Zobacz pełną wersję : Noclegi w bacówce pod Honem
Od trzech dni mieszkam w Cisnej w bacówce pod Honem,to że warunki są spartańskie brak łazienek i wc w pokojach było wiadomo, to że sciany są cienkie w pokojach i praktycznie wszystko słychać u sąśiadów też, nie zamykające się okno i trudnosci z zamknięciem balkonu bo zamki są kaput też idzie wytrzymać ,ale to że psy włascicieli wyją już drugą noc do 6 rano a ich własciciele mają to w d....nie zważając na to że zmęczeni ludzie chcą spać,to już przegięcie na całej lini,nigdy więcej noclegu w tym miejscu...:sad:
diabel-1410
20-10-2013, 12:07
a kto jest obecnie dzierżawcą obiektu?
Miejscowy
20-10-2013, 12:08
bo podczas halnego psy wyją, koty drapią, ludzie się wieszają i oberwać można łatwiej, bo wszyscy wkur... chodzą, tak więc.. - witamy w górach!!!
No Gościu jak wyją do 6:00 to mogom bo nie ma uchwały Rady Gminy co by nie mogły.
tolek banan
20-10-2013, 15:52
Od trzech dni mieszkam w Cisnej w bacówce pod Honem,to że warunki są spartańskie brak łazienek i wc w pokojach było wiadomo, to że sciany są cienkie w pokojach i praktycznie wszystko słychać u sąśiadów też, nie zamykające się okno i trudnosci z zamknięciem balkonu bo zamki są kaput też idzie wytrzymać ,ale to że psy włascicieli wyją już drugą noc do 6 rano a ich własciciele mają to w d....nie zważając na to że zmęczeni ludzie chcą spać,to już przegięcie na całej lini,nigdy więcej noclegu w tym miejscu...:sad:
No masz warunki "delux" no ale za 15 zł za nocleg to jakieś atrakcje są.
Po 25 zeta za nocleg w Honie ,a swoje haski trzymają dzień i noc na balkonie pod pokojami,byłem parę dni temu w schronisku Koliba,tam też mają wilczura Spiryta ale nikt go na balkonie w mordę nie trzyma....
No Gościu jak wyją do 6:00 to mogom bo nie ma uchwały Rady Gminy co by nie mogły.
Wyją dokąd gospodarze nie wstaną i nawet w dzień póżniej też...:-(
Deluxie amstafie, czy jak Ciebie tam zowią- byłem w bacówce pod Honem w tym samym terminie co Ty, nawet spalem jakby blizej tych psow, bo pietro niżej i jakoś mi nie przeszkadzaly na tyle,zeby marudzić. Nikt nikogo nie zmusza do siedzenia w jakimkolwiek obiekcie. Zawsze mozna zamienic kwaterę. A poza tym , najlepiej jest powiedziec o problemie gospodarzom na miejscu a nie pier....ć na forum. Na zielonym nie napisales- raczej z jasnych wzgledów, a tutaj sie uzewnetrzniasz dość zaocznie. Uważam ze jak mam jakieś obiekcje do jakiegoś gestora, to najpierw jemu prosto w jaja o tyym mówię, a jesli nie ma reakcji to zastanawiam się czy warto ruszac temat dalej. Tyle do amstafa deluxa.
Na pytanie kto i co w Honie? Otóż, gospodarza tam przemili ludzie, ktorych mialem okazje poznac na imprezie w terminie 18-25 października, z inicjatywa i pomyslami. Terenia i Paweł bacują od jakiegoś czsu w Honie i mają w zanadrzu wiele pomyslów na imprezy. Teraz , na ten przyklad w terminie 23-24 listopada jest impreza poświecona... mówiąc oględnie kulawym aniołom. Kto ciekawy niech zajży na ich profil na fej-zbuku.
Osobiście mam nadzieję, ze ich inicjatywa w doprowadzeniu tego miejsca do ładu okaże sie skuteczna i nie podziela losu innych dojnych krow pttka.
creamcheese
15-11-2013, 17:48
i nie podziela losu innych dojnych krow pttka.
Jerzu, jerzu...też mam taką nadzieje. Przykro gdy leśne dziadki podcinają ludziom skrzydła i gospodarze zmieniają się za często. Jaworzec do wzięcia, Komańcza ma nowych gospodarzy, nie wiadomo ile wytrzymaja...
A deluxowi po prostu żal i wstyd, że ktoś za papierową ścianą pukał lepiej niż on i stąd ta frustracja:mrgreen:
Jerzu, jerzu...też mam taką nadzieje. Przykro gdy leśne dziadki podcinają ludziom skrzydła i gospodarze zmieniają się za często. Jaworzec do wzięcia, Komańcza ma nowych gospodarzy, nie wiadomo ile wytrzymaja...
A deluxowi po prostu żal i wstyd, że ktoś za papierową ścianą pukał lepiej niż on i stąd ta frustracja:mrgreen:
:???:Deluxowi żal tylko że nie spał przez to wycie 2 noce a dorabianie do tego wulgarnego komentarza kol Kremowy uważam za co najmniej prymitywne....to raz,a dwa Jerzu to jak chcesz wiedzieć to powiedziałem o tym wyciu gospodyni po dwóch dniach rano bo tyle wytrzymałem,i otrzymałem odpowiedz że jeden wyje bo drugi podobno uciekł...mnie to guzik interesi, który uciekł itd...wiem tylko że w głęboko w nocy i wczesnie rano powinna być cisza w schronisku i to jest obowiązek gospodarzy żeby o to zadbać,a jesli Jerzu spałeś i nie słyszałeś tego cholernego wycia to wpływ płynów które zdegustowałeś!:mrgreen:..
bartolomeo
15-11-2013, 21:20
nie pier....ć na forum
ktoś za papierową ścianą pukał lepiej niż on
to wpływ płynów które zdegustowałeś!
Czy to jest poziom, do którego zmierza forum? Ręce opadają :???: