PDA

Zobacz pełną wersję : Pomocyy!

dagmarzyca
16-11-2008, 21:57
Witam wszystkich bardzo serdecznie i na wstepie chce przeprosci, ze zaczynam od prosby (i to jeszcze w nowym temacie :P ), wiem ze jest to ogolnie potepiane...
Ale mam usprawiedliwienie :)
Jestem zdesperowanym, leniwym studentem, ktoremu nie chcialo sie isc do biblioteki po ksiazki a za dwa dni musze oddac prace na temat Bieszczad... :shock:
Zatem domyslacie sie pewnie czego bedzie dotyczyla moja prosba ;)
Jeżeli któs z Was jest w stanie i bedzie chcial mi pomoc, to bardzo prosze o podeslanie mi jakichkolwiek materialow na temat geografii Bieszczad, opis fauny i flory, litosfery, pedosfery, itp. Nie potrzebuje jakichś obszernych opisów :)

Pewnie kazdy z Was chociaz raz w zyciu byl w takim nieprzyjemnym polozeniu, zatem zlitujcie sie nad malym leniuszkiem :-P

Henek
16-11-2008, 22:24
Myślę że pomoc znajdziesz
........ u wujka Googla.

Polej
17-11-2008, 06:34
Jestem zdesperowanym, leniwym studentem

Jesteś baaaardzo leniwym studentem.

paszczak
17-11-2008, 07:14
Jestem zdesperowanym, leniwym studentem, ktoremu nie chcialo sie isc do biblioteki po ksiazki a za dwa dni musze oddac prace na temat Bieszczad...
Spokojnie,wyczekaj tyle dni ile potrzeba i pojdz tam gdzie czekaja na Twa prace. Wystarczy,ze podasz te silne powody olania sprawy i bedzie OK.
To dziala, takim sposobem mozna ukonczyc kazda szkole. Powodzenia! ;)

buba
17-11-2008, 10:19
a nie latwiej skserowac od kolezanki juz napisana prace?? ;) albo od kogos ze starszego roku?

trzykropkiinicwiecej
17-11-2008, 11:10
...właśnie zostałem zdeklasowany z pozycji największego lenia universum ... ghrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .. nie sądziłem że można bardziej... zniszczyli mój świat!

Misieg
17-11-2008, 12:53
Wystarczy udać się do biblioteki po takie książki jak:
Bieszczady - przewodnik dla prawdziwego turysty - wydawnictwa Rewasz
Karpaty - prof. Kondracki
Przyroda Bieszczadzkiego Parku Narodowego - Tomasz Winnicki, Bogdan Zemanek, 2003
Bieszczady - Kazimierz Zarzycki, Zbigniew Głowaciński

itp. itd
w razie czego pisz na priv lub gg, nie ma co zaśmiecać forum