PDA

Zobacz pełną wersję : Leśniczówka w Berezce

kumus
11-12-2008, 19:34
Witam

Jestem organizatorem obozów językowo - rekreacyjnych dla młodzieży w Bieszczadach w 2009 r. Zamierzamy wszystkie 3 turnusy przeprowadzić w Leśniczówce w Berezce. Proszę o waszą opinię na temat tego ośrodka i ew. możliwości spędzenia wolnego czasu w rejonie w/w miejscowości.
Jeżeli ktoś z Państwa współpracował albo korzystał z usług biura turystycznego "Bieszczady Adventures" to również proszę o opinię. Mamy zamiar wykupić pakiet atrakcji w tej firmie i zastanawiamy się czy korzystać z usług Tych Państwa.

Pozdrawiam - krzysiek

lucyna
11-12-2008, 20:29
Jeżeli właściciel Leśniczówki wyrazi zgodę na ową lokalizację to jest to najlepszy wybór jakiego można dokonać. Lubię ten kameralny ośrodek. Bardzo dobrze karmią, mają atrakcyjne pakiety.
Dostaniesz pakiet. Artur jest przewodnikiem i pilotem, zna znakomicie okolicę.
Zresztą to jest forum internetowe górskie, a nie dla tour-operatorów.
Wspólpracował, zna i poleca.

Basia Z.
11-12-2008, 20:44
Jeżeli ktoś z Państwa współpracował albo korzystał z usług biura turystycznego "Bieszczady Adventures" to również proszę o opinię. Mamy zamiar wykupić pakiet atrakcji w tej firmie i zastanawiamy się czy korzystać z usług Tych Państwa.

Witam !

Nie współpracowałam, ale jeśli chodzi o opinię na temat tej firmy to wystarczy bardziej dokładnie przeszukać to forum.
Było sporo opinii na ich temat.

Należy szukać "Kraina Wilka".

Pozdrowienia

Basia

lucyna
12-12-2008, 07:48
Wyrażonych przeze mnie lub przez osoby nie współpracujące z www.krainawilka.pl mające zdanie na każdy temat.

vm2301
12-12-2008, 08:21
Czyli opinie jakich kolega tu piszący szuka.

Słuchaj Krzyśku,

Po pierwsze firma ta może i solidna, ale...

...dzieciarnia w Bieszczadach się będzie nudzić, nic nie pomogą jazdy na quadach, czy inne atrakcje.

Jeźdźcie do Bukowiny Tatrzańskiej - tam nowy aquapark otworzyli.

Pozdrawiam:)

nord
12-05-2011, 19:44
Witam

Jestem organizatorem obozów językowo - rekreacyjnych dla młodzieży w Bieszczadach w 2009 r. Zamierzamy wszystkie 3 turnusy przeprowadzić w Leśniczówce w Berezce. Proszę o waszą opinię na temat tego ośrodka i ew. możliwości spędzenia wolnego czasu w rejonie w/w miejscowości.

Pozdrawiam - krzysiek
Biuro Bieszczady Adventure organizuje wycieczki itp. byłem na takiej wycieczce i do dziś ją pamiętam. Pracownicy tej firmy wprowadzają w błąd klientów (oszukują). Po wycieczce złożyłem skargę w Urzędzie miasta i na policji, do dziś nie otrzymałem odpowiedzi. Policja jest bezradna do puki członek tej wycieczki żyje.