie spedze 4 dni z moja dziewczyna!! szukamy spokojnego, ale takiego z ktorego jest wszedzie blisko miejsca, najlepiej kominek;) wiec baaaaaaaardzo prosze o pomoc!!!nigdy nei bylem w bieszczadach i licze na pomoc zyczlwych! goraco pozdrawiam!!!!!
Proponuję jakiś zajazd pod Rzeszowem.
Proponuję jakiś zajazd pod Rzeszowem.
A Sękowiec?:O Kominek jest i wszędzie blisko:P A może nie?:D:D:D
Pozdrawiam,
Derty
Tyle, że na stronach Sękowca piszą, że czynne od kwietnia do października :(
Ja polecam U Janusza i Magdy w Orelcu
lub Maciej i Jagoda w Lutowiskach :))
Rychło w czas! Może już ...po romantyzmie??
mAAtylda
25-09-2011, 18:52
Właśnie wróciłam, romantyzmu teraz nie zaznasz, ludzi jak na Marszałkowskiej w stolicy:)
Chodziło mi o "pomocną wskazówkę" po 4 latach od zamieszczenia prośby!!!
Sylwek74
27-09-2011, 12:59
Moją koleżankę urzekła kąpiel wieczorowa porą przy świecach w Łupkowie na "końcu świata" ;-)