PDA

Zobacz pełną wersję : [Moderowany] Wypoczynek w Bieszczadach

daria123
26-03-2018, 15:10
Witajcie
Planuję urlop wypoczynkowy w Bieszczadach na przełomie lipca i sierpnia co możecie polecić ciekawego i w przystępnej cenie.

bartolomeo
26-03-2018, 17:59
Możesz iść na spacer w góry.

Verid
27-03-2018, 07:21
Widzę że janusze marketingu szeptanego nie oszczędzają i tego forum. Przynajmniej nie idą na beszczela i reklamują coś związanego z tematyką tego miejsca bo na bliskim mi forum droniarskim to się nie szczypią i wciskają wszystko - alkohole, wycieczki, firmy ubezpieczeniowe, meble...czego dusza nie zapragnie. Tylko tam jednopostowcy z zapytaniami kelnerskimi (co możecie polecić) o bele co, z reguły kończą z butem między pośladkami a ich temat w śmietniku w ciągu 24h od zamieszczenia postu.

bartolomeo
27-03-2018, 09:20
Reklamują wszystko, tematy zupełnie z księżyca idą jednak w kosz zanim je zobaczycie.

daria123
27-03-2018, 14:24
;) Dlaczego tak mówicie reklamują wszystko itp? Ja wiem, że jest mnóstwo pięknych zdjęć, ale w internecie wszystko wygląda ładnie. Chciałam się dowiedzieć od zwyczajnych ludzi . To nie było miłe powitanie :(

bartolomeo
27-03-2018, 17:06
;) Dlaczego tak mówicie reklamują wszystko itp?

Bo reklamują :mrgreen: Dopiero co trzy bany rozdałem.

A poważniej: zapytaj konkretnie o co Ci chodzi. Noclegu szukasz? Wyczynowej trasy narciarskiej? Salonu piękności? Ładnych widoków? Wegańskiego schabowego? Sadzawki z kijankami? Pizzy po staropolsku? Na pytania - jak to ładnie określił Verid - kelnerskie miłą odpowiedź dostaniesz wyłącznie w drogiej knajpie.

długi
28-03-2018, 08:28
Ciekawe i w przystępnej cenie... to kryterium na pewno spełnia Krywe nad Sanem.

BieszczadniętyW
30-03-2018, 14:42
Określenie "w przystępnej cenie" też nie jest do końca jednoznaczne. Inaczej przystępną cenę może rozumieć student, a inaczej osoba z regularną pensją. No i rzeczywiście przy braku konkretów co do oczekiwań trudno cokolwiek doradzać. Jak długi pobyt? Własny transport czy nie? Pensjonat? Kwatera? Pole namiotowe? etc itp...

daria123
17-04-2018, 14:35
Już uściślam. Chcielibyśmy wyjechać z mężem i synkiem na wakacje w Bieszczady na tydzień. Synek ma pięć lat, więc dobrze, by było, żeby w miejscu, gdzie się zatrzymamy były jakieś atrakcje dla dzieci – plac zabaw, czy boisko. Mnie interesowałby basen, SPA, albo jakiś gabinet masażu czy zabiegi kosmetyczne. Chciałabym zadbać o siebie, ale też odpocząć aktywnie, więc jeśli będzie możliwość szusowania na stoku narciarskim to chętnie skorzystam.

sir Bazyl
17-04-2018, 15:44
Już uściślam. Chcielibyśmy wyjechać z mężem i synkiem na wakacje w Bieszczady na tydzień.

... jeśli będzie możliwość szusowania na stoku narciarskim to chętnie skorzystam.

W Bieszczadach wakacje wypadają w lipcu i sierpniu więc może być problem ze śniegiem.

bartolomeo
17-04-2018, 17:42
Uprzejmie donoszę, że włączyłem dla tego wątku moderację (a przynajmniej tak mi się wydaje, bo nigdy jeszcze tego narzędzia nie używałem). Posty będą ukazywać się wyłącznie po uprzedniej weryfikacji i (ewentualnej) akceptacji. Dziękuję za uwagę.

Semi
09-05-2018, 11:05
Wszystkie kryteria ciężko spełnić. Beieczady z 5-cio latkiem jak najbardziej dzieci uwielbiają się wspinać i przeżywać przygody ale co z Panią:) ?
Tak na poważnie na odpoczynek i atrakcje dla dzieci polecam okolice Soliny Wołkowyja lub Polańczyk. Góry są las jest w Polańczyku SPA i jezioro dla dziecka. Jeżeli bardziej Wam zależy na ciszy i spokoju to Wołkowyja, bo Polańczyk to miejscowość uzdrowiskowa.

tadeks
10-05-2018, 18:00
Bartolomeo, BINGO!!!

[QUOTE=bartolomeo;173184
... szukasz? Wyczynowej trasy narciarskiej? Salonu piękności? Ładnych widoków? ...[/QUOTE]

http://forum.bieszczady.info.pl/images/misc/quote_icon.png Zamieszczone przez daria123 http://forum.bieszczady.info.pl/images/buttons/viewpost-right.png (http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?p=173341#post173341)
Mnie interesowałby basen, SPA, albo jakiś gabinet masażu czy zabiegi kosmetyczne....
jeśli będzie możliwość szusowania na stoku narciarskim to chętnie skorzystam.

PS. Może jestem niedoinformowany, pytam więc: jest w Bieszczadach stok narciarski pozwalający szusować latem? Nie interesują mnie sztuczne rynny dla pseudosanek.