Zobacz pełną wersję : Piotrek Ostrowski
Jak w temacie zaczynam sie zastanawiać czy ktoś wie co aktualnie słychać u dawnego ,,Gazdy" vel Niedźwiedzia w DW PTTK na Starym Siole....
Ponoc osiadł kilkaset metrów dalej we własnym ośrodku, tzn pensjonacie.
Jako że już dawno nie byłem z dłuższą wizytą w Wetlinie i okolicach tak zapytuję...
http://www.almatramp.com.pl/beskid.htm
klikając na >> Bieszczady 7-10.06.2007<< zobaczysz prawie aktualną fizjonomie " Niedźwiedzia " w swoim żywiole.
No NIC A NIC sie nie zmienił, chociaż widać go z profilu!!
Jeno troszke posiwiał, jak to u wszystkich sie zdarza...dzięki za link !
pozdr
P.
Czarek pl
28-05-2008, 18:06
Prawie aktualne zdjęcie Niedźwiedzia,zrobione w Wetlinie 25.05.08.
Broda dłuższa no i posiwiała, ale nikt z nas nie młodnieje hehehehe:mrgreen:
Zmienic to sie zmienil. Fizycznie to moze nieduzo, ale mentalnie to juz nie ten sam czlowiek. Sam sie przekonalem.
Zmienic to sie zmienil. Fizycznie to moze nieduzo, ale mentalnie to juz nie ten sam czlowiek. Sam sie przekonalem.
Co masz na mysli?? Jesli moge zapytac???
Krzysztof Franczak
07-06-2008, 14:14
Prowadzenie schroniska i prowadzenie pensjonatu to różne mentalnie sprawy.
Ja tam nie mam specjalnie relacji z Piotrem ale wiem od ludzi ,którzy się zatrzymują w Leśnym Dworze ,że jest to jeden z lepszych pensjonatów w Bieszczadach. Pod każdym względem ,także mentalnym.
Czarek pl
07-06-2008, 17:05
Ja również bardzo miło wspominam spotkanie z Piotrem"Niedźwiedziem"Ostrowskim.Bardzo przyjemny,na luzie człowiek a przy tym konkretny i rzeczowy.