Zobacz pełną wersję : Jadę!!!
Anonymous
04-08-2002, 14:49
Cześć Wszystkim!!
Chciałem siętylko pochwalić, że dziś (niedziela) w godzinach wieczornych jadę Tam!! pociągiem z Katowic o 22 z groszami, wszystkich chętnych do pomachania na pożegnanie zapraszam ;-)
Niestety nie załapię się na piątkowy dyżur integracyjny w Dwerniku, ale postaram się w zamian naskrobać coś Tu po powrocie!
Pozdrawiam wszystkich gorąco
Sztanga
Anonymous
04-08-2002, 14:59
A ja chciałem się też pochwalić. Jade w Bieszczady ale jeszcze chwilke minie 25 sierpień 2002 r. wieczorem będe w Sękowcu
Stały Bywalec
04-08-2002, 15:50
A ja dopiero pojadę 31 sierpnia. Też do Sękowca.
Ale przede mną jeszcze prawie cały sierpień dość ciężkiej pracy.
Wytrzymam.
SB
Fajnie Ci!!! Dokładnie tydzień temu (w zeszłą niedzielę), dokładnie tym samym pociagiem jechałam w Bieszczady (na szczęscie tym razem nie miał wielkiego opóźnienia). Będziesz dość wcześnie rano na miejscu więc masz szansę przejścia jako pierwszy tego dnia na Smerek (ze wsi; oczywiście jeśli to nie koliduje z Twoimi planami) - polecam bardzo!!! Są tam rewelacyjne sieci pająków (bez pająków; ja sama ich nie cierpię, ale te tam sa superowe), trasa zaczyna sie od przejścia mostkiem na którym rozpięte są srednio co pół metra "bramy" - też dzieło pająków które bardzo dobrze są widoczne w porannym słoneczku. Za mostkiem są jeszcze piękniejsze pajeczynki rozpięte na choinkach - bardzo kształtne, wręcz idealne (pajaki mają w tym mistrza). Polecam!!!!
Zaś stanowczo nie polecam (przynajmniej przez czas jakiś) słynnego naleśnika z jagodami i śmietaną w bacówce pod Rawkami!
Pozdrawiam i życzę miłego wędrowania (i uważaj żeby Cie w Stróżch nie odczepili).
Anonymous
05-08-2002, 10:39
Ewa! Nie trzeba było wspominać naleśnika! Może tylko nasze rozwydrzone żołądeczki tak na niego zareagowały, a poza tym też "co za dużo to nie zdrowo!".
Myślę, że trzeba zwrócić honor naleśnikowi, i zpomnieć o sensacjach!
Ale bitą śmietaną (raczej brakiem) mnie rozczarowali!
Aga
Właśnie! Pragne poinformować wszystkich miłośników bieszczadskiego naleśnika z bacówki pod Rawkami że w tym roku owy naleśnik jest podawany zamiast z prawdziwą bitą śmietaną (mniam...)-z zwykłą lejacą śmietaną. I faktem jest że chyba nie powinno się jeść go za dużo (3 kobiety/1 naleśnika lub 1meżczyzna/1 naleśnika lub 2mężczyzn niedużych/.......).:)
agajotek
05-08-2002, 17:06
i ja też jadę i to już całkiem niedługo i na całe 4 dni, 15 sierpnia już będę stąpać po Bieszczadu Ziemi i wiatrem i powietrzem sie cieszyć i mam nadzieję,że słoneczkiem trochę też...ach! i w namiociku mieszkać i o świcie sie budzić i bez strachu, że znowu sie do pracy spóźnię...ach!