Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Sezon ogórkowy

Recon
27-02-2009, 10:02
Jak widzę sezon ogórkowy mocno dopadł Bieszczadzkie Forum Dyskusyjne. Niech się już dokończy dzieła wybór miejsca KIMB-u (tutaj też sporo tematów ogórkowych), niech się wreszcie świat zazieleni, niech ludkowie ruszą w góry i coś opiszą bo inaczej to tematy ogórkowe o kotach... matematyce... statystyce... procentach przeróżnych... piernikach... dziadkach i babkach ;)... ludowej Polsce, mnie uśpią na amen a przecież idzie wiosna i czas się obudzić (miśki już to zrobiły!).
Bertrand jedynie ognisko rozpalił ale chyba już zaczyna dogasać ;)
Też nie mam jakoś weny i smak ogórka (ale takiego prawdziwego kiszonego z drewnianej beczki) mnie dopadł i stąd ten tekst.

WUKA
27-02-2009, 10:11
Protestuję w imieniu Babć i Dziadków-dla nas wnuki to jak najpiękniejsza wiosna.Poza tym,to przecież nowi odkrywcy szlaków nam rosną!

Stały Bywalec
27-02-2009, 14:56
Jak widzę sezon ogórkowy mocno dopadł Bieszczadzkie Forum Dyskusyjne. Niech się już dokończy dzieła wybór miejsca KIMB-u (tutaj też sporo tematów ogórkowych), (...)
Waść tu nie wypisuj o sezonie ogórkowym, jeno odpowiedz na pytanie, które Ci postawiłem na stronie:
http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?t=4926&page=20
(2-gi post od góry na wskazanej stronie).
:-)

Recon
27-02-2009, 15:07
Oki, więc to czynię ale tam... by był porządek.

lucyna
27-02-2009, 18:52
Skoro tu nudzicie się to zapraszam na www.forum.turystyka-gorska.pl/viewtopic.php?t=6802start=180 (http://www.forum.turystyka-gorska.pl/viewtopic.php?t=6802start=180) . Tworzę tam we współpracy z naszymi Kolegami Wojtkiem i Traumą przewodnik po Bieszczadach. Na razie jest w mojej ocenie całkiem, całkiem ale. No właśnie, do końca nie jestem zadowolona z tych gadek. Na szczęście udało mi się uratować wątek przez rozp.. go przez Baśkę. Gdyby ktoś chciał nam pomóc i zamieścić fotorelację to zapraszam.

vm2301
27-02-2009, 20:46
Dementuję, ja żadnego przewodnika nie tworzę....

Od czasu do czasu wrzucam kilka fotek na forum, które odkopałem ;) zarejestrowałem się ze 4 lata temu, a odezwałem po raz chyba drugi;)...i tyle.

Drugie dementi, Baśka nic nie chciała moim zdaniem rozpie...olić. rzuciła jedynie żartobliwie jedno zdanie... a że na Ciebie Lucynko działa to jak uderzenie bejzbolem...no to wszyscy wiedzą;) hihihi

Gdyby jedno zdanie miało wątek rozwalić, to nie byłoby sensu go bronić.

Pozdrawiam moją ulubiona przewodniczkę i resztę świata;)

lucyna
27-02-2009, 23:15
Ja dementuję dementi. Potwornie boli mnie ząb więc nie pyszcz bom wściekła.
Jedno zdanie, dobre, dobre. Na szczęście watek jest pod ochroną. Szukaj proszę dalszych zdjęć. Nie tylko do wątku bieszczadzkiego. Z ot-u powstanie ten poświęcony atrakcjom Polski, ze szczególnym uwzględnieniem zamków. Sądzę więc że dziewczynom będzie miło jak wrzucisz jakąś fotorelacyjkę np. z Sandomierza.

Henek
28-02-2009, 22:21
Sezon ogórkowy ??
ja zacząłem dzisiaj SEZON rowerowy (o moja d... coś o tym wie)
a jutro 3 wodospady !!!
gdzie to jest ?

majka777
28-02-2009, 22:42
Sezon ogórkowy ??
ja zacząłem dzisiaj SEZON rowerowy (o moja d... coś o tym wie)
a jutro 3 wodospady !!!
gdzie to jest ?

Henek,

Rzeszów, woda i rower kojarzy mi się natychmiast ze ścieżką wzdłuż Wisłoka :)

Stały Bywalec
01-03-2009, 07:10
Pewnie że nie "ogórkowy" - sezon turystyczny trwa cały rok !!!
Wczoraj (w sobotę 28 lutego) przeszedłem jakieś 20 - 21 km po Puszczy Kampinoskiej, z czego około połowę w towarzystwie Wojtka1121 (umówiliśmy się i spotkaliśmy na szlaku).

I była to już moja 5-ta tegoroczna, całodzienna wyprawa do puszczy. Byłoby takich wycieczek jeszcze więcej, gdyby nie to, że w styczniu "zaliczyłem" jakąś grypę (lub silne przeziębienie, nie wiem dokładnie, gdyż u lekarza nie byłem).