PDA

Zobacz pełną wersję : Ustrzyki Górne -czy dostane gaz w kartuszach??

trolik
06-07-2012, 14:05
Hej,przylatuje samolotem do Rzeszowa, tam mam dosłownie chwile na przesiadkę do Ustrzyk, w związku z czym pytanie jak w temacie.Mam kuchenkę na gwint więc takich kartuszy szukam.
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam trolik

marmota_m
06-07-2012, 14:07
Dostać na bank nie dostaniesz ;) Na zakupienie też bym nie liczyła...

misiekjakub
06-07-2012, 15:11
Zdarzyło mi się chyba widzieć w zeszłym roku w którymś sklepie (w tzw. center city albo przy kempingu), ale nie jestem pewien. Zaprawdę rację ma Marmota - nie licz na to, że kupisz, lepiej przywieź ze sobą. Pewniejsze. Jak nie przywieziesz, to moze się okazać że najbliższy kartusz jest do kupienia na ten przykład w UD, a nie w UG ;)

krzychuprorok
06-07-2012, 16:26
Trolik nie wiem ile masz dokładnie czasu na przesiadkę, ale od dworca jest 20 min tam i z powrotem na Mickiewicza do sklepu sportowego gdzie można kupić kartusze na gwint.

Wojtek Pysz
06-07-2012, 18:52
Hej,przylatuje samolotem do Rzeszowa ...
Hej, przyszedł mi do głowy taki pomysł, że w mieście, w którym mają samoloty, być może da się także kupić gaz.

misiekjakub
06-07-2012, 19:01
Wojtku, nie doczytałeś -

Hej,przylatuje samolotem do Rzeszowa, tam mam dosłownie chwile na przesiadkę do Ustrzyk,

- gaz się da kupić na pewno, ale czasu nie...

trolik
06-07-2012, 20:39
Wojtku, nie doczytałeś -

- gaz się da kupić na pewno, ale czasu nie...
Wygląda na to ze będę musiał zmienić mój plan ze względu na gaz... :-).Dzięki Wam za informacje!
Pozdrawiam trolik

Wojtek Pysz
06-07-2012, 20:40
Wojtku, nie doczytałeś -
Doczytałem. Objaśniam, co autor miał na myśli.
a/ To, że w Rzeszowie można kupić gaz, napisał chwile wcześniej Krzychu, napisał nawet gdzie, a jak Krzychu mówi, że można kupić, to wie, co mówi;
b/ Pisząc o mieście, w którym mają samoloty, autor miał na myśli miasto, z którego owe samoloty wylatują, zanim do Rzeszowa przylecą.

Basia Z.
06-07-2012, 22:00
b/ Pisząc o mieście, w którym mają samoloty, autor miał na myśli miasto, z którego owe samoloty wylatują, zanim do Rzeszowa przylecą.

Tylko, że z kartuszami gazowymi nie wolno latać samolotem.

To stały problem "czy i gdzie na miejscu kupię gaz"

Wojtek Pysz
06-07-2012, 22:44
Ja, jako "tuman", w samolotach nieuczony, takich rzeczy nie wiedziałem.

trolik
06-07-2012, 23:20
Gwoli wyjaśnienia dla tych co ze Szczecina mogą chcieć w Bieszczady: OLT lata do Rzeszowa przez Poznań. Potem autobus i po 10 godzinach jesteśmy w UG.bez kartuszy....
Pozdrawiam trolik

misiekjakub
06-07-2012, 23:23
Doczytałem. Objaśniam, co autor miał na myśli.

Bardzo cenne didaskalium, z pierwotnej Twej wypowiedzi wywnioskowałem błędnie że chodzi Ci o Rzeszów.

Ja, jako "tuman", w samolotach nieuczony, takich rzeczy nie wiedziałem.

Ja takoż.

No to kicha... :???::-(:-(

creamcheese
08-07-2012, 00:29
To może przerzucić się na inny opał? Na przykład na chrust? A chrust to można w samolotach?(pytanie do nietumanów samolotowych;))

trolik
10-07-2012, 12:34
Trolik nie wiem ile masz dokładnie czasu na przesiadkę, ale od dworca jest 20 min tam i z powrotem na Mickiewicza do sklepu sportowego gdzie można kupić kartusze na gwint.
Tak wlasnie zrobie :-) znalazlem inne polaczenie i bede mial 3 godz na zakupy. dzieki za wskazowke :-)
pozdrawiam trolik