PDA

Zobacz pełną wersję : Niebylecki Jawornik

mario_l
13-06-2010, 20:49
Witajcie,
w sobotę będę pracował ( fofki ) w Niebylecki Jawornik, nigdy nie byłem w Bieszczadach a zdążyła sie okazja. Planuje przyjazd w okolice Jawornika w czwartek wieczorem, mam 40-tke na karku i doświadczenie w pieszych wycieczkach. Proszę o pomoc gdzie mógłbym pochodzić, nacieszyć się widokami i zamieszkać ( dwie noce). Sedze już jakiś czas i szukam, a możne jakiś forumowicz poradził by mi coś, za co bym był wdzięczny.

pozdrawiam Mariusz

tomas pablo
13-06-2010, 21:20
witaj !
...hmmm- Jawornik N. to raczej Pogórze Dynowskie.W Biesy jeszcze kawałeczek jest.;) . Ale z Jawornika blisko masz do Odrzykonia - fajne ruiny zamku, rezerwat Prządki ... a na wschód jest Pogórze Przemyskie - sporo fajnych cerkiewek (np. Ulucz ) i teren dziki do poszwędania się . Oczywiście , jeśli chcesz w Bieszczady.............Pozdro !

dziabka1
13-06-2010, 22:08
Eeeeee... Ja przepraszam że zapytam.. A co to są fofki i jak się z nimi/na nich/dla nich pracuje?
:)

mario_l
13-06-2010, 22:14
fotki - zdjęcia, mam zlecenie na zrobienie kilka :)

witia-kotia
14-06-2010, 22:27
potwierdzam Tomas Pablo
Jawornik Niebylecki to zdecydowanie Pogórze Dynowskie i w Bieszczady jeszcze kawałek.
za to najciekawsza część tego pogórza tuż- rejon Czarnorzek- Odrzykonia i Węglówki
noclegi to raczej średnio,
polecam gospodarstwa agroturystyczne w okolicy zamku Kamieniec np Pod Skałami, lub u Basi i Marka Marciszów,
więcej szczegółów mogę jeszcze dorzucić nie zapychając forum
Zapraszam w Krainę Zamieszańców