Zobacz pełną wersję : Nowy serwis bieszczadzki
Krzysztof Franczak
17-01-2008, 13:41
Fajnie ,że ruszył nowy serwis bieszczadzki http://www.ustrzyki.net.pl/ mam nadzieję , że będzie to niezależne źródło informacji.
Oooooo Ja Też Mam Taką Nadzieję I Już Nie Mogę Się Doczekać Kiedy Się Rokręci.
A Waszym Zdaniem Co Powinno Się Na Takiej Stronie Znaleźć ? Tak Pod Kątem Mieszkańców I Turystów
Krzysztof Franczak
18-01-2008, 12:22
Ja to mam nadzieję ,że po pierwsze będzie to ważne źródło informacji o Ustrzykach dla mieszkanców Ustrzyk ale tez turystów.
A przedewszystkim ,że będzie przeciwwagą dla Gazety Bieszczadzkiej jeżeli chodzi o rzetelne informacje dotyczące wszelkich obszarów życia w Ustrzykach ,także ,a może przedewszystkim, tych których władze niechciałyby słyszeć.
andrzej627
18-01-2008, 13:53
(...) będzie to ważne źródło informacji o Ustrzykach
Pozyjemy, zobaczymy. Informacje nie sa zbyt swieze.
Najnowsze Wydarzenia
Nareszcie Zima !!!
W nocy z 13-tego na 14-tego grudnia spadło około 20 cm śniegu.
Wyciągi narciarskie
Redaktor: Administrator
19.08.2004.
Krzysztof Franczak
18-01-2008, 14:11
serwis jest cały czas w budowie
Nie ma mrozu, a jakby zamrożony ;)
Krzysztof Franczak
18-01-2008, 16:48
Dajcie ludziom trochę czasu
andrzej627
18-01-2008, 16:53
Krzysztof, napisales, ze serwis ruszyl, a wiec ludzie rzucili sie, aby go obejrzec.
Pierwsze koty za płoty, pożyjemy, zobaczymy.
początki pewnie bywaja trudne, więc można będzie ocenić serwis dopiero po jakimś czasie funkcjonowania.
W każdym razie trzymam kciuki.
Im większy wybór źródeł informacji tym lepiej...no i konkurencja wymusza większe starania;)
Pozdrawiam:)
Ustrzyki Dolne to nie Bieszczady, powiedzmy to może sobie wprost :idea:
Dla "Krzysztof Franczak" 'a - na pewno jest to fajna sprawa. Lokalnie fajna sprawa. Dla mnie info, że gość miał problemy w związku z parkowaniem na policyjnym parkingu, zmierza w stronę Monthy Pytona.
Jest to jakaś ciekawostka, ale dla mieszkańca Ustrzyk Dolnych, tej gminy i okolicy. Rozumiem Ciebie doskonale "K.F.", rozumiem Twoją euforię, osobiście jednak wolę "wejść" w Cisną, Komańczę, Ustrzyki ale Górne, etc.
Na pewno znajdą się tacy, którym podpowiedziałeś fajny link, i jest o.k.
Podoba mi się wist vm2301 o konkurencji. Może to jest to.
Pozdrawiam.