PDA

Zobacz pełną wersję : Trzymaj się, Pastorze! [wątek wydzielony]

mAAtylda
13-04-2011, 12:22
Witaj Krysiu!
Ja mogę się wypowiedzieć tylko co do szczegółów technicznych w/w sprzętu. Pozwolę sobie przywołać pierwszy mój post w tym temacie, gdzie zaznaczyłem że ów sprzęt jest "prawie" oryginalny z naciskiem na "prawie". Oryginalne jest żelazo i punca kowalska,także pieniądze pochodzą z lat 1893-95 , reszta to żmudna praca odtworzeniowa.
Możesz więc w sposób jak najbardziej uprawniony twierdzić że jest to ściema czy też "prawie" ściema.
Nie mam żadnego wpływu na to w jaki sposób ów sprzęt będzie licytowany bo ja zrzekłem sie wszelkich praw, zastrzegając sobie tylko udział w licytacji na ogólnych warunkach.
Poniewaz nie będę mógł być na KIMB-ie, poprosiłem Marcina S. o pomoc i On sie zgodził reprezentować na KIMB-ie moje zobowiązania.
Jedynym motywem mojej inicjatywy była chęć niesienia choćby tylko minimalnej pomocy młodemu człowiekowi tak ciężko doświadczonemu kalectwem.
To już jest ostatni przejaw mojej aktywności na tym Forum.
Z powodu pogarszającego się stanu zdrowia a także z powodu pewnych problemów osobistych, zmuszony jestem zaniechać wszelkiej aktywności. Problemy te nie są tego rodzaju żeby o nich pisać publicznie, przedstawiłem je Adminowi i On je potraktował ze zrozumieniem. Mam oczywiście nadzieję że zdrowie się poprawi a problemy znikną ale na razie jest jak jest.
Forum bez Pastora może spokojnie funkcjonować, w razie czego jest jeszcze Arcybiskup!
.................................................. .....................Pozdrawiam wszystkich ciepło i serdecznie + Pastor ręką własną

Ale tj nie będzie to forum, liczy się smak i szczypta pieprzu....
Wracaj Pastorze szybko do zdrowia - Twoja misja jeszcze nie skończona :)

Krysia
13-04-2011, 12:31
Trzymaj się cieplutko więc!
I zdrowia przede wszystkim!
Reszta się ułoży, zobaczysz.

Marcowy
13-04-2011, 13:13
Kłaniam się nisko i trzymam kciuki za sprawy. Wierzę, że - mimo wszystko - wrócisz. Pozdrawiam serdecznie!

trzykropkiinicwiecej
13-04-2011, 13:33
wróci... zawsze wraca.. zresztą bez duchowego przywództwa daleko forum nie zajedzie..

Jabol
13-04-2011, 22:12
Pastor, jestem teraz daleko od Bieszczadów. Ale jeśli powiesz że tam będziesz, przyjadę. Trzym sie Kamracie i czekam na wieści!

sir Bazyl
14-04-2011, 18:51
Trzym się Wielebny i szybko do nas wracaj!
Jako, że modlić za bardzo się nie potrafię, to się choć napiję za Twoje zdrowie! (bo zdrowie jest najważniejsze i trzeba o nie dbać!)

don Enrico
14-04-2011, 22:20
Pastorku ! Mniemam że los zakręci się w dobrą stronę dla Ciebie.
Co prawda nie mogę wypić za Twoje Zdrowie (wybacz),
ale mogę się pomodlić ...i niech Dobry Wszech...- będzie sprzyjający (jeśli tak jest zapisane).

vm2301
15-04-2011, 06:28
Trzymam kciuki:)

bertrand236
15-04-2011, 08:21
Pastorze! Mam nadzieję, że przeczytasz te słowa. Kiedyś na którymś poprzednim KIMBIE zmobilizowałeś mnie do powrotu do pisania relacji. Przez dłuższy czas to robiłem. Później tego zaniechałem. Ponieważ nie możesz przez jakiś /mam nadzieję, ze krótki czas/ przyjechać w Bieszczad, to ja dokończę moją opowieść, coby Ci te górki trochę przybliżyć.
Trzymaj się Wielebny

olgaa
15-04-2011, 08:51
W życiu nie zawsze układa nam się jak byśmy chcieli ,ale wieże Pastorku że Tobie poukłada się jak najlepiej .Z całego serca Ci tego życzę ,trzymam kciuki .

Pierogowy
15-04-2011, 09:26
Jako człowiek małego ducha,
a dużej cielesności ( po pępek ),
życzę :
zdrowia
tak..., zdrowia, aż po szpunt. :-)

Anyczka20
18-04-2011, 15:44
Wierzę w to, że będzie lepiej, Ty też musisz. Z tą wiarą i myślą zaczynaj każdy nowy dzień Twojego życia. Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia ....

Anyczka