PDA

Zobacz pełną wersję : Bieszczadzkie gumtree

Bieszczaders
20-06-2010, 17:51
Ruszył serwis bezpłatnych ogłoszeń wszelkiego typu i rodzaju pod adresem: www.bieszczady-ogloszenia.pl (http://bieszczady-ogloszenia.pl).
Generalnie jest bardzo dużo wszelkiego typu serwisów ogłoszeniowych (raczej płatnych) skoncentrowanych na noclegach i kwaterach w Bieszczadach, natomiast brakowało innych dziedzin życia jak: praca, handel, usługi, firmy lokalne, edukacja, nieruchomości, społeczności, zwierzęta, itp. Zamiast rozwozić ulotki, oklejać przystanki i słupy można wrzucić w kilka sekund bezpłatne ogłoszenie. Co sądzicie?:-P

Krzysztof Franczak
20-06-2010, 18:34
Zamiast rozwozić ulotki, oklejać przystanki i słupy można wrzucić w kilka sekund bezpłatne ogłoszenie. Co sądzicie?:-P
Sądzę ,że narazie lepiej rozwozić ulotki, pewnie mnie nie polubisz za to ale życzę powodzenia.

batmanek
20-06-2010, 19:28
Myślę ( więc jestem ;) ) , że ta inicjatywa może być na plus - ale musi spełnić dwa warunki.
1. Mieć sporą liczbę odwiedzin.....
2.Nie przerodzić się ( w miarę zainteresowania ) w płatna stronę ......

Bieszczaders
21-06-2010, 21:12
Strona powstała 2 dni temu toteż jeszcze musi sie przebic i zostać zauważona (kwestia czasu). W tym zakresie co obecnie nie planujemy wprowadzenia żadnych opłat.

Krysia
21-06-2010, 21:30
Strona powstała 2 dni temu toteż jeszcze musi sie przebic i zostać zauważona (kwestia czasu). W tym zakresie co obecnie nie planujemy wprowadzenia żadnych opłat.
a potem jak się wypozycjonuje to już inna bajka :-P