Zobacz pełną wersję : buty trekingowe dla psa....
http://allegro.pl/ruffwear-buty-trekkingowe-dla-psa-czerwone-4-szt-i1455308901.html#gallery
Swiat sie konczy. Niehybnie zmierza ku koncowi.....
i tak i nie. Jeśli ktoś wykorzystuje do pracy w zaprzęgu... ostry lód może im uszkodzić łapy. Osobna sprawa, że takich osób jest niewiele...
Swiat sie konczy. Niehybnie zmierza ku koncowi.....
identyczne mialam skojarzenie... ze ta cywilizacja musi upasc....
oni maja chyba jakiegos dobrego dilera! ;)
http://allegro.pl/karusek-kwispelbeer-piwo-dla-psow-pojem-0-33-i1450605927.html
Skoro na pasztecie z kury jest kura, to jest to piwo z psa ;)
Ojtam, ojtam, niektóre psy chcą nasz ludzkie kraść, a tak mają swoje;-)))
Albo konie. Karino oglądali?
Co do butów to ja swoim bym kupiła jakbym zabierała w miejsca, gdzie mogą sobie łapy poranić np skaliste góry jakieś Tatry wysokie albo coś.
Nawet nie wiecie jak taka zraniona łapa psa boli, jak się paprze przy gojeniu i jak krwawi.
;(((
Kiedyś psy nie były zabierane wszędzie, teraz gdy to się zmieniło trzeba dbać o swojego pupila.
Konie się już od wieków kuje z podobnego powodu-ochrony ich stópek;-) i nikt nie uważa tego za koniec świata;-)
Basia Z.
18-02-2011, 08:03
Skoro na pasztecie z kury jest kura, to jest to piwo z psa ;)
Taaa, aby nawiązać do tematu forum - w latach 70 i 80, w czasach niedoboru w sklepach wszelkiego żarcia bardzo popularny w górach był pasztet z niemowląt.
Takie niewielkie puszki z uśmiechniętym niemowlakiem, znacznie smaczniejsze i trochę tańsze (chyba były dotowane ?) od zwykłych pasztetów.
B.
Co do butów to ja swoim bym kupiła jakbym zabierała w miejsca, gdzie mogą sobie łapy poranić np skaliste góry jakieś Tatry wysokie albo coś.
Nawet nie wiecie jak taka zraniona łapa psa boli, jak się paprze przy gojeniu i jak krwawi.
;(((
ja bym raczej psa nie zabrala w tatry wysokie z racji ze moze zleciec ze skaly (pies sie chyba lancucha nie przytrzyma?) niz z racji na otarte stopki...
Suma sumarum ten wynalazek nie jest niczym nowym. Psy biorące udział w wyścigach psich zaprzęgów zawsze nosza buty bo wrtość psa jest taka jak zdrowie jego łap. Nawet w mieście czasami warto coś takiego założyć pupilowi. W tym roku ostro sypano solą ulice i chodniki co powodowało, że idąc z pupilem na spacer często musiałem oczyszczać łapy piechowi bo nagle zaczynał kuleć.