PDA

Zobacz pełną wersję : Ktokolwiek mnie zna...

bartoszbukowski
22-09-2011, 14:15
Witam.

nazywam się Bartosz Bukowski, przeczytałem to w swoich dokumentach. Miałem wypadek samochodowy i straciłem pamięć. Nie wiem dlaczego, ale czuję, że muszę pojechać w Bieszczady, żeby odnaleźć to, kim jestem. Jeśli ktoś z was mnie zna, będę wdzięczny za informacje. Znalazłem sobie pociąg na południe. On dojeżdża do stacji Rzeszów Główny. Wyjeżdżam o 6.13. Z Warszawy.

Myślę, że ta wiadomość brzmi dziwnie, ale naprawdę niemal nic nie pamiętam. Mam jakieś przebłyski, na przykład jak korzystać z laptopa albo pojawiają mi się w głowie jakieś osoby. Twarze. Jeśli ktoś z was wie, kim jest Paweł Rosiak albo osoba, która podpisuje się jako occllo, będę wdzięczny za informacje.

Gandalf
22-09-2011, 14:22
albo pojawiają mi się w głowie jakieś osoby. Twarze. Zupełnie na poważnie, to polecam jednak w miejsce wycieczki w Bieszczady, pilną wizytę u specjalisty; na pewno pomoże rozwikłać Twoje wątpliwości. W Bieszczadach takich jednak trudno znaleźć, stąd naprawdę kierunek nienajlepszy :-)

bartoszbukowski
22-09-2011, 14:41
Czuję, że muszę tam pojechać. Wierzę, że wtedy mi się wszystko przypomni. Jechałem już tam, ale nie wiem dlaczego wysiadłem na jakiejś pośredniej stacji. 2 dni zajęło mi dojechanie do Warszawy.

Kusto
23-09-2011, 21:35
Czuję, że muszę tam pojechać. Wierzę, że wtedy mi się wszystko przypomni. Jechałem już tam, ale nie wiem dlaczego wysiadłem na jakiejś pośredniej stacji. 2 dni zajęło mi dojechanie do Warszawy.
...Kurczę... Dawno miałeś ten wypadek? Faktycznie może tak od razu nie zabierać sie w Biesy... Zwłaszcza, że raz coś tam pomyliłeś, dobrze że jakieś resztki pamięci Ci zostały...