Zobacz pełną wersję : Na szczęście
diabel-1410
20-04-2010, 18:04
Wszystkich obecnych bardzo proszę o trzymanie za mnie kciuków 28.04.10 tak ok 9 rano. Ci z was którzy wiedzą trzymać bedą na pewno a resztę o to proszę-wyjaśnię już 29
Ja trzymam od chwili otrzymania wiadomości i proszę Anioły, żeby były przychylnie pomocne. To musi się udać!!!!
Ja też trzymam;-)))mocnoooooooooooooooooooo
Wszystkich obecnych bardzo proszę o trzymanie za mnie kciuków 28.04.10 tak ok 9 rano. Ci z was którzy wiedzą trzymać bedą na pewno a resztę o to proszę-wyjaśnię już 29
Egzamin gimnazjalny - część matematyczno-przyrodnicza?;)
Trzymam. Powodzenia:-)
Już nie mogę się doczekać oblewania sukcesu :-)
Kciuki trzymam, i tak jak Ci mówiłem, wszystko rozstrzygnie się w moje urodzony. Mam nadzieję, że sprawisz mi ten prezent i wszystko dobrze się ułoży!
diabel-1410
28-04-2010, 16:45
No dobrze -dla nie wtajemniczonych-prośba o trzymanie kciuków byla spowodowana tym że startowałem w przetargu o Bacówkę pod Honem.Przegrałem z dziewczyną z Poznania,nie wiem o jaką kwotę gratuluję nowej prowadzącej,a sam czekam na następny przetarg,a może sam coś kupię i będę tam gospodarzył-dzięki dla tych którzy mnie wspierali:-)
szkoda;-(
no ale będzie dobrze!
zburzyłeś Czapie cały plan :-(
...a może sam coś kupię i będę tam gospodarzył...
według jednej z bieszczadzkich opowieści, na Żebraku stała kiedyś karczma o tej samej nazwie, ponoć jeszcze w 1915r.
Może byś wskrzesił legendę? :-)
Co prawda elektryczności nie ma, ale woda jest :-)
Petefijalkowski
29-04-2010, 21:59
Diabeł - orientujesz sie od kiedy nowa osoba będzie tam gospodarzyć? Rezerwowałem noclegi okołorzeźnickie (3-5.06) to babka spod Honu mówiła mi że wtedy pewnie będzie juz nowy gospodarz... dzięki!
P.