Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Skole

wajheczka
15-12-2017, 13:51
Witam po nowym roku wyjazd w Beskidy Skolskie i plan taki
1 . Dojazd nocleg Slavsko
2 Czarna Repa i Menczył z Wołosianki. Kawałek wyciągiem podjechać ( o ile będzie jeździł) http://www.zaharberkut.net/webcams/
3 Paraszka
4 Magóra Skolska tu podobno nie ma szlaku ale da się dojść --- korona
5 Zamek w Tustaniu oraz Ciuchowy Dział- Beskidy Brzeżne mała górka ale zaliczona do korony Ukrainy.
6 Powrót
Wyjazd autem, nocleg w Slavsku , wskazane rakiety . W tamtym rejonie byłem rok temu .

don Enrico
16-12-2017, 17:56
Bardzo ambitny plan , naciągnięty maksymalnie. Jest do zrobienia tylko w idealnych warunkach pogodowych.
Życzę więc powodzenia.

jojo
21-12-2017, 00:13
Bardzo ambitny plan , naciągnięty maksymalnie. Jest do zrobienia tylko w idealnych warunkach pogodowych.
Życzę więc powodzenia.

Ano Heniu racja - w warunkach takich jak np. dzisiaj to Paraszka ze Skolego to chyba z noclegiem na Paraszce, a i to nie takie pewne (raczej wycof). Ale wszystko się do sylwestra może zmienić. Również życzę powodzenia i trzymam kciuki. Okolica zacna.

wajheczka
20-04-2018, 23:06
Beskidy skolskie zrealizowane . Teraz wyjazd na początku czerwca Czarnohore , Gorgany i Świadowiec. Główny cel to rózanecznik wschodniokarpacki a przy okazji Syniak, Chomiak ,Pop Ivan , Kostrzyca, Howerla, Bliznica , Żandarm. Wyjazd autem noclegi Hotel.

jojo
21-04-2018, 14:38
Beskidy skolskie zrealizowane . Teraz wyjazd na początku czerwca Czarnochore , Gorgany i Świadowiec. Główny cel to rózanecznik wschodniokarpacki a przy okazji Syniak, Homiak ,Pop Ivan , Kostrzyca, Howerla, Bliznica , Żandarm. Wyjazd autem noclegi Hotel.

Jest śnieg na Paraszce ?

wajheczka
23-04-2018, 09:21
Paraszka to była jedyna góra na której nie byłem musieliśmy wrócić wcześniej.Zamiast niej zrobiłem Trościan . Byłem we wsi pod nią zrobić rozeznanie gdzie będzie można zostawić auto i z tego co było widać to wydaje mi się ze zero śniegu.