Zobacz pełną wersję : piosenka "fantazja" ;)
znacie piosenke "fantazja" fasolek??
czy kiedys zastanawialiscie sie o czym jest ta piosenka??
http://www.youtube.com/watch?v=xF0ISrMFliY&feature=related
tomas pablo
18-06-2009, 15:31
hiciora nie znałem....:sad:...( za stary już jestem, widać) -ale szkiełko cool;), i kwiatki też smakowite, żywiczne, aromatyczne....:roll:
ogólnie Bubo- obśmiałem się ( i to bez szkiełka ! )..............
Trismela
18-06-2009, 17:24
nie patrzyłam na to od tej strony.. a coś w tym jest :lol:, a przebój z lat dziecięcych przecież dobrze znany.. poprawiałam sobie humor
dzięki :-D
majka777
18-06-2009, 17:47
Mam nadzieję, że nie wyjdę na malkontentkę, ale twardo staję w obronie Fasolek! To idole mojego dzieciństwa :-)
Nie mają one nic wspólnego z żadnymi "ziołami"! Te "zioła" niestety kojarzą się głównie z zanikami w korze czołowo-skroniowej.
trzykropkiinicwiecej
21-06-2009, 14:46
..e tam nic nie mają... najlepiej się ją śpiewa po soczystym holenderskim lolku biegnąc za rękę z kilkoma chłopakami w gumakach po zaporze w Solinie... a zdarzały się takie widoki zdarzały...
Trismela
21-06-2009, 20:16
:lol:
fantazjaaaaaaa
Trismela
21-06-2009, 20:18
..e tam nic nie mają... najlepiej się ją śpiewa po soczystym holenderskim lolku biegnąc za rękę z kilkoma chłopakami w gumakach po zaporze w Solinie... a zdarzały się takie widoki zdarzały...
:lol:
fantazjaaaaaaaa
majka777
21-06-2009, 20:39
W takim razie ja już nic nie mówię ... :-)
..e tam nic nie mają... Najlepiej się ją śpiewa po soczystym holenderskim lolku biegnąc za rękę z kilkoma chłopakami w gumakach po zaporze w solinie... A zdarzały się takie widoki zdarzały...
:-D to musiala byc impreza!!!!
trzykropkiinicwiecej
22-06-2009, 21:13
..oj była... ;-)