Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Koszulka 2016

bartolomeo
10-11-2016, 23:15
Wczoraj zakończyła się akcja projektowania, zamawiania i doręczenia koszulek forumowiczom z grupy rzeszowskiej.

Logo zamieszone na rzeszowskiej koszulce ma dwa kolory, jest przygotowane z myślą o nadruku na ciemnym tle. Litery widoczne na otoku oraz sylwetka wilka są w kolorze koszulki, nadrukowywany jest jedynie sam otok oraz białe tło sylwetki wilka. Dzięki ograniczeniu liczby kolorów sam nadruk jest relatywnie tani, w Rzeszowie kosztował 18zł w technice FLEX (http://www.nakoszulkach.pl/content/8-nadruki-flex) (do tego dochodzi jeszcze koszt "pustej" koszulki).

Przykład koszulki:
41870

Wzór nadruku jest tutaj (http://www.bmiller.pl/forum/2016/koszulka_2016.zip). Przed wydrukiem ze wzoru należy wyrzucić czarne tło. Gdyby ktoś z Was chciał przygotować sobie wersję loga na jasne tło może to zrobić we własnym zakresie.

Slav
11-11-2016, 00:20
Tak sobie pomyślałem,że jest to fajne logo na tylną klapę samochodu(naklejka małego formatu). Reklama forum na parkingu,skrzyżowaniu,pod sklepem itd. W Bieszczadach można by też łatwiej namierzać "swoich".

Marcowy
13-11-2016, 14:50
Tak sobie pomyślałem,że jest to fajne logo na tylną klapę samochodu(naklejka małego formatu).

Na auta mieliśmy sylwetkę wędrowca z Powsimord autorstwa Henia. Prosty i piękny wzór. Woziłem naklejkę na bagażniku kilka lat, dopóki klapa nie poszła do lakiernika :|

Edit:

Jeśli don Enrico nie ma nic przeciwko temu, wydrukuję wędrowca w paru egzemplarzach i przywiozę na KIMB dla chętnych zmotoryzowanych.

Piskal
14-11-2016, 11:03
Ja bym reflektował.Co prawda mam, ale niedługo muszę wymienić samochód.

Slav
15-11-2016, 21:57
Na auta mieliśmy sylwetkę wędrowca z Powsimord autorstwa Henia. Prosty i piękny wzór. Woziłem naklejkę na bagażniku kilka lat, dopóki klapa nie poszła do lakiernika :|

Edit:

Jeśli don Enrico nie ma nic przeciwko temu, wydrukuję wędrowca w paru egzemplarzach i przywiozę na KIMB dla chętnych zmotoryzowanych.

Jest szansa umieścić ten wzór na forum ?

bieszczadzka kuna
17-11-2016, 19:28
Otrzymałam koszulkę w prezencie, ślicznie dziękuję i dodam, że już ją prezentowałam na listopadowym wyjeździe. Wilk przyciąga uwagę i podoba się miłośnikom bieszczadzkich szlaków, a turyści pytają skąd mamy takie ładne koszulki? Ja mam od Bazyla a skąd ma Bazyl, tylko on sam wie.

yamat
18-11-2016, 14:10
Zakupiłbym taką ;-)

Piskal
18-11-2016, 15:20
Może czas wrócić do idei koszulki ogólnoforumowej?

calanthe
18-11-2016, 23:02
Może czas wrócić do idei koszulki ogólnoforumowej?

byłoby mega! :)

januszcz1
19-11-2016, 16:06
Już się pisze na zakup.