Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Koszulka forumowa, edycja 2009

Strony : 1 [2]

WUKA
28-08-2009, 23:12
Coooo? Ja też byłam 15ego w Łopience!!!

konik
28-08-2009, 23:19
Ja byłem tak między 12.30 a 13.30, potem poszedłem na Łopiennik, a Ty?

WUKA
28-08-2009, 23:27
A ja na mszy "zielnej"o 15tej i...jeszcze ktoś forumowy był!

WUKA
28-08-2009, 23:32
a 13ego było tak http://www.malzenstwo.art.pl/wew.php?id=2 .Ale to wątek "koszulkowy"i zaraz nas któryś "zielony"pogoni stąd...na trawkę!

konik
28-08-2009, 23:55
Ja musiałem wrócić do Baligrodu.

Czas nie słucha, nie patrzy
tylko daje jak leci
do teatru groteski
lub do szczęścia bilecik.

Świerszcz za oknem znów cyka, a ja zadumałem się...

Do-misiek
29-08-2009, 23:26
Wróciłam z gór, a w skrzynce zastałam niespodziankę! Dzięki Marcowy :D

Derty
30-08-2009, 11:24
Hej:)
A my się już stroimy w koszulki i paradujemy po okolicy punktu kontaktowego:P Dzięki Marcowy za pomysł i realizację
D.

WUKA
30-08-2009, 12:23
No to ja jak po Oskarach:
-dziękuję Marcowemu za pomysł i realizację
-Michałowi za projekt
-tym co projekt wybrali
-Poczcie Polskiej za dostarczenie
-noszącym z dumą,że to czynią
A wszystko KU CHWALE FORUM DYSKUSYJNEGO! FO-RUM,FO-RUM!

jacek72
30-08-2009, 13:41
Koszulka dotarła też na Dolny Śląsk,jest ok-dzięki Marcowy

konik
30-08-2009, 22:42
No to ja jak po Oskarach:
-dziękuję Marcowemu za pomysł i realizację
-Michałowi za projekt
-tym co projekt wybrali
-Poczcie Polskiej za dostarczenie
-noszącym z dumą,że to czynią
A wszystko KU CHWALE FORUM DYSKUSYJNEGO! FO-RUM,FO-RUM!

Ja bym dorzucił do tego jeszcze moją szanowną małżonkę, która, odkąd jestem w koszulce, nie tylko jest ze mnie bardziej zadowolona (aleś wystrojony mój koniku!), ale jeszcze to wszystko sfinansowała (no co, sponsoring ostatnio jakby w modzie).

Xiro
31-08-2009, 09:22
No i do nas też koszulki dotarły :)

Stały Bywalec
31-08-2009, 11:35
No i mamy nasz "strój organizacyjny".

Wczoraj wędrowaliśmy po Puszczy Kampinoskiej z Wojtkiem1121, Pyrą57 oraz piękniejszymi połowami: Pyry i moją.
Ja, Wojtuś i moja małżonka wystroilismy się (specjalnie na przyjęcie Państwa Pyrów) właśnie w koszulki.
A na nich - wiadomo co. Napis czytelny tylko z bliska, za to kontury cerkwi i wschodnich krzyzy są widoczne nawet z nieco dalszej odległości.

Wyglądaliśmy jak przedstawiciele jakiejś sekty !
:-D:-D:-D

A gdy tak ubrani spotkamy się wszyscy na KIMB-ie, to postronny obserwator nie będzie miał już żadnych wątpliwości.
:-D:-D:-D

Marcowy
31-08-2009, 12:15
A ja jeszcze raz chciałbym podziękować Michałowi za genialny projekt i wszystkim koszulkofanom za poważne podejście do tematu, czyli m.in. terminowe wpłaty :-D Nie oszukujmy się - gdyby wszyscy nie dokonali przelewów na czas, akcja nie przebiegłaby tak gładko.

Niniejszym można ogłosić, że główny cel akcji - wyprodukowanie pierwszej edycji koszulek forumowych przed końcem wakacji - został osiągnięty!!! Jeszcze raz wielkie podziękowania i szacunek dla wszystkich zaangażowanych! :-)

PS. 1. Ostatnia wolna L-ka trafi do Stevena, znanego niektórym z ostatniego KIMB-u. Kolega powrócił już na Albionu łono, ale obiecał, że w ramach przyszłorocznego urlopu ponownie odwiedzi Bieszczady.

PS. 2. Ostatecznie zatem pula zaoszczędzonych podczas akcji środków, które zostaną wydane na przyszłoroczny KIMB, powiększyła się do 120 złotych polskich.

sturnus
31-08-2009, 17:01
No i do nas też koszulki dotarły :)

No to na zime jak znalazł! :-D

Pozdrawiam

Stały Bywalec
31-08-2009, 17:06
A ja jeszcze raz chciałbym podziękować Michałowi za genialny projekt (...)[/I]
A ja teraz proponuję, aby przyznać Marcowemu i Michałowi (już teraz, przez aklamację, bez żadnego głosowania) tytuły roku:

Powsimorda Tekstylny

:-D

adamr
31-08-2009, 19:32
Dzisiaj ,po powrocie z Bieszczadów, odebrałem z poczty zieloną koszulkę
Fajnie się w niej prezentuję .Wielkie dzięki za pomysł,wykonanie i spory nakład pracy przy rozsyłaniu tiszertów
Co do "powsimordy tekstylnego",zmienił bym na"tiszertowego" .

Stały Bywalec
31-08-2009, 20:43
(...)
Co do "powsimordy tekstylnego",zmienił bym na"tiszertowego" .
Zgadzam się co do niefortunności wcześniej proponowanej przez mnie nazwy. Ale i Twoja jest jakaś taka "nijaka" (tiszert ?)

A zatem:

Dla Marcowego i Michała proponuję tytuły:

Powsimorda - Koszula Naszego Forum najbliższa ciału

paszczak
03-09-2009, 18:34
i do nas też koszulki dotarłyHa!
Dla Was sprawa już dawno przebrzmiała,
a oto przed chwilą i w moje łapy wpadł zgrabny pakiet :)
Z podziękowaniami i pozdrowieniami,
paszczur

Basia Z.
03-09-2009, 18:43
Kiedy wróciłam ze wschodu koszulka już na mnie czekała.
Serdeczne podziękowania :-)

B.

Marcowy
03-09-2009, 21:40
Ja również po raz kolejny - ale wciąż z niekłamaną satysfakcją - dziękuję :-)

Ponieważ wiem, że ostatnia tura wysyłkowa trafiła w ręce zamawiających, zakładam, że wszyscy koszulkożercy tiszerta już dostali. Mam jednakowoż prośbę o pilną informację, jeśli do kogoś paczka nie dotarła, o ile oczywista są takie przypadki :-)

WUKA
03-09-2009, 21:42
A tak na marginesie - TO BYŁA NAJSPRAWNIEJSZA AKCJA JAKA TU ZAISTNIAŁA!!BRAWO!!!

andrzej627
03-09-2009, 23:42
TO BYŁA NAJSPRAWNIEJSZA AKCJA JAKA TU ZAISTNIAŁA!!BRAWO!!!
Racja. Marcowy, dołączam się do gratulacji.

wp.krzysztof
04-09-2009, 10:11
Nie wiem czy mam prawo zabierać tutaj głos, jako że akcję przegapiłem, koszulki nie mam :sad:.

Ale .... Tytuł "Powsimorda Tekstylny" jest cool.

Krótki, treściwy i odrobinę.... z minionej epoki. (taki bardziej Gierkowski, ... jak przemysł tekstylny)

WUKA
04-09-2009, 10:18
Mnie się też TEKSTYLIA podobają (takie bliższe ciału). Może jeszcze będzie "drugi nakład" dla spóźnialskich?

wp.krzysztof
04-09-2009, 10:20
hmmm .... nieśmiało liczę na dogrywkę

Piskal
04-09-2009, 10:22
Hym.. Może to nie głupi pomysł z dogrywką, może i ja zamówię jeszcze jedną?

Pastor
05-09-2009, 16:06

Ja również potraktowałbym to jako okazje do przystrojenia córki i tej Mojej Katastrofy! (sztuk dwie). + P......

Stały Bywalec
05-09-2009, 23:18
To i ja poproszę jeszcze 5 sztuk - koniecznie takich samych.
.

Tarnina
06-09-2009, 09:39
A ja tak nieśmiało zaproponuję jakąś wersję typowo damską , bo mój Maniuś zamówił mi L ( jako ,że drobna nie jestem ), ale nie wziął pod uwagę ,że to L męska :) Wię jakby ktoś się zdecydował na dogrywkę proszę o wzięcie tego pod uwagę.

Duch_
06-09-2009, 10:03
Jeżeli było by to możliwe to chciałbym 1 szt rozmiar XL. Pozdrawiam.

shrek
06-09-2009, 10:27
właśnie dorwałem sie do internetu i obwieszczam wszem i wobec, że i u mnie koszulka jest cała i pięknuśka :D. nie moge sie doczekać kiedy posmigam w niej w Bieszczadach :D.

p.s. moja skromna propozycja II edycji koszulek, to może pomysł na drugie logo?? albo zajęcie tylnej części koszulki ??

adamr
06-09-2009, 12:14
Jeżeli już ma być druga edycja, to niech się chociaż odróżnia od pierwszego wydania,np.czarna z białym nadrukiem, czy cóś innego...
I może ,żeby nie obciążać Marcowego zrobić to jakoś komercyjnie, no nie wiem ...Ale to zależy od ilości chętnych.

asia999
06-09-2009, 17:46
a poza tym skoro tak dobrze nam idą forumowe gadki to moze powinny też się uszyć forumowe gatki...;)

i naprawdę gratuluję sprawnie przeprowadzonej akcji koszulkowej.

WUKA
06-09-2009, 18:25
Nie chcę się wypowiadać za innych,ale uważam że nie zmienia się zasad meczu przed dogrywką.Skoro ma być" dodruk" to znaczy,że to samo.Jaki widzicie powód,zeby koszulki"z drugiej tury"były inne?Znowu jakieś zamieszanie,które wywoła (jak bywało) falę dyskusji,dywagacji,pomysłów,wersji itp.Są chętni,bo się spóźnili,zagapili,namyślali to trzeba pisac zamówienie,słać kasę,drukować i nosić!! A jak chce się różnić,to koszulek przecież dostatek wszędzie!

konik
06-09-2009, 22:33

Ja również potraktowałbym to jako okazje do przystrojenia córki i tej Mojej Katastrofy! (sztuk dwie). + P......

To i ja poproszę jeszcze 5 sztuk - koniecznie takich samych

Jeżeli było by to możliwe to chciałbym 1 szt rozmiar XL. Pozdrawiam.

Jak Marcowy nic z tym nie zrobi, to przeczuwam czarny rynek koszulek! Ceny od 100 zł w górę, a i tak będą szły jak ciepłe bułeczki!:-D

Do-misiek
06-09-2009, 23:33
Jakby były to skuszę się na jeszcze jedną - dla Taty. Strasznie zazdrości jak paraduję w swojej, mówi że w tak ładnej koszulce "górskiej" nigdy mniei nie widział ;]

konik
07-09-2009, 09:03
No proszę, kolejna... Słyszałem że już chińczycy się interesują dodrukiem:-D

wtak
07-09-2009, 14:26
ja także jestem zdecydowany na 1 szt XL :)

Marcowy
07-09-2009, 15:40
PT Klienci :-P Pisałem już dwukrotnie, więc mogę i po raz trzeci: jeśli o mnie chodzi, to na pewno nie podejmę się organizowania dogrywki koszulkowej w tym roku. Podczas wakacji byłem w stanie zapewnić sprawny przebieg akcji i tylko dlatego się sprawy podjąłem. Teraz - z różnych względów - nie mógłbym zagwarantować odpowiedniej organizacji, więc się do zagadnienia nawet nie zbliżam. Ale...

Jeśli ktoś czuje nieprzepartą chęć wejścia w posiadanie kolejnych koszulek, to... pewnie ma początki uzależnienia ;) ale może wszak:
1. Poprosić mnie via PW o logo i trzasnąć sobie jego dowolną liczbę u jakiegokolwiek producenta na jakiejkolwiek odzieży.
2. Zebrać kilka zamówień z forum i razem wysłać do dowolnego producenta.
3. Zamówić identyczną koszulkę bezpośrednio u producenta, który robił nam cały wcześniejszy nakład. Dane także mogę przesłać via PW.

Nie mam żadnego interesu, żeby reklamować tego "mojego" producenta, ale firma ta ma nasze logo w odpowiednim formacie, ma te same koszulki, ma sprawdzoną technologię produkcji, więc generalnie wie, o co chodzi i może zrobić identyczne tiszerty. Natomiast osoby o bardziej wyrafinowanym guście mogą wybrać inny krój i kolor koszulki, a także zażyczyć sobie inny kolor logotypu 8) "Mój" wydawca zrobi nawet pojedynczą sztukę, taką ofertę ma także na Allegro (o ile pamiętam, w takim przypadku koszt wynosi 25 zł plus przesyłka).

Naprawdę było mi miło to wszystko zorganizować i bardzo się cieszę, że mieliśmy happy end, ale nie mogę się tym zajmować częściej niż raz do roku. Dziękuję za zrozumienie i pozdrawiam :-P