PDA

Zobacz pełną wersję : Dolina Sanu

M3x
20-05-2018, 22:58
Witam,

Na wstępie chciałbym podkreślić, że dopiero zaczynam swoją przygodę z Bieszczadami i jest to mój drugi post na tym forum.
Dzisiaj chciałbym Wam pokazać film pt. "Dolina Sanu", który był tworzony w miejscowościach Studenne, Tworylne i Krywe, na przestrzeni lat 2016-2017. Film nie jest długi, bo trwa nieco ponad 4 minuty, ale ma dla mnie wartość bardzo sentymentalną, składany był z bodajże 7 wypadów w Dolinę Sanu. Zakładam nowy temat, ponieważ chcę poznać Waszą opinię na temat tego typu filmików, jakie są plusy i minusy bo planuję częściej tworzyć takie materiały.

https://www.youtube.com/watch?v=J-hX8RzRxo4

PS. Chciałbym pozdrowić z tego miejsca użytkownika coshoo, któego relacje zawsze na bieżąco obserwuję i nie ukrywam, że się częściowo wzoruję :)

mavo
20-05-2018, 23:08
Następne mogą być. 😉

coshoo
21-05-2018, 07:15
PS. Chciałbym pozdrowić z tego miejsca użytkownika coshoo, któego relacje zawsze na bieżąco obserwuję i nie ukrywam, że się częściowo wzoruję :)

Dzięki :roll:
Filmik fajny. Zwierzaków się naoglądałeś. Zazdroszczę niektórych ujęć.

peruwianka
23-05-2018, 21:21
Poproszę następne:smile:. Fajnie się tak przenieść w tą krainę, choć na parę minut..

don Enrico
23-05-2018, 22:43
Piękny ten filmik , ale trochę fałszywy.
Pokazuje wyidealizowany obraz.
Podziwiam takich ludzi jak autor, którzy godzinami potrafią wtapiać się w przyrodę, aby złapać esencję.
p.s. użyłem słowo "fałszywy" , morze niewłaściwie, ale ...
Oglądnie ten filmik zwykły obywatel i nabierze przekonania , że w Bieszczadach na każdym kroku są wilki, żubry i niedźwiedzie (a reklama mu to wciśnie mocniej)
Autor sięgnął drugiego dna , wyciągając najsmakowitsze kąski, dzięki za to .

M3x
24-05-2018, 09:14
Racja, wybrałem najlepsze zdjęcia z kilku wypadów w Dolinę Sanu, bo zdawałem sobie sprawę, że taki "pokaz slajdów" na dłuższą metę, może nudzić, dlatego jest to tylko esencja.
Ale z drugiej strony uważam, że cała Dolina Sanu to taka esencja przyrodnicza Bieszczadów :wink:
Początkowy zamysł był taki, aby pokazać przyrodę Doliny Sanu, dlatego takich zdjęć jest najwięcej, ale podczas tworzenia brakowało mi "tego czegoś" i dlatego wprowadziłem inne materiały, które wprowadzą w klimat.

PaweleS
30-05-2018, 11:14
Bardzo fajny filmik. Wiadomo, że do takich rzeczy zawsze wybiera sie to co najlepsze co udało się nam uchwycić.
Z przyjemnością obejrzę kolejny.
pozdrawiam