PDA

Zobacz pełną wersję : buty trekingowe dla psa....

buba
17-02-2011, 21:10
http://allegro.pl/ruffwear-buty-trekkingowe-dla-psa-czerwone-4-szt-i1455308901.html#gallery

admin
17-02-2011, 23:38
Swiat sie konczy. Niehybnie zmierza ku koncowi.....

Barnaba
17-02-2011, 23:52
i tak i nie. Jeśli ktoś wykorzystuje do pracy w zaprzęgu... ostry lód może im uszkodzić łapy. Osobna sprawa, że takich osób jest niewiele...

buba
18-02-2011, 07:15
Swiat sie konczy. Niehybnie zmierza ku koncowi.....

identyczne mialam skojarzenie... ze ta cywilizacja musi upasc....

oni maja chyba jakiegos dobrego dilera! ;)
http://allegro.pl/karusek-kwispelbeer-piwo-dla-psow-pojem-0-33-i1450605927.html

wtak
18-02-2011, 07:47
Skoro na pasztecie z kury jest kura, to jest to piwo z psa ;)

Krysia
18-02-2011, 07:58
Ojtam, ojtam, niektóre psy chcą nasz ludzkie kraść, a tak mają swoje;-)))
Albo konie. Karino oglądali?
Co do butów to ja swoim bym kupiła jakbym zabierała w miejsca, gdzie mogą sobie łapy poranić np skaliste góry jakieś Tatry wysokie albo coś.
Nawet nie wiecie jak taka zraniona łapa psa boli, jak się paprze przy gojeniu i jak krwawi.
;(((
Kiedyś psy nie były zabierane wszędzie, teraz gdy to się zmieniło trzeba dbać o swojego pupila.
Konie się już od wieków kuje z podobnego powodu-ochrony ich stópek;-) i nikt nie uważa tego za koniec świata;-)

Basia Z.
18-02-2011, 08:03
Skoro na pasztecie z kury jest kura, to jest to piwo z psa ;)

Taaa, aby nawiązać do tematu forum - w latach 70 i 80, w czasach niedoboru w sklepach wszelkiego żarcia bardzo popularny w górach był pasztet z niemowląt.
Takie niewielkie puszki z uśmiechniętym niemowlakiem, znacznie smaczniejsze i trochę tańsze (chyba były dotowane ?) od zwykłych pasztetów.

B.

buba
18-02-2011, 18:20
Co do butów to ja swoim bym kupiła jakbym zabierała w miejsca, gdzie mogą sobie łapy poranić np skaliste góry jakieś Tatry wysokie albo coś.
Nawet nie wiecie jak taka zraniona łapa psa boli, jak się paprze przy gojeniu i jak krwawi.
;(((

ja bym raczej psa nie zabrala w tatry wysokie z racji ze moze zleciec ze skaly (pies sie chyba lancucha nie przytrzyma?) niz z racji na otarte stopki...

Pyra.57
18-02-2011, 19:15
Suma sumarum ten wynalazek nie jest niczym nowym. Psy biorące udział w wyścigach psich zaprzęgów zawsze nosza buty bo wrtość psa jest taka jak zdrowie jego łap. Nawet w mieście czasami warto coś takiego założyć pupilowi. W tym roku ostro sypano solą ulice i chodniki co powodowało, że idąc z pupilem na spacer często musiałem oczyszczać łapy piechowi bo nagle zaczynał kuleć.