Zobacz pełną wersję : Ciekawe miejsca do ogladania
cicior112
15-03-2016, 12:55
Witam!!
Proszę o podanie ciekawych miejsc do oglądania, dobrze by było, aby te miejsca niebyły komercyjne, lub ewentualnie kontakt do takiego człowieka, który oprowadziłby mnie po okolicy.
cicior112
16-03-2016, 19:01
Witam!!
Co polecilibyście do zwiedzania dla grupy okolo 25 osób głownie dzieci do lat 13 na terenie Bieszczad.?
Muzeum bieszczadzkie w Ustrzykach Dolnych, wejście do Chatki Puchatka od Przełęczy Wyżnej, Muzeum Kolejki Bieszczadzkiej w Majdanie k. Cisnej i przejazd kolejką, tam, gdzie nikt z tego forum nie jeździ, czyli tama w Solinie, zagroda żubrów koło Mucznego.
cicior112
17-03-2016, 08:31
Muzeum bieszczadzkie w Ustrzykach Dolnych, wejście do Chatki Puchatka od Przełęczy Wyżnej, Muzeum Kolejki Bieszczadzkiej w Majdanie k. Cisnej i przejazd kolejką, tam, gdzie nikt z tego forum nie jeździ, czyli tama w Solinie, zagroda żubrów koło Mucznego.
Bardzo dziękuje za informacje
W Myczkowcach można zobaczyć miniatury bieszczadzkich cerkwi i kościołów. Jest na czym oko zawiesić. Może Julek spod Dębu zaciekawiłby młodzież. Kolejką z Cisnej (o której wspominał Piskal) można dojechać do Balnicy, jedynym mieszkańcem tej wsi jest pan Wojciech Juda, przewodnik z krwi i kości. Może coś wybierzesz.
Gogle Miniatury cerkwi Centrum Kultury Ekumenicznej
Pustelnia Julka spod Dębu
Balnica .pl-Gospodarz
sir Bazyl
11-01-2017, 06:39
nawet nie słyszałem takiego
Ja właściwie też nie słyszałem takiego ale sądzę, że cymbał to instrument.