Zobacz pełną wersję : Namiot w bieszczadach
parcewal
15-06-2009, 21:32
Witam. W lipcu wybieram się ze znajomymi pod namioty w Bieszczady. Noclegi zaplanowane w Wetlinie, Brzegach Górnych, Wołosate, Ustrzyki Górne oraz Polańczyk. I w związku z tym moje pytanie. Czy miejsca na polach namiotowych trzeba rezerwować? Tzn, podać informację dla właścicieli kiedy i ile namiotów przyjedzie? Jak wygląda tam sprawa z miejscem? Za wszystkie informację będę dozgonnie wdzięczny.
Pozdrawiam,
Grzesiek
PS. Jeśli przeoczyłem podobny temat to przepraszam, troszkę jednak poszukałem ;-)
Witam. W lipcu wybieram się ze znajomymi pod namioty w Bieszczady. Noclegi zaplanowane w Wetlinie, Brzegach Górnych, Wołosate, Ustrzyki Górne oraz Polańczyk. I w związku z tym moje pytanie. Czy miejsca na polach namiotowych trzeba rezerwować? Tzn, podać informację dla właścicieli kiedy i ile namiotów przyjedzie? Jak wygląda tam sprawa z miejscem? Za wszystkie informację będę dozgonnie wdzięczny.
Pozdrawiam,
Grzesiek
PS. Jeśli przeoczyłem podobny temat to przepraszam, troszkę jednak poszukałem ;-)
Jedynie w Ustrzykach miałem problem z miejscem na polu, ale zawsze sa jeszcze miejsca pod prywatnymi domami. Tak więc ogólnie mówiąc taki problem raczej nie występuje. Można jechać bez rezerwacji:-P
Ahoj,
Piszę z własnego doświadczenia - nigdy w Bieszczadach nie zdarzyły mi sie problemy z miejscem pod namiot - czy to na polu namiotowym, czy na dziko (poza Parkiem), czy u kogoś pod chałupą...
pzdr,
celia
namiot to zawsze gdzieś rozstawisz...
no chyba że to 10 namiotów lub namiot 30 osobowy :D
pozdrawiam
zadzwonić i zapytać chyba nigdy nie zaszkodzi:) ale ja jeżdżę zawsze w ciemno - coby nie robić zamieszania jak nagle zachce mi się pospać na innym kawałku trawy (kamienia, jeśli to w kremenarosie;)) pozdr.
Witam. W lipcu wybieram się ze znajomymi pod namioty w Bieszczady...
Z moich obserwacji wynika, że miejsca na polach namiotowych są zawsze i nie ma problemu z rozbiciem namiotu. Nawet odważę się powiedzieć, że coraz mniej tych namiotów jest rozbijanych niż kiedyś!
Ja też nigdy nie rezerwuję żadnych miejsc na polach namiotowych i zawsze mam gdzie ten namiot postawić, więc nie ma się co martwić.